Искам да кажа... (219) през ЮНИ 2024

• 35 325
  • 653
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!

Снощи напълнихме басейна! Сега остава да се стопли и пишем, че лятото е дошло официално. На 40 градуса ще се стопли де.

Хапнете днес по нещо за здравето  на моя любим. Преди 2 години на този ден претърпя сериозен трудов инцидент,  слава богу без сериозни последици.  Ние ще идем довечера да се почерпим.

Спокоен ден, банда!

# 181
  • София
Добро утро!
Али, здрав да е ТМ и да няма повече инциденти!
Стискам и аз палци за НВО-то днес! Щерката не беше много ентусиазирана, ама каквото такова. Grinning

# 182
  • Бургас
Днес на пангара са 10-ти клас ли? Стискам палци!
Натоварена програма имам днес. В обедната почивка трябва да отида да взема торта, да взема малката помощница ,да взема пици и да ги занеса с останалите покупки до училището,защото каката щеимат парти за края на годината. По тяхна идея ,аз само осигурявам подкрепа Simple Smile Даже са приготвили подарък на класната и са вербували госпожата по рисувана да го крие.
После пък ще обикалям магазини и ще събирам разни неща,които да показваме на клиенти.

# 183
Добро утро!
Али, малкият дявол е бил. Ще се почерпя. Wink
Лина, тежка ти е програмата. Поздравявам оправните деца. При нас майките щяха да се сърдят, че подаръкът не е съгласуван и избран от тях.
Успех на децата и на днешните матури.
Хубав ден!

# 184
  • Бургас
Нашите майки ,толкова се радват че не се занимават,че си нямаш на представа. Само написах децата са измислили това,това и това.Утре да носят по 15,00 лв. И дотам.
Голямата има домашна за лятото, освен книгите за четене, ще прави и сбити преразкази

# 185
Але, жив и здрав да е ТЛ.
Ние от снощи по болници. Калин е със супен палец на крака.

# 186
  • Бургас
Ох, Тит! Дано не го боли много! Бързо заздравяване!

Але, ще се включа довечера с чаша розе за здраве!

Фонс, обърна ли гръб на плантацията?

Успех на децата, които се потят на днешното НВО!

Болният е добре, сутринта имаше още лека Т, която за някои даже не е и Т, но по-важното е, че не го боли ухо втори ден.
Следобед фризьорката ми ще успее да ме вмъкне за едно подстригване, Вики пък ще ходи на първия си маникюр. Много искала френски маникюр, не спря да мрънка и ѝ позволих за края на годината. Скоро втори няма да има. Не знае обаче, че сме се наговорили с маникюристката да ѝ скъси ноктите максимално, понеже няма хубава плочка и не става така, както тя си мисли. На мен ми няма вяра, но щом маникюристката каже, няма да има мърдане.

# 187
Бързо възстановяване на Калино!
Селесте, гел лак или  обикновен ще слагате?

# 188
  • Бургас
А, обикновен, за гел лак пък съвсем нямаше да се съглася. Отива утре на екскурзия за два дни и беше много важно да е с маникюр.

# 189
Аз тази събота правих френски, прилично се получи. Днес след работа съм на педикюр, чудя се дали да не повторя същия лак и на краката или да заложа на по-ярък.
Все съм с работни обувки и сандали надали ще нося, ама да съм подготвена;)
Знае ли се къде ще се събува човек;)
Бързо да му минава на Калин!
Радвам се за Марти, утре вече да няма никакво неразположение!
Лина, и аз съм от този тип майки. Стига ми да дам пари и не се бъркам повече.
Але, ще хапна!
Роди, десети клас ли е твоята дъщеря?
Те тези матури насред нищото за какво им служат или просто да не забравят този формат на провеждане на изпит?

# 190
  • София
Да, Тути, 10 клас е. Наистина само стресират децата с  ненужни изпити.
ММ предложи да съкрати и моята работна седмица, за да отпрашим към Гърция. Как да не го обича човек. Relaxed

# 191
Бързо да му минава на Калин.
Роди, хубав план. Приятна ви мини почивка.Nature Sunny
Тути, сложи си някой ярък цвят да те радва, пък ако ще и само докато си вкъщи.Hands Nail Care
Селесте, навлизате май в тийн годините. Grinning
Али, да ти е жив и здрав и всичко лошо да е зад гърба му.

След две години на жонглиране между работа и учене, след обикаляне на САЩ, Канада и Китай да събирам know-how и няколко месеца на подготвяне на бизнес план и портфолио, днес мога се похваля със завършването на МБА програмата. Хип Хип Ура!  Любимият ще ме води довечера да празнуваме, най-вече факта, че успяхме да не се разведем през тези 2 години. Утре пък заминавам за Португалия за годишното ни женско пътешествие и ще ходим на фестивал с участието на Скорпиънс и Ед Шийрън. А бе много съм добра в отпразнуването на каквото и да е. Bowtie

# 192
  • Бургас
Честито, Ем! Много успехи занапред да ти донесе завършването! Весело пътешествие! Може някоя и друга снимка да ни пуснеш Simple Smile

Роди, приятно да ви е и на вас по гръцко! Твоят мъж звъни за почивка, а моят, че ще излезе след работа за по бира по мъжки. На мен пък междувременно ми се събраха няколко превода за утре, та един ще пие, друг ще рАботи.

Тути, и аз съм за ярък цвят, видно е от папагалските ми маникюри Joy Утре и в петък са моите часове, ще трябва да измисля комбинация. Нещо със светлолилаво, светлосиньо ми се върти.

Скъсих малко косата, Вики оправи ноктИте, женската половина у нас е доволна.

# 193
  • Canada
Ем, честито 🥳 Сладки плодове да береш от положените усилия!

Тит, да минава! Марто също да е пушка скоро!

Селесте , трудно ме пусна плантацията, от сутринта се започна с кофти новините, колегата си взе непредвиден ден отпуска.

Минута след нея звънна мама 😕
Скрит текст:
баба е починала 😢
Але, това да е било и да няма повече подобни случки!

Денят ми приключи служебно със случай достоен за сценарий на филм. Директно го засилих за разследване.

Утре съм на фризьор и после мога да започна да подреждам куфара.

Живот 😳

# 194
Ем, честито завършване! Браво! И весело пътешествие!
Фонсе, изтръпнах, като видях скрит текст, признавам си. Светла ѝ памет.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 18:43 от mariat

Общи условия

Активация на акаунт