Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 487
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
И аз имах такава покрай Великдена им, дойде на 24- я ден със Спиди. Имаше си компенсация, разбира се .
Най- бързата пристигна на 11 - ти ден.
Тъкмо мислех да спра и  ми притрябва протектор за телефона.
Да похваля еднократните филтърчета за хепа филтрите на безкабелните прахосмукачки, вършат чудесна работа - всички мъхчета са полепнали отгоре и реално филтърът  си е чист .
А сивите кърпи ме накараха да заобичам миенето на прозорци.😀

# 376
Може ли линк за тези сиви кърпи? Помня, че се коментираха няколко модела

# 377
Падна ми се 180 лв ваучер от колелото, но досега не съм използвала. Трябва да направя за 25 лв поръчка преди това обаче. Хубаво, в избраните артикули, които ми предложи имаше неща, които си бях сложила в количката така или иначе. Рокля за морето, джапанки.... Но мисълта ми е - след като направя и платя тази поръчка за 25 лв, после ваучера за 180 как се получава?

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 15:45 от _Khaleesi_

# 378
  • Пазарджик
Падна ми се 180 лв ваучер от колелото, но досега не съм използвала. Трябва да направя за 25 лв поръчка преди това обаче. Хубаво, в избраните артикули, които ми предложи имаше неща, които си бях сложила в количката така или иначе. Рокля за морето, джапанки.... Но мисълта ми е - след като направя и платя тази поръчка за 25 лв, после ваучера за 180 как се получава?
Не се получава ваучер ,а ново намаление от типа направи поръчка за 40лв плати 25лв.При мъжа ми беше така,аз не съм имала от такъв тип оферта.

# 379
Не се получава ваучер ,а ново намаление от типа направи поръчка за 40лв плати 25лв.При мъжа ми беше така,аз не съм имала от такъв тип оферта.

Благодаря! Не ме устройва значи и няма да се занимавам с ваучери. Ще чакам по-добри оферти за това, което съм харесала.

# 380
Наблюдавам нещо много интересно. В продължение поне на седмица си разглеждам някави неща и си ги прибавям в количката. Например едни пластмасови закачалки за панталони, които бяха лев и нещо. Междувременно станаха 7 лева, уж намалени от 29лв., да не повярваш. Изтрих ги от поръчката и ги намерих отново на лев и нещо вчера, днес отново са на доста по-висока цена. Все повече се убеждавам, че сайта е разработен на игрови принцип, които манипулира клиентите по много и различни начини, така че да купуват, подвеждайки ги, че са ударили джакпота с големи намаления. Прилича ми на алъш-вериша в Турция, където е прието човек да се пазари, но тук е по-малко по-различен начин.

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 17:38 от Morphea

# 381
Да, цените в Тему са изключително динамични и трябва да се следят постоянно, за да се избере най-добрата оферта. И то не само при един търговец, а при всички, които предлагат очевидно едни и същи артикули. Избрали са си такава стратегия, която наистина може да подведе не много опитни потребители Simple Smile Но понеже цените се сменят толкова често, като компенсация са въвели корекция, с която връщат разликата в цената на купен продукт, когато се намали.

# 382
  • при моите любими
Аз купувам само неща, за които смятам, че цената е реалистична. Например сгъвам леген, повече от 3 лв няма да дам. Форми за лед 2бр. В кутия  с бутон, 5 лв. И предимно такива джунджурии, които и тук сигурно за толкова мога да намеря, но не ми се обикаля по магазините, а имам нужда.

# 383
Само при мен ли е така,имам пусната поръчка от 12.06 до днес нямам никакво движение по нея,стой на статуса поръчката е платена"

# 384
Аз имам от 13.06, стои събрана, още не е опакована.

# 385
Ако това ви успокоява, моята от 06.06 едва вчера отиде на летището. От 09.06 беше събрана, опакована. Имат забавяне.
Поръчката ми от Shein, направена на 05.06, утре ще е при мен (току що получих съобщение от Спиди). Май ще се е преориентирам към тях, макар че английския не ми е сила.

# 386
.     Здравейте ,моята пратка от 07.06 най-накрая е пристигнала след няколко дни без обновления.Бихте ли ми казали след тази процедура за колко дни доставят пратките горе-долу?

# 387
Moon1, по мои наблюдения (за мои пратки) до седмица трябва да са при теб.

П. П. Твоят колет е пристигнал на летището на същата дата като моя, но по - късно. А аз още нямам актуализация. Според последната информация чака полет на летището. 😁

# 388
Moon1, по мои наблюдения (за мои пратки) до седмица трябва да са при теб.

П. П. Твоят колет е пристигнал на летището на същата дата като моя, но по - късно. А аз още нямам актуализация. Според последната информация чака полет на летището. 😁
.    Много благодаря за отговора.Забелязвам ,че при мен се обновява с закъсенние

# 389
Аз купувам само неща, за които смятам, че цената е реалистична. Например сгъвам леген, повече от 3 лв няма да дам. Форми за лед 2бр. В кутия  с бутон, 5 лв. И предимно такива джунджурии, които и тук сигурно за толкова мога да намеря, но не ми се обикаля по магазините, а имам нужда.

Така е. Има и много нереалистични цени в Тему. Хубаво е да правим реална преценка на нещата. И аз внимавам какво купувам. Ако мога да го намеря тук за същите пари, няма да го купя, но ако са боклучки за по 1-2-3 лв, няма да седна да обикалям левчета, Пепко, Синсей и т.н., защото просто ще изхабя повече време и енергия, а няма да спестя кой знае колко. По-лесно ми е да си ги събера в една поръчка наведнъж. Проблема с Тему ми е, че от корекции на цената и колелото, което ми връща 30% от поръчки като кредити събирам пари и ме карат пак да направя поръчка, за да ги изхарча и се въртим в омагьосан кръг 😃

Общи условия

Активация на акаунт