Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 562
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 535
Мерси, Ани Flowers Hibiscus-  ето го гърба:
Скрит текст:

# 2 536
Ммм, да Света, много е хубава. Радвам се, че я видях и отзад! 😍
Цигари електронни и аз за жалост пуша. След операцията нещо обаче ми станаха гадни. Дано удържа!

# 2 537
  • София
Света, понеже писа, че се чудиш как да се завъртиш, че да я снимаш отзад на гърба…. Спор, няма! Роклята е много хубава и ти беше като излята! Просто,  шита за теб! Simple Smile

# 2 538
  • Берлин
Включвам се в полувремето. Пуша. И в момента и пия.
Света, прекрасна си
Момето, супеер

# 2 539
Света, понеже писа, че се чудиш как да се завъртиш, че да я снимаш отзад на гърба…. Спор, няма! Роклята е много хубава и ти беше като излята! Просто,  шита за теб! Simple Smile
Е, да де - гърбът също само вие петте го видяхте, за останалите четящи се чудих.
Мерси за комплимента! Flowers Hibiscus

Папурче, Kissing Heart

# 2 540
  • Бургас
Ее, супер сте всички! Аз днес порастнах с още една година. Щастлива съм с любимите хора около мен, това ми е най-важно.
Имам и една чанта, която няма да нося. Подарявам я, ако някоя от четящите я хареса.
Скрит текст:

Приблизително 25/35 см е размера.

# 2 541
Света, слагала съм си преди време, после го махнах, защото един лекар не се справи добре.
Sunny, жива, здрава и безкрайно удовлетворена от всичко бъди!❤❤❤🌹🌹🌹🥰🥰🥰 Честит рожден ден!

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 15:27 от ДХ3

# 2 542
Съни, честита да си! Пожелавам ти страхотна година!

# 2 543
Отива ти Деси! Всичко е в мярката. За всичко става дума. И за цигарите 😄
Много харесвам рокли с отворени гърбове, но себе си не харесвам в тях. Уж тренирам.
Честита Съни.
Ще съм майка на булка август. Нямам рокля, нямам обувки. Нямам и концепция, което е по лошото.
И трябва да подновя ботокса на гневна като Копче. Макар че детето ми го слага, нещо не намирам време.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 07:46 от De Si

# 2 544
Съни честита бъди! 🎀
ДеСи, да всичко е в мярката! Нямаш време почвай да мислиш концепция...рокля, чанта, обувки...! Simple Smile

# 2 545
О, ДеСи, честито! Не знам семейното ти положение, но давам съвет да се мачнеш съвсем леееко с ТМ. Примерно вратовръзка/папийонка, която да си подхожда с твоя тоалет. Нищо повече.
Сега трябва да издадеш какъв тип ще е тържеството, и дали ти се харесваш с рокля (дълга, къса), тоалет от две части (пола- дълга или къса, панталон). За другото- ние сме тук и ще помагаме с мнения, предложения и т.н.

# 2 546
DeSi, страхотна новина.Дай подробности и ще мислим, ако имаш нужда.
Кръщенето засега се отлага.Нещо много задачи се събраха на моите приятели и явно организацията им идва в повече.Казах, че не е фатално и винаги можем да го направим.

# 2 547
Ами те нещата вървят отзад напред. Внукът е на три годинки вече. Вечерна сватба с не много гости, защото децата не живеят в Бг и е свързано с логистика на приятелите там. В ресторант на брега на морето. Проблем и то голям е това, че не се харесвам в никакви рокли. Много искам да не е така, но факт. Околните ме харесват, аз не. Та, оттам идва трагикомедията. Иначе брак имат вече сключен, защото август не е подходящ, според астрологията за подобни неща 😁. Просто купон , но с нотка тържественост, защото булката си е с с булчинска рокля , светлинки, лампички, диджей и т н. Знам само, че не искам да съм супер официална, защото подозирам, че внукът ще се падне донякъде моя отговорност, за да е свободна майка му. Знам също, че не искам прически, само лек сешоар за косата. И едни обувки на Alma en Pena ми лежат на сърцето. Моят цвят, който исках вече го няма, та ще е някакъв компромисен. И не искам да отделям сериозен бюджет за неща, които не бих ползвала после, това също не е маловажно при изборите. Много добра идея е това с вратовръзката или нещо, което да е допирна точка в тоалетите ни с мъжа ми.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 08:58 от De Si

# 2 548
О, Деска, много готино ще бъде.За брега на морето можеш да си много ефирна и лежерна.Дълга или къса харесваш?

# 2 549
Принципно харесвам рокли с дълбина, която показва най тънката част на крака- глезените.
А не се съмнявам, че ще е хубаво, защото децата са много весели. Обичат да танцуват всичко. Зетят се занимава с народни танци на доброволни начала  и така. Отворени деца са, аз по не съм.

Общи условия

Активация на акаунт