Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 372
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
Е, до края на Юли има 40 дни, все ще дойде.

# 511
  • Асеновград
Panayotu,
с кой куриер ти беше пратката, която се размърда?
Егати, наистина няма да ми дойдат балоните, сега нито да купувам, нито да ми връщат парите.
Поръчката ми е от 12-ти със Сеймдей, на 14-ти опакована и изпратена, и оттам нататък, нищо.
Тази е със Спиди, три пратки от 13-14-14. 06 ги обединиха в един пакет със Спиди.  До 17. 06 се събираха, и най накрая днес излезе,че в 05ч. е излетяла.
А ги бях букнала с бутона спешни заради неща на малкия за които ми пили на главата.
От снощи една в профила на детето и две от вчера сутринта при мен / разделих ги за да ползвам два купона за намаление /  още даже няма куриер, седи на събиране.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 12:43 от Panayotu

# 512
Ще пристигнат до края на юли.

# 513
Panayotu,
с кой куриер ти беше пратката, която се размърда?
Егати, наистина няма да ми дойдат балоните, сега нито да купувам, нито да ми връщат парите.
Поръчката ми е от 12-ти със Сеймдей, на 14-ти опакована и изпратена, и оттам нататък, нищо.
При моята пратка от 06.06 също ту има движение, ту спира по пътя.
Със Someday е. И също чекнах "спешна доставка" като видях, че се бави още от началото.
Още от Китай имаше забавяне.
В момента от 18.06 е на митница. И актуализациите пристигат със закъснение.
Последната дата за доставка е 26.06

# 514
Нали не се заблуждавате, че някой изобщо взима под внимание, чека на "спешна доставка"! 😂

# 515
Някоя ми беше дала препоръка за този сутиен и се оказа наистина добро попадение. Ще поръчам сигурно още.

Взех и едни други два. Единия става, другия не ми харесва и може би ще го върна. Няма да давам за тях инфо, защото не струват.
Горния модел го намирам и 3 броя за 20 лв. Подобни сутиени за кърмене вървят по 50 лв броя в мола, а този изобщо не им отсъпва.
Другите неща от поръчката не заслужават кой знае какво внимание.
Днес пуснах още една. Имах 54 лв кредит и доплатих само 8 лв. Пуснах я на колелото за 30% връщане на кредит и след 7 дни ще имам около 20 лв, та пак ще съм в омагьосания кръг 😃

# 516
  • На Изток от Рая
Здравейте, имам едно запитване. Доста четох назад и доста научих от вас, но едно нещо не видях да е коментирано или пък може да съм пропуснала. Понякога когато ме бомбардират с офертите си ми излиза една оферта 3 за 20 лв. и доста често в тази оферта има артикули за около 3 лв и се чудя къде ми е кирията в тази оферта?

# 517
Ами няма такава. 
То не е казано, че всичките им оферти стават, т.е. за тях си стават, все някой се хваща Smile

# 518
Тази пък изобщо не я гледам. Ако е нещо с голям процент намаление, да. Но такива, три за лев и две бакшиш, не. Joy

# 519
  • На Изток от Рая
Ясно, ако мине номерът😂. Иначе до сега 3 поръчки, почти доволна, 4-та на път надявам се последна... 😀

# 520
И аз съм пробвала същата игра, нарочно си избрах по-скъпи неща, но в кошницата си излизаха на редовни цени, а не 3те за общо 20лв. Отдавна заглеждам кофите с моп центрофуга, и тази вечер ми се падна играта с цена с въпросителни, имаше от предлаганите стоки само 1 модел от тази кофа. Цената, на която ми я предложиха е 37 и нещо, според вас с 2 резервни парцала ли е. Описанието им е все едно от гугъл преводач написано "Цвят: Червено и Черно (Един 2-Драг Глава)" Sweat Smile
https://share.temu.com/s9rxaJixdkA

# 521
На мен ми изглежда като да е с един парцал.

# 522
12 дни й трябваха на поръчката ми да се придвижи до летището (китайското или каквото и да е)
поръчах си неща, които ми трябват за 1 юли, ще ги видя през крив макарон
след това имам направени още три поръчки, ще ги получа и мисля да си дам една голяма почивка от тему

# 523
Гледайки последната ми поръчка, от летището до получаването, е отнело 4 дни. За това до 1.07 все трябва да ти пристигне пратката, която ти трябва.
Последните ми две поръчки бяха направени през 4 дни, а пристигнаха в два поредни дни. Понякога има забавяне, понякога не. На късмет е.

Скоро ще ми трябват балони и украса и смятам да поръчам, за да не изтръпвам в последния момент. И ме притеснява, че ако излезнат пълни боклуци, ще ми е нужно време да си ги набавя от тук. В този ред на мисли, приемам препоръки за продавач на украса, от който сте останали доволни.

# 524
bubanka, кои са датите за доставка на поръчката ти?
Вчера ми писали , че няма актуализации от три дни и ще проверят защо е така. Нямаше отговор тази сутрин и ги питах къде е поръчката. Била на митницата, но поради много работа, имало забавяне. А с Shein защо нямаше забавяне, като по едно и също време ги направих и двете?
Имам нужда от сушилник за чинии, харесах един, който точно пасва на мястото на плота (по физически магазини съм търсила, но са много скъпи, или не пасва размера). Ще поръчам и него и аз ще си дам почивка от Тему.
Ето как изглежда статуса за проследяване. Крайна дата за доставка - 26.06
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт