Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 323
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
Да. Много вдигнаха цените. Следя едни хубави хавлиени кърпи за кухнята - от 8,50 лв за 3 бр. след седмица същите са 10,50 лв - днес - 24,50 ... И не само те и други стоки поскъпнаха - джапанки от 4 на 11 лв, блузки за внучетата от 4 на 7 лв. Ще спра с Тему, вече не са ми атрактивни цените.

# 631
И на мене ми дадоха 10 лв. кредит и отстъпка 20%, която важи 7 дни. Но трябва да дам 15 лв., за да ги използвам.

# 632
Вкарах се във филм с тези Сеймдей. Оставих сина ми да ги чака, едвам го озаптих до 14,00 и ми се изплъзна. Куриерът естествено се обади веднага след това. По телефона ми обясни, че може да ми остави пратката в най-близкия  бокс, съгласих се.
След половин час гледам в Тему и на проследяването: пратката доставена Screamи подпалих. Изчаках на националния им телефон и те това виждат, доставена, пак звъня на куриера, да не се притеснявам, довечера ще ми я остави в бокс, да видим. Направо ще ги подпаля, дано се записват разговорите.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 18:52 от evhen

# 633
  • Асеновград
Досега такъв статус не бях имала

Колко митнически има това нещо?

# 634
Означава, че трябва да се предаде на куриера - Boxnow, Speedy, Sameday...

# 635
Ново развитие по моята пратка, какво я джурка тоз куриер, пратката все едно съм си я получила, затворена е товарителницата и не може да я остави в бокс.
Ужас, значи съвсем лесно тези пратки могат да се присвояват от куриерите, но още не са се усетили явно.
Дано да си я получа утре все пак, прилично звучи по телефона куриерът, в който ми е пратката.

# 636
Аз имам пратка на летището от 25.06 и няма движение. Втората  6 дни по късно я поръчах , днес е излетяла,а предната първо три дни я забавиха с изпращането и сега не излита.

# 637
  • Асеновград
Аз имам пратка на летището от 25.06 и няма движение. Втората  6 дни по късно я поръчах , днес е излетяла,а предната първо три дни я забавиха с изпращането и сега не излита.
И  при мен а следваща кацна и мина митническа

# 638
За първи път ми закъснява поръчка - крайният срок беше днес, 27.06. Трябва ли да им пиша или автоматично ще ми преведат 10 лв. като кредит? Извинявам се, ако въпросът ми се повтаря, но ми е убягнал отговора.

# 639
За първи път ми закъснява поръчка - крайният срок беше днес, 27.06. Трябва ли да им пиша или автоматично ще ми преведат 10 лв. като кредит? Извинявам се, ако въпросът ми се повтаря, но ми е убягнал отговора.
Моята беше със срок до вчера, днес им писах и ми пратиха 10лв за забавяне.

# 640
Моята беше със срок до вчера, днес им писах и ми пратиха 10лв за забавяне.
Ясно, трябва да им пиша. Между другото при поръчката ми току-що има раздвижване - преди малко е взета от куриер Simple Smile Утре вероятно ще е в бокса в моя град. Демек ще закъснее с един ден само.

# 641
Аз им писах заради забавяне, дадоха ми 20% отстъпка, които да използвам до 7 дни, а след ден ми възстановиха и 10лв.

# 642
Някой въртял ли е колелото за 300лв.скоро.На мен спряха да ми го испращат.

# 643
Малко и аз да похабя нерви с китайците, че досега не ме ядосваха сериозно, а и всички куриери бяха поносими Grin Днес обаче получих поръчка с така чаканата дънкова риза, за която имаше много прилични отзиви в сайта. Като я извадих от плика леко ме лъхна миризмата на мухъл, но реших, че ще се оправи с едно пране и я сложих веднага в пералнята с дезинфектант за дрехи. След това мина и през сушилнята и като я извадих, миризмата на мухъл даже се беше увеличила. Писах им и ми предложиха да я върна и да ми възстановят парите. Обърнах внимание, че дрехата вече е изпрана, но казаха, че нямало проблем и да не се притеснявам. Сега видях, че точно това е отбелязано като основание да не върнат парите. Разпечатах вече документа за връщане и ще трябва да се занимавам и с това, което е изключително досадно...

Но пък всичко това може и да има добър ефект за мен и да ми секне желанието да пазарувам толкова от тях Satisfied

# 644
Някой въртял ли е колелото за 300лв.скоро.На мен спряха да ми го испращат.

Два пъти вече. Веднъж на нов акаунт, изскочи от нищото колелото, а тези дни в първия ми акаунт в приложението излиза един черен банер в долната част на екрана и трябва да минеш през него.

Общи условия

Активация на акаунт