НГДЕК - 3

• 44 743
  • 324
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Стискам ви палци.не знам каква е процедурата, но имате реални шансове  преди 2 години синът ми се яви, защото обича историята и искаше до участва в състезание по предмета. После се оказа, че почти нямало въпроси по история де. Но това му беше мотивът. Приеха го, но не се записа и освободи място. Със сигурност ще си откажат деца.

# 316
Здравейте! Дали някой може да предложи запазени части от униформата за момиче ръст 146-152?

# 317
  • Sofia
Здравейте! Дали някой може да предложи запазени части от униформата за момиче ръст 146-152?
Здравейте! Жилетка и пола мога да предложа, но, ако не ви е спешно, ще имам време да погледна какво е останало от пети клас следващата седмица.

# 318
Здравейте,
някой има ли информация как стои въпроса с второ класиране? Обявяват ли, ако има места и кога?

# 319
Здравейте,
Днес излезе класирането след седми клас, честито на всички приети. Ние за жалост не сме от тях, но сме в първите резерви. Някой може ли да сподели до коя резерва има реален шанс, някъде изнася ли се второ класиране официално или се разчита на обаждане по телефона и кога най-рано може да очакваме това заветно обаждане.

# 320
  • София
Здравейте,
Днес излезе класирането след седми клас, честито на всички приети. Ние за жалост не сме от тях, но сме в първите резерви. Някой може ли да сподели до коя резерва има реален шанс, някъде изнася ли се второ класиране официално или се разчита на обаждане по телефона и кога най-рано може да очакваме това заветно обаждане.

Вярвам, че имате голям шанс за прием щом сте от първите резерви. Много от децата с висок бал се отказват и избират езикови гимназии. Преди две години в приема за 8 клас поне 15-на деца от резервите имаха шанс. Няма второ класиране, става с обаждане по телефон след като мине срока на записване и е ясно колко непопълнени места остават. Успех!

# 321
Здравейте!

Излезе съобщение  за униформите в новините на страницата на НГДЕК.

От днес до 15 юли може да поръчате униформено облекло, задължително за учениците от НГДЕК :

https://trea.bg/magazin/uchilishta-sofia/uniformi-uchilishte-ngdek-sofia/

Следващи поръчки са възможни по всяко време, след 15 септември.

# 322
  • София
Здравейте! Подаряват се суитчъри размер 158. Имам три броя, доста запазени и съвсем във вид за носене. Единият е с отрязан етикет и е възможно да е от предната номерация. Предпочитам да се вземат от различни деца, тъй че, ако има потребители с интерес, нека ми пишат.

# 323
Подарявам 5-6бр. емблеми на НГДЕК за пришиване към тениски, суитшъри, както и къса вратовръзка/тишу/.

# 324
  • София
Продавам панталон за униформа НГДЕК размер S

Общи условия

Активация на акаунт