Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 51 156
  • 775
  •   1
Отговори
# 15
Да, за козметиката си права. Не съм искала да прозвучи като критика, но наистина дори ми се струва опасно да се използва китайска козметика, нооо… да, всеки сам си преценя (според един стар български лаф 😃).

# 16
и аз предпочитам линкове
на тези ню-ню снимки не винаги се разбирам какво се показва, а ако привлече вниманието ми, трябва сама да го търся, което отнема време и може да не го намеря

# 17
Стикерите за нокти колко време издържат?

# 18
  • Асеновград
Несесерът е приличен и удобен за път, но го взех на цена 2 и нещо.

Нека всеки да си поръчва това, което сам прецени -- няма нужда да критикуваме чуждите избори.

Ако е към мен и моето мнение, не критикувам никой за изборите му. Може би и не сте ме разбрали. Просто споделих, че ще бъде по-лесно, ако пускаме снимки на това, което сме поръчали, за да става по-лесно преглеждането. Неотваряйки всички линкове, защото към повечето нямам интерес, със сигурност съм пропуснала и нещо, което бих харесала. Много ми е интересно какво сте си поръчали, но просто линковете бавят преглеждането, за това често ги пропускам, ако няма някое интересно описание към тях 😃
Пускали сме и снимки. Неудобството при тях е,че после се иска линк към търговеца и става двойна работа. Всеки споделя както на него му е удобно.

# 19
  • София
и аз предпочитам линкове
на тези ню-ню снимки не винаги се разбирам какво се показва, а ако привлече вниманието ми, трябва сама да го търся, което отнема време и може да не го намеря
Точно.

# 20
Стикерите за нокти колко време издържат?

4-5 дни при мен, но защото сменям лака. Слагам база, лак, стикер или камъчета, топ лак и капки за бързо съхнене.

# 21
Линкове към продуктите с кратко описание е по-добрия вариант и за мен. Така директно като ми хареса нещо и го хвърлям в количката.

Благодаря за темата, Panayotu! ❤️

# 22
Нека всеки да споделя така, както му е удобно.Няма как един начин да се хареса на всички.Винаги ще има недоволни.

# 23
Здравейте! Как да върна поръчка от Тему. Мога ли чрез Спиди?

# 24
  • София
mury9, първо пиши на Тему. Възможно е да ти възстановят парите и да не искат връщане на продукта.
Внимателно избирай отговорите на въпросите, които ще ти зададат.

# 25
  • София
Описанието за връщане в първи пост не върши ли работа?

# 26
  • Ст.Загора
.  Това ми показва от телефона .  Това е от лаптопа. Просто не излиза Вашите начини на плащане от телефона.

# 27
  • Асеновград
.  Това ми показва от телефона .  Това е от лаптопа. Просто не излиза Вашите начини на плащане от телефона.
Не сте направили това което са Ви писали.

Влиза се в настройки на профила.

# 28
mimeto_555, снощи пробвах да премахна картата за плащане от таблет като влязох в приложението. Излиза ми същото като при теб.
На телефона нямам приложението, влизам през сайта, моя профил, после настройки и излиза това, което е показала Panayotu. Не знам дали обясних  добре. След малко ще пробвам пак през приложението да видя какво ще излезе.

# 29
Не си влязла в Настройки, мимето555.

Общи условия

Активация на акаунт