Искам да кажа... (219) през ЮНИ 2024

• 35 334
  • 653
  •   1
Отговори
# 210
  • София
алечко, влизам да видя дали си писала, че видях новината за бурята Confused Имала съм общо седем коли, шест от тях бяха ударени от градушки. Каско имам винаги, ползата от него при градушка клони към едно. Бурите ме ужасяват от малка. Изпитвам панически ужас от гръмотевици, който подтискам, но не мога да преборя. Сега се тревожа и за децата,които винаги са навън в бурите…
fonce, съболезнования! Нелепо, но и хубава почивка!
Емели, честито завършване! Успехи, късмет, любов и много пътувания ти желая!
selleste, срам ме е да разкажа за ноктите на моята тийнка. Не разрешавам вещерските нокти с гел лак, не желая и да ги плащам и “на война като на война”…Един месец не си е рязала ноктите, има вид на клошарка Blush.
Пък всичките й приятелки с готини майки, само аз консервативна скумрия.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 23:55 от buni

# 211
  • при моите деца .....
Бъни, сестра ми има страх от гръмотевици....
Когато гърмеше... винаги идваше в моето легло да спим заедно....
Беше страшно при нас....
Но отново ни се размина.

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 06:48 от * Боби *

# 212
  • София
Фонс, съболезнования!
Ем, честито завършване! Яко ще се изкарате такъв прекрасен план!
Дано няма вече такива бури никъде! Hug
Руми, ОТК-то почерпа ли го с нещо?
Blush

# 213
Добро утро.
Бъни, с годините съм разбрала,  че трябва да си избираме битките.  Това за ноктите на дъщеря ти. Моля те, казвам го с най-добри чувства, надявам се да не се обидиш.
Али, ужасна буря, важното е, че вие сте добре.
Хубав да е денят ви.

# 214
  • На брега на реката
Добро утро!

Фонсче, съболезнования!

Али, страшно е било при вас. Уф, дано не се повтаря!

Ем, поздраления!

Приятна почивка на тези, които са я планирали!

Савинче, как си?

При мен е много натоварено и лично и служебно и физически и емоционално... Не знам как ще се справя.

Хубав ден, момичета!

# 215
Добро утро!
И аз гледах снощи за градушката и се сетих за Али, Фонсе и Руми.
Бъни, едно към едно искам да напиша това, което Съни вече ти е писала. Как е баткото?
Буб, горе главата! Служебните неволи ги сложи в края на списъка и действай първо по другите направления.
Хубав ден!

# 216
Добро утро!

Днес ще карам колата за оценка, та ще видим. Най ми е жал са растенията ми... Всичко е пребито и налягало...

# 217
  • София
Аз уж съм се научила и се запъвам само за важни неща, но подходът й и стадното мислене ме поизнервиха.
мари, прави втора снимка. Според докторът върви към подобрение. Продължава с лекарствата и август нова снимка. Миналата седмица се чудеше кога ще може да порита, а още куца Confused

# 218
  • Бургас
Добро утро!

# 219
Роди, отк-то получи кюфте за подкуп 😁

Али, ужас. При нас преваляло през нощта, но слабичко, колкото до напои.

# 220
  • Бургас
Добро утро!

От 6 ч съм будна заради екскурзиантката. Първа екскурзия с преспиване, то вълнения, то чудо. Сто часа вчера с приятелката ѝ редиха багаж по вайбър, не знам какво толкова са обсъждали, накрая прибрахме една пижама и кат дрехи за утре.

Бъни, вещерски нокти и аз не съм навита да плащам, в шести клас пък абсурд, ако ще и да съм бетер скумрия. Знае, че на този етап лак в училище не позволям и даже и не повдига въпроса. Държи там някаква прилична дължина, колкото да се има за голяма и това е. За жалост не е с хубава плочка и не ми вярва, че малко по-дълъг нокът не ѝ стои хубаво, прилича на патешки крак Joy Иначе още снощи искаше да маха лака, толкова ѝ беше меракът.

Бубе, Hug Щади се повече, сложи на първо място себе си и здравето си!

# 221
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Понаспах се, хваля се Grinning
То или ще е мръсна жега, или ще трещи ужасно. Няма да се извали, пък да изгрее слънцето, една, две дъги.
Бъни, досега не съм забранявала, за да не стане фикс идея. Относно ноктите-една от маникюристките ми каза на щерката, че до 18г няма да ѝ ги прави. И щерката после, без да ми каже такъв проблем си създаде с едни изкуствени от ДМ, лепени. След това лично аз я заведох на гел лак. Беше два пъти и следващия път беше след година. Сега ходи от дъжд на вятър. Виж, доста сериозна стана с козметичката. Там много добър ефект има. Купих си миналия месец един парфюм I want Choo. Е, щерката се полива с него, а той си мирише. Тъкмо няма да заседи, като ми омръзне Simple Smile
Селесте, хубаво изживяване да имат децата Simple Smile
Имам още задачки да свърша днес, дано успея с всичко.
Бубе, какво се случва? Ако искаш споде, де Hug Странно ми от теб да видя оплакване, обикновено си много позитивна, дано не е сериозно.

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 09:03 от etty775

# 222
Бубе, щади се и да минава бързо!💓 Долу- горе съм, малко съм понастинала, утре да си направя изследванията и ще пия нещо.Че другия петък ми е операцията и трябва да съм здрава.Сестра ми ще идва утре и ще излизаме цялото фемили на ресторант.А в събота щерката е замислила пикник.Хубав ден, момичета😘🌞

# 223
  • София
Добро утро!
Бъни, не си само ти лошата майка. Моята щерка чак тази година в 10 ти клас започна да слага понякога лак през учебно време. И аз смятам, че са там да учат, а не на модно ревю. Имат много време да се гласят. Grinning
Късмет на всички имащи нужда да се преборят с всичко! Kissing Heart
Ние сме на границата вече. И днес си има народ.

# 224
  • На брега на реката
Ети, то не е само за оплакване, но са много неща и се струпва наведнъж и ми е много напрегнато, дали и как ще успея да подредя всичко.

Почивка не знам дали ще вместим, но пък ще си гледам чавенцата. Трябва оцелея до средата на юли и тогава започва служебния зор, който ще е до към края на август. Евентуално за септември ако си откраднем малко време, може и да отидем някъде

Общи условия

Активация на акаунт