Искам да кажа... (219) през ЮНИ 2024

• 35 314
  • 653
  •   1
Отговори
# 105
Препоръки за ваканционно четиво да имате?

A French adventure, The Gown, Our Italian summer - не знам какво търсиш, но тези трите ги четох тази година и ми харесаха.
Ети, да е жив и здрав и още много щастливи мигове заедно.
Съни, да покажеш роклята после. Stuck Out Tongue Winking Eye

Толкова съм щастлива, че вече мога да си нося летните рокли. А какви вкусни и ароматни ягоди си купихме. Обичам лятото. Heart Eyes

# 106
  • Бургас
Ети, честит да е мъж ти! На ръце да те носи!🍻

# 107
Ети, честит да е тм!

Отметнахме всички балове и мероприятия. Нищо нямам вече в календара. Трябва да поправя скоро тази грешка. По друг начин минава времето, като чакаш нещо 😁

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 16:26 от rummi_pl

# 108
Ем, ще покажа, ама като ми мине. Две рокли купих, едната за юбилея,  другата за сватба другия месец. Много са хубави,  ама повечко ми дойдоха като цена, но след точно 5 часа обикаляне бях готова на всичко. Едната е малко стил гръцка богиня, та ще минавам на  пост и молитва скоро.

# 109
  • София
ети, да е здрав и щастлив рожденика!
Колко километра е пътят от Банско до първия курорт за плажуване в Гърция? Никога не съм се замисляла, че като ходим в Банско можем да го съчетаем с гръцки плаж.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 16:56 от buni

# 110
  • София
Ети, честит да ти е мъжа!
Ние бяхме на черешобер. Три различни череши оглозгахме. Свекървата има материал да прави сок и компот. Joy

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 01:55 от Rodiva

# 111
Браво на работливите деца!

Ети, честит да е мъжът ти, много да се обичате!

Бъни, около час се спестява от пътя за най-близкия гръцки плаж, ако тръгнеш от Банско, в сравнение със София.

# 112
  • Бургас
Оххх,Роди...тези бели череши ме върнаха в детските ми години на вилата с баба и дядо....😥 Имаше страхотна,едра и вкусна бяла череша,една едра месеста червена и вишнап.... Боже, колко ми липсва това време.... 😭

# 113
  • Бургас
Ммм, такава бяла череша и ние имахме на село и винаги по 24-и май беше готова за бране. Днес взех едни едри, уж червени, а адският киселоч.

Развали ни се бягащата пътека и трябваше да я носим в Декатлон, защото до адрес не идвал никой. Ми чудно, тя голяма, тежка, добре че поне е на колелца, та не се наложи да я носим постоянно на ръце с ММ. После същото упражнение ще е и наобратно. И накрая ще се окаже някое бушонче, което спокойно и вкъщи можеше да се смени.

# 114
  • при моите деца .....
Вече съм вкъщи....
Времето е хубаво и трудно прибирам Митето в 9 - 9.10.... Докато минем през банята...
Днес си подарих час за мен и се разходих...
Набрах половин купичка горски ягоди...
Малко снимки

# 115
  • Бургас
Добро утро!
Снощи припаднах в 20:45,че днес станах в 5:15.
Вече пътувам към изборната си секция.
Дано бъде спокоен ден!

# 116
  • при моите деца .....
Добро утро!
Обичам почивните дни....
Днес без планове 🤣
Ще гласувам...
Каквото успея да свърша - такова...
Хубав ден!

# 117
Добро утро!
За днес гласуване, масаж, чистене, готвене, евентуално и пране на един килим. Тази дейност ми се струва по- скоро забавна и нямам търпение. Simple Smile
Тути, кога ти е удобно да се чуем? Щерката яко ме е ядосала...
Хубав ден от мен!

# 118
Добро утро!

Вчера такъв пауър имах, че освен всичко планувано изчистих фурната... Ко се случи не знам.

След малко отивам на питка на бебе и после нищо няма да правя 😁

# 119
  • Бургас
Ние вече сме за риба+плаж

Общи условия

Активация на акаунт