Искам да кажа... (219) през ЮНИ 2024

• 35 317
  • 653
  •   1
Отговори
# 135
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
И моето е на матура днес, не се е притеснила обаче.
Ели, вчера тръгнахме към гръцко, но имахме малко приключение,та не стигнахме до гръцки плаж. Дано се засечем друг път.
Съни, роклите са чудни! А на синята цепката е до гърлото, м? Wink
Приятно да ви е!
Фонси, честито ти отпуска!
Ние днес и утре сме на работа по 12ч,после аз продължавам по по-малко, но до другата седмица.
Да, много жега, гледам днес жълт код за високи Т.
Хубав ден и успешна седмица! За кой кратка, за кой дълга Simple Smile

# 136
  • при моите деца .....
Съни, много хубави рокли.
Успех днес на всички деца на изпити, които нямат никакъв смисъл, затова децата не са мотивирани...
Роди, аз съм шокирана от резултатите на изборите... ниската активност....
Но, каквото сме избрали! Глас народен, глас Божи!

# 137
Ети, синята рокля е с прихлупване и цепката не е дълбока в действителност,  само така изглежда на снимката.  То остави че рамото голо, ако и бедро оголя, ще стане интересно Grinning

# 138
Съни, много е хубава синята рокля.
И другата е хубава, но не ми е толкова фръцкава;)
Успех на децата днес!

# 139
  • Бургас
Съни, роклите са много хубави.

Успех на децата днес с НВО!

Лято, кофти старт на заместничката, дано после те изненада приятно.

Сутринта ходих пак до Морската, след което трябваше да съм на маникюр, но Марто ми секна разходката с оплакване от болка в ухото. Имаме час след малко за УНГ, кой знае какво ще ми сервира.

Дописвам се: нищо му няма на младежа, всичко е чисто. Вчера изкара на плажа доста време под вода и явно е наблъскал тъпанчето от много джаскане. Не се е оплаквал повече.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 14:14 от selleste

# 140
О, Съни, много са хубави роклите. Това синьо е трепач.
Фонс, още малко остана.
Мари, зарежи пълнолетната девойка сама да се оправя, пък ако направи грешка, ще си извлече поуки. Ти си свиркай  и хич не се тормози.
При нас избирателната активност както винаги си беше висока, ама като видях коя е втората политическа сила и се притесних, добре че в нашата провинция са чак на четвърто място, явно сред по-нормални хора живея. Единственото хубаво е, че населението ясно показа, че в чужди конфликти не ни се влиза, а дано си вземат поука управляващите.

При нас беше лято уикенда, сега пак минахме на есен - 14 градуса, дъжд и вятър.

# 141
  • при моите деца .....
Привет!
Бях на работа до 17.45, прибрах Митето и го изведох в парка.... до 21.45...
Докато минем през банята...
Чак сега вечерям ...
Трябва да гладя....
Уморена съм, но ми беше спокойно и приятно.
Много са ми оттекли глезените от 2-3 дни (като започнаха горещините)
Хубава вечер!

# 142
И глезените, и пръстите на ръцете много отекоха при мен последните дни.
Чудя се дали да не сваля халката даже, ще ми направи рана на пръста, ако не си върна нормалните размери скоро.
Селесте, как е Мартичко?

# 143
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес имам по-малко часове в училище и ще уча за изпит, трябва и Митето до попише....
Планирам пилатес.
Е, и паркът е задължителен.
Хубав ден!

# 144
Добро утро!

Вчера ми беше толкова горещо,  че категорично отказах да изляза на двора. Затворих се на климатик 😆 Днес вече ще трябва,  че имаме работа. 
Много приоритетно трябва да си купя сандали. Очевидно миналата година съм махнала двата чифта, които имам... Явно с идята да си купя нови. Ам ще трябва да послушам миналото си аз 😁😆

Спокоен ден, банда!

# 145
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Тути, и аз много отичам, ужасно е, но туй то.
Свалих единия килограм, който бях качила в Турция Grinning Дали ще сваля още?
Хубав ден ви желая!

# 146
  • Бургас
Добро утро!

Тути, за съжаление вчера твърде рано го похвалих. Следобедът мина в Т и нова болка в ухото. Не ще да е от морски изпълнения това. Надявам се спокойната нощ да е на добро.

Але, такова разчистване установих, че е много хитър ход, защото иначе си суркам старите неща и на следващата година. Пък и все си харесва нещо човек и като е поразчистено, по му приляга да поръчаш някоя и друга бройка. Примерно два чифта сандали като мен вчера Wink

Днес е ясно, че няма да мърдаме от нас. Имам малко работа засега, ще трябва да се боядисам, но ще се пробвам преди това да се вредя на фризьор. Обмислям да ударя пак късата черта, не мога да търпя и косъм в тези жеги да ми се опира по врата и раменете. Ходя с вързана коса, на плажа я натиквам в шапката Joy, ми що ми е тая дълга коса тогава.

Сестра ми е рожденичка днес. Имам около месец време да ѝ купя подарък, че пак съм неподготвена.

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 11:14 от selleste

# 147
Здрава и щастлива да е сестра ти,  Селесте.  Марти да е здрав днес.
Хубав ден.

# 148
  • Germany
Добро утро!
Селесте, честита да е сестра ти! Здраве и късмет да има!
Мартичко да е пушка днес!
При нас е слънчево, но хладно. Като гледам прогнозите, ще е така до края на юни. Честно казано, на мен така ми е идеално. Искам жега само на морето и пак, ако може да не е много над 30 градуса Simple Smile От вчера се опитва да ме боли кръст и само се моля да не се схвана.
Хубав да ви е деня!

# 149
Добър ден!
Селесте, честита да е сестра ти! Здрав да е Марто.
Вчера и аз поръчах едни сандали. Още им се чудя, щото дали ще им дойде ред за носене не е много ясно. Но пуста лакомия....
Хубав ден от мен!
И, щях да забравя. Момичетата в темата за предметно хвалят добавка от глухарче при задържане на течности и отоци.

Общи условия

Активация на акаунт