НГДЕК - 3

• 35 305
  • 275
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, какви са ви мненията за учителката по математика Севда Димитрова? Преместила се е в 1 АЕГ и ще преподава на класа на детето.
Севда Димитрова е добър учител. Един свестен учител по-малко в НГДЕК.

# 241
Благодаря. Питам в темата, защото мненията за учителката от пост във фейсбук страницата на училището,бяха меко казано отчайващи!

# 242
По темата с униформите - подарявам пола, размер S.
Ако някой има интерес, да ми пише на лично.
Мога да подаря и официална риза (размер 12) и суитчър (S), но от старите униформи.

Здравейте!
Пиша във връзка с предложението Ви за пола и ризи. не успявам обаче да се свържа с Вас чрез лично съобщение, тъй като очевидно е ограничена опция от Ваша страна.
благодаря предварително!

# 243
Здравейте,

тъй като информацията за родителската среща тази година в НГДЕК все още не е налична, мога ли да помоля родители на шестокласници или по-големи дечица, ако си спомнят да споделят има ли изисквания за учебните пособия за децата приети в 5 клас. Колко тетрадки, брой листи и тн. защото ми се ще да спестя пазаруване в тълпата евентуално Simple Smile Благодаря от сърце

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 15:52 от GloriaR

# 244
Всеки учител си казва изискванията за тетрадки.

# 245
  • София
Здравейте,

тъй като информацията за родителската среща тази година в НГДЕК все още не е налична, мога ли да помоля родители на шестокласници или по-големи дечица, ако си спомнят да споделят има ли изисквания за учебните пособия за децата приети в 5 клас. Колко тетрадки, брой листи и тн. защото ми се ще да спестя пазаруване в тълпата евентуално Simple Smile Благодаря от сърце

Обикновено ги качват на сайта първата седмица на септември.

# 246
  • Sofia
Родителската среща за 5ти и 8ми клас е обявена за 10.09.

Някой може ли да сподели паралелки с какви езици са формирани в 8ми клас тази година?

# 247
Ще е чудесно да се споделят и списъците за 5 клас, ако въобще някой има достъп до НЕИСПУО. Досега сме ползвали Школо и никой не ни е давал код за достъп за сайта на МОН.

# 248
  • Sofia
И ние сме в същото положение, не знам откъде трябва да получим код.

# 249
  • София
Всичко МОН-ско работи с парола и юзърнейм, които имаме от ковид времената. Обикновено са инициалите от името и фамилията на детето, разни рендъм цифри и после edu.mon.bg. Ако ще помогне, със същото се влиза в тиймс и в дигиталната раница. Училището си работи с Школо, това с НЕИСПУО е ново.

# 250
Моите момичета по Ковид бяха в детската градина. В първи клас хванаха малко от онлайн обучението, но бяха с имейли от училището им, а не с такива от мон и не ползвахме тиймс, а classroom. Явно ще се ходи до НГДЕК за повече информация.

# 251
Всичко МОН-ско работи с парола и юзърнейм, които имаме от ковид времената. Обикновено са инициалите от името и фамилията на детето, разни рендъм цифри и после edu.mon.bg. Ако ще помогне, със същото се влиза в тиймс и в дигиталната раница. Училището си работи с Школо, това с НЕИСПУО е ново.

Аз опитах с достъпите на детето, но излиза само училището, към което до момента е учила (дневници и прочее - огледало на аинформацията в Школо). За 2025/2026 няма още никаква информация.

Опитах да регистрирам родителски профил, но за да се добави дете към него, се изисква код, който трябва да се предостави от училилището. Cry

# 252
  • Sofia
Ами, ще чакаме 10-ти явно.
Може ли някой да сподели има ли руска или немска паралелка в 8ми клас? Или са предпочетени другите езици?

# 253
За тиймс паролите не работят ли?

# 254
По темата с униформите - подарявам пола, размер S.
Ако някой има интерес, да ми пише на лично.
Мога да подаря и официална риза (размер 12) и суитчър (S), но от старите униформи.
.

Здравейте, имам интерес към униформите.
Ако може да се свържете с мен на лично съобщение.Пробвах да Ви пиша на лични, но ми изписва, че сте ги забранили.

Лек Ден!

Чак сега виждам, съжалявам!
Писах на лично

Общи условия

Активация на акаунт