НГДЕК - 3

• 25 302
  • 210
  •   1
Отговори
# 45
Ами щом се чудите и ви притеснява, не го записвайте.

# 46
Здравейте! Детето ни е прието в 5клас, но се чудим дали да го записваме заради ужасната локация (на връщане от изпита се опитахме да се приберем с метрото, но се загубихме и минахме през махалата) и това направо ме отказа. Също ме притесняват управленските проблеми.

До метрото се стига по правя линия за 5-7мин.

# 47
  • София
Здравейте! Детето ни е прието в 5клас, но се чудим дали да го записваме заради ужасната локация (на връщане от изпита се опитахме да се приберем с метрото, но се загубихме и минахме през махалата) и това направо ме отказа.
Ако локацията ви е приоритет...

# 48
Здравейте! Детето ни е прието в 5клас, но се чудим дали да го записваме заради ужасната локация (на връщане от изпита се опитахме да се приберем с метрото, но се загубихме и минахме през махалата) и това направо ме отказа. Също ме притесняват управленските проблеми.

от училището предлагат транспорт с бусче по маршрут, изготвен на база адресите на учениците, които ще го използват

# 49
  • София
Случайно някой да има информация дали са приемани резерви в Нгдек за 5 клас?

# 50
  • Sofia
Ние освободихме място.

# 51
Някой знае ли следващата година децата на двусменен режим ли ще бъдат, предвид ремонта на сградата в центъра и какви западни езици  ще изучават бъдещите осмокласници?Един език отпада, нали са 3 паралилки, а заявяването на желание за мен е проформа. По-скоро предварително се уточняват езиците в зависимост от наличните преподаватели и тогава се разпределят децата.

# 52
Имайки предвид, че се събраха на едносменен режим на ул. Баба след завършването на 12 клас тази година и фактът, че 5 и 8ми клас ще са с по една паралелка по-малко, би трябвало да успеят да запазят едносменния режим.

# 53
  • София
При записването за 5-ти клас казаха, че ще бъдат на едносменен режим

# 54
Дано наистина да останат на едноименен режим, защото се чува друго.

# 55
При записването за 5-ти клас казаха, че ще бъдат на едносменен режим

Аз също записвах петокласник и момчето, на което попаднах, каза, че все още не се знае как ще учат - на 1 или на 2 смени

# 56
Може би децата в прогимназиалния етап ще са на едносменен режим/така си мисля/, но тези в гимназиалния ще са на двусменен тази година.

# 57
  • София
Нека сверим и какво са ви казали за униформите! На нас ни казаха, че ще има дата през юли за размери, както и че тази година ще може да се поръча и директно от магазин.

# 58
Нека сверим и какво са ви казали за униформите! На нас ни казаха, че ще има дата през юли за размери, както и че тази година ще може да се поръча и директно от магазин.

за датата през юли и на нас ни казаха - да следим сайта, за да не я изпуснем
за поръчка от магазин - не си спомням, но и не съм питала за такава опция

# 59
Някой знае ли следващата година децата на двусменен режим ли ще бъдат, предвид ремонта на сградата в центъра и какви западни езици  ще изучават бъдещите осмокласници?Един език отпада, нали са 3 паралилки, а заявяването на желание за мен е проформа. По-скоро предварително се уточняват езиците в зависимост от наличните преподаватели и тогава се разпределят децата.

Една смяна ще бъдат
За езиците още не е ясно

Общи условия

Активация на акаунт