Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 675
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 295
  • София
Копче, много е хубава чантата. Защо няма да я ползваш?

# 2 296
  • София
Копче, много е хубава чантата. Защо няма да я ползваш?
Така си стои с етикетите прибрана. Няма да я ползвам, защото основно и само Фуклата си нося (така ми заспа тая чанта!) и не се разделям с нея! Даже, любимата ми розова чанта на МК стои прибрана, защото и лятна сламена чанта си взех сега от Манго, отделно. Хи-хи! Stuck Out Tongue Не виждам някога да поднося Либескинда. Старата и нея не нося, изобщо ...задръстих се! Вече харесвам други модели, това е!

P.S. Обещана е чантата!

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 17:23 от kopche

# 2 297
  • Ямбол
Мими, благодаря : )). Със сигурност ще се възползвам от предложението ( и твоето, и на ani от преди време).

Харпа, роклята още не си е намерила нов собственик, обаче и аз съм на мнението на cloè и мими. Даже още като не бях решила какво да я правя, те “видях” в нея.

Честно казано, преди време не бих посмяла да си взема такива обувки. Мисля, че много съм се променила стилово през последните години. Отчасти е и заради новия човек до мен, с него се чувствам по-освободена, по-центрирана, по-намерила себе си.

# 2 298
Изпуснах ви тия дни, имахме и евакуация на терминала днес, та изкарах 14 часова смяна.🤣 Докато чакахме полицията и охраната да решат дали е чисто ми попадна една ленена рокля на Reiss, в която веднага видях Копче.

Магни, ❤❤

# 2 299
Честно казано, преди време не бих посмяла да си взема такива обувки. Мисля, че много съм се променила стилово през последните години. Отчасти е и заради новия човек до мен, с него се чувствам по-освободена, по-центрирана, по-намерила себе си.
Браво на тоя човек! Ето защо на всяка снимка грееш!
Хубави са сандалите, със здраве да си ги носиш.

# 2 300
Копче, супер е чантата, задръж си я ако не ти се дублира.
Майола, колко хубаво звучи това за новото ти аз.
Мариета, страхотно, страхотно, много бих искала да ида в Япония.За съжаление не можеш да качваш тук видео Sad Снимай, ако е удобно, как са облечени жените там.😘

# 2 301
Скрит текст:
Скрит текст:
Asa, ето това харесвам
Скрит текст:
И аз така ги разбирам полите и роклите! Точно такива и аз харесвам! Да има движение в тях! Heart Eyes

Пристигна ми най-накрая сет-а от HM!
Скрит текст:
Историческа доставка беше това, казвам ви! Поръчах го на адреса за миналата седмица при майка ми. За 10 дена не успя да пристигне. Та трябваше да моля майка ми, по пощата да ми го препраща към София. Едва днес получих комплекта! Междувременно, цената на полата я намалиха още и я поръчах отново -на по-добрата цена! Днес и тя дойде! Та, ходих - след фитнеса и до Еконт, че да връщам полата от първата поръчка Grinning

На вълнА бельо съм пак и ...изкупих HM-a, като добавих и нов кафтан за плажа Sunglasses
Скрит текст:

Момичета, купих с голямо желание тази чанта на Либескинд и така и не стигнах до нея. Pensive Ако някой има желание да я вземе, да ми пише ЛС
https://www.aboutyou.bg/p/liebeskind-berlin/chanta-s-prezramki-clarice-10301706

Grinning Като притежател на 7 цвята от въпросната чанта и 2 та цвята в големия размер, да кажа че чантата е невероятно удобна, за мен е перфектния размер, една идея по-голяма от мъниците, а предния скрит джоб е супер удобен, за неща които да са ти под ръка. Лека, мека, но въпреки това не губи форма. Първата ми тъмносиня, вече малко се изтрива кожата по ъглите, но си е на години и е видяла носене.
Преди ги предлагаха по избор и с кожена или текстилна дълга дръжка с лого, но ми прави впечатление, че сега основно с текстилната дръжка с логото ги пускат.

Сега излизам с едната голяма на спорт

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 19:41 от zari65

# 2 302
Изпуснах ви тия дни, имахме и евакуация на терминала днес, та изкарах 14 часова смяна.🤣 Докато чакахме полицията и охраната да решат дали е чисто ми попадна една ленена рокля на Reiss, в която веднага видях Копче.

Ха, и аз нося такива модели през лятото - към днешна дата имам 3 много подобни!

Съжалявам за стреса при евакуацията!

Мариета, качи видеото в профила си в Ютюб и после го шерни тук. С огромно удоволствие ще го гледам и аз, а вечерята ти още я сънувам, много по мой вкус!

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 20:01 от Agent Provocateur

# 2 303
Аггент, хх. И теб те виждам в комплект с капелата с огромна козирка.
Скрит текст:
Организацията им беше под всякаква критика, очаквах да действат организирано, съгласувано и по английски, ама се оказа съвсем различно.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 20:03 от G&B

# 2 304
Момето, чак сега те видях- ми можеш да се пуснеш без проблем.Много хубав цвят и ти стои по мярка отвсякъде.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 09:32 от ДХ3

# 2 305
  • Бургас/Пз
Много си хубава , Деси. Много.

Момето, роклята ти стои добре! Наздраве 🍹🍸

# 2 306
Цитат
Мариета, качи видеото в профила си в Ютюб и после го шерни тук. С огромно удоволствие ще го гледам и аз, а вечерята ти още я сънувам, много по мой вкус!
Мариета, с голямо удоволствие гледам снимките, които публикуваш, видеото ще ми бъде много интересно, а тази вечер искам да сънувам това:

# 2 307
Това поръчах, докато чакам доставката на китайското, че днес определено няма да готвя. Дано да съм нацелила размерите, че с тия килограми…

# 2 308
  • Бургас/Пз
Аууу, GB, страхотен е . Дано да ти стане и да го харесаш. Аз лично с удоволствие бих носила горнището като топ, с една бяла ленена риза отгоре разкопчана  😊

# 2 309
Майола, прекрасно е да имаш човек който ти дава криле и обича душата ти ❤️

Мими, ако ти е за цвета, защо не погледнеш тази?
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B … nelle-p7174907-1/

Мариета, разкязвай още, много искам да видя видеото. Това е бъдещето 🙂

Прибрах се, вкъщи ме чакаха
Скрит текст:
тази разкошна бродирана лятна пола, лен&памук&малко вълна е плата

и едни бели сандали от намаленията

G&B, честит бански! Много е красив.

Деси, приятно!

Зари, къртиш с бройката чантички 😘

Момето, Браво!
Аз не мога, нося сутиен от 13 годишна, като бременна и кърмеща и спях със сутиен (под зоркия поглед на бабите 😂)

Общи условия

Активация на акаунт