Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 670
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 280
^^^ ако я носи баба, определено! Wink
Оф, а на мен ми харесва! Ама аз нали съм старомодна...🤣
Цял предиобяд ходя из квартала с черните платформи. Толкова са меки и леки, не съжалявам, че ги взех.

# 2 281
Цитат
Тая чанта как я намирате. Бабешка ли е?
Мими, разгледах и другите снимки на чантата:

И отговорът ми е - не, не е бабешка - и на мен ми харесва.

Edit Но ако търсех цвят бордо и лично за себе си бих купила тази

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 14:46 от Sweta

# 2 282
  • Ямбол
Мими, от кое заведение са ти обедните снимки? Много са им красиви чиниите.

Клое, на мен пък чорапите така да ми харесаха от тази снимка 😂🤣. Не мога да ги видя много добре, ама ми изглеждат фини и с блясък и свраката в мен наостри очи, уши и клюн 😅. Иначе и роклята е хубава, няма спор.

# 2 283
  • София
Майола, много са хубави сандалите и определено имат стил.

Кло, права си, че леопардовата шарка ми е много на сърце, но не смея да имам още една такава дреха в гардероба. Сигурна съм, че ще се намери точният човек за хубавата рокля на Майола.

Сандали с чорапи много харесвам. Показвах се и тук, и така ходех и на работа. Скандално направо! Ако се престрашите имайте предвид, че кракът не е много стабилен, ако стелката е гладка.

Сандалите на Тъмбърленд са толкова обикновени и мекички, че чак се чудя кога станах такава консерва. По едно време взех да замятам крака като ходя, което се чудя дали е от малкия ток или просто толкова си мога.

# 2 284
Чантата много ми харесва, баба ли съм, не съм ли... може и дядо.
Магни, пожелавам много скоро всичките ви притеснения да останат в миналото!
Днес съм безстилна => безснимкова Simple Smile

# 2 285
Ама Мими, добре е да ме прочетеш пак Wink
Аз казах, че ако я носи баба ще е бабешка Simple Smile
А ние не сме още баби, нали... Ние сме ъъъъ лели!?!!?!? Simple Smile))))

# 2 286
Мими, на мен тази презрамка с надпис Кочинеле не ми харесва. Ако ще я носиш само в ръка аз съм за.
Обаче аз не харесвам така грамадно изписани марки и огромно лого.

# 2 287
Харпи, според мен роклята е точно за теб. Няма друга в темата с толкова крехка структура и не висока.
Майола, заведението е Маркето. Ако се престрашиш да се видим другия път ще те заведа! Wink
Моме, Моме направо съм на кръстопът да я поръчам. Много ми допада цвета.
Малката пък поиска и тя часовник като моя. Сега ще поръчвам дано има още! 🙏
Агент, щом не сме още баби... 🤣 , но вече взех да се чудя. Оня ден говорим с маникюристката и тя се възмущава от една статия Как да се облича жената на 50 да не изглежда стара! 🤣 Тя ми е набор, фино, русо, нежно същество! Simple Smile
Кло, гореми чанти обичам да нося много само в ръка. Преметнати на рамо са ми като чувала на дядо Коледа!

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 14:50 от mimi.7299

# 2 288
  • София
Пирински привет от мен!
Забегнахме за 3 дни от София и не успявам да ви прочета.Много е хубаво тук,но и хладно,С какъв акъл тръгнах насам без достатъчно плътни дрехи не знам.
Вярна на себе си се шмугнах в един магазин в комплекса,че си харесах жилетка.Не е лоша,но цената и е твърде “скромна”.
Мими чантата ми харесва,както и марката е предпочитана от мен.Понякога повече от ФуКлата.Така че смело си я купувай,ако си решила.
Мариета порободе ме в сърцето с тези снимки.Преди 26 години съм била в Япония и искам пак и отново.Обмислям го,дано ми се случи!
Магни прегръдки!Всичко ще се нареди,сигурна съм.
Оставям ви за да се поглезя малко,а това рядко ми се случва.По -късно мога пак да се включа.
Хубав ден от мен!

# 2 289
  • Бургас
Мими, от кое заведение са ти обедните снимки? Много са им красиви чиниите.

Не знам чините, но питката е ...Yum  ...като се върна право там отивам.

Дошла е рокличката от Шейн-на снимка изглежда добре, дано и да ми стане.  Поръчах и рокля от ХМ, потник, риза от Зара. Надявам се в неделя да ми ги донесат.

Магни, кураж, дано намерите правилните хора!

# 2 290
Магни Hug Flowers Four Leaf Clover

Мими, чантата и часовника ти са много хубави.
Мариета ме плени с японските снимки.
Роклята на mtz не видях как стои, но самата рокля изобщо не е моята, този гръб не бих сложила - няма да ми е комфортно.

# 2 291

Днес влязох в местния ТК Макс и видях тези обувки и даже си харесат един от моделите в зелено Smiley ,но нямаше моя номер иначе отлично щеше да се впише в моята зелена концепция Blush

# 2 292
Да ви разкажа още малко.
Вчера прекарахме сутринта във високо автоматизиран логистичен център. Не представлява интерес вероятно. Но следобед бяхме в един team lab. Високотехнологично изкуство със светлина и пространство. Пролетта бях в друго от веригата.
Уникални неща се получават

Интересно много беше предлагането на чая и Матча сладоледа. От сладоледа прорастват клони и пеперуди летят. В чаените купички цветове разцъфтяват.

В един нов район е инсталацията. Април месец отворено.
Това беше супер модерна част. Отново на много нива под земята и под високите сгради.

В Асакуса сме отседнали отново.

Като се прибираме вечер по малките улички все едно съм по уличките на морските ни курорти - ресторанти и капанчета от двете страни, миризми разни. А сутрин е същото мъртвило Кати при нас по морето в ранен час. За чистотата няма да коментирам.

Ако ми каже някой на лични как да кача видео ще кача от тези инсталации.

Днес бяхме извън Токио, но тази разходка за утре оставям

# 2 293
  • Sofia
Мими, вземай, не е бабешка, Cochinelle нямат бабешки чанти🥰

# 2 294
  • София
Asa, ето това харесвам
Скрит текст:
И аз така ги разбирам полите и роклите! Точно такива и аз харесвам! Да има движение в тях! Heart Eyes

Пристигна ми най-накрая сет-а от HM!
Скрит текст:
Историческа доставка беше това, казвам ви! Поръчах го на адреса за миналата седмица при майка ми. За 10 дена не успя да пристигне. Та трябваше да моля майка ми, по пощата да ми го препраща към София. Едва днес получих комплекта! Междувременно, цената на полата я намалиха още и я поръчах отново -на по-добрата цена! Днес и тя дойде! Та, ходих - след фитнеса и до Еконт, че да връщам полата от първата поръчка Grinning
Набързо облякох и щракнах

На вълнА бельо съм пак и ...изкупих HM-a, като добавих и нов кафтан за плажа Sunglasses
Скрит текст:

Момичета, купих с голямо желание тази чанта на Либескинд и така и не стигнах до нея. Pensive Ако някой има желание да я вземе, да ми пише ЛС
https://www.aboutyou.bg/p/liebeskind-berlin/chanta-s-prezramki-clarice-10301706

Общи условия

Активация на акаунт