Искам да кажа... (219) през ЮНИ 2024

• 35 268
  • 653
  •   1
Отговори
# 585
Само час бяхме в опашка. От 9 сутринта сме на морето.
Буб, нямам търпение да споделиш добрата новина!
Съни, благодаря за снимките.
Али, весело на вас и бърз ремонт за колата.

# 586
  • Euskal Herria
А при нас е така:

# 587
Маре, без снимка не вярваме;)
Хубава почивка на всички на морето.
Бубе❤️

# 588
Лелее, как се излъгааах. До сега чистихме 😱 Направо останах без кръст и ръце, но вече е обитаемо. Сега отиваме на плаж и хич не ме брига какъв е флагът.

Селесте утре тръгваме.  Ще сигнализирам като съм за повече.

# 589
Замъкът Сфорцеско, парк и арката на мира, зад която се виждат знамената на Милано прайд.
Скрит текст:

# 590
  • някъде ... тук ...
Не снимам по принцип, но това не мога да не ви го пусна
Скрит текст:

Градският плаж на Бари. Бетер нашите, че и отгоре - пясък, плитко, мътно, водорасли и народ. Очаквахме го, де Simple Smile

# 591
  • София
Привет!
Ние вече сме в София. Ремонта на телефона на ММ ще струва над 300 лв, но поне се очаква да могат да го ремонтират.
Ети, честит ти нов телефон!
Понеже по пътя в Турция една камера яко ни светна за скорост на границата бяхме със свито сърце, но минахме без проблем. Не знам как и кога точно глобяват там.
От тази почивка ние сме със смесени чувства. По-скоро май негативни. Не е нашето. Освен прекрасната храна на корем, нищо друго не ни беше по сърце. Лудницата е пълна в целия хотел.
Гръцките плажове и таверни повече ми харесват. Grinning
Честит празник на всички!
Аз от суеверие на този ден на плаж не ходя. Винаги някъде има жертва. Cry
Прекрасно да си изкарате всички почиващи! Hug
Аз мятам още една пералня и после потегляме към свекървата да носим подаръци и да си вземем кучето, а тя в замяна ни е подготвила посрещане с гощавка. Heart Eyes

# 592
Роди, и щерката хареса само храната в Турция.
Слаб ми е нета, после пак ще пробвам да кача снимка.
Съни, ЕлиТ, благодаря за виртуалната разходка.

# 593
  • София
О, децата са много доволни от всичко. Дори проядоха кадаиф и кюнефе. Бармани и сервитьори хвърчаха нон-стоп навсякъде. Как постигат такава работливост в 37 градусова жега не знам.

# 594
  • Germany
Чудесни снимки! Весела почивка на почиващите!
Аз съм с корона. Цял ден лежа и главата ще ми се пръсне. Имам и температура и преди малко установих, че нямам обоняние. Явно няма да ходя на работа в понеделник и като знам как я изнервя това лекарката, може и да почна ваканцията по-рано...

# 595
  • Бургас
Да Илинден знам,че има удавени, но за Петров ден за първи път чувам.
Ние ходихме втори път на плаж, тъкмо се прибираме и ще готвим Simple Smile

# 596
  • Бургас
Привет!
Ети, Созопол е пълен с млади хора,точно за Джулая! Има и някакви концерти та р лудница просто.
Прекрасни снимки виждам!
Весело лято на всички!

# 597
И аз знам за Илинден 🤔

А пък на мен в Турция и храната не ми харесва 😆
Няма да остана гладна, ама неЙ мойто. И не ми дават да пия коктейлчета по заведенията!

Утре кратка ваканция. Оле!

# 598
  • Бургас
Мони, да минава леко и бързо!

Ели, Съни, благодаря за снимките!

Лин, и мъжът ми искаше да ходим следобед на плаж, но аз го разубедих, щото си имах информация от първа линия на плажа Joy и знаех вече за червения флаг и големите вълни. Убихме обаче времето в Джъмбо с покупки за утрешния плаж. Имах нужда от нова чанта, по-голям чадър, поредната капела...

# 599
  • на Мелмак
Карзче, девойката утре заминава и в понеделник се връща. Във вторник е на работа при мен, защото трябва да изработва подарък, скъп, за приятелка. И на мен ми се иска да остане повече, но трябва да има отговорност. Честно, идва ми да ѝ кажа да остане, ама ще видим. Знам колко са хубави такива пътувания Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт