Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 51 193
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз съм пренасочвала преди да е доставена. Дали може след това – не знам. В първи пост пише как става.

# 106
Благодаря ти, ще погледна!

# 107
Дори и след като е оставена в кутията на BOXNOW, може да поискате пратката да бъде преместена в по-удобна локация

# 108
Писах имейл за втората пратка, да видим дали ще я пренасочат към удобен за мен автомат.

# 109
Я кажете, има ли случай, в който sameday да са сложили прословутия статус - пакета не е събран и да не е отнело повече от 3-4 дни да го донесат? Последния път след този статус се размърда чак след 6-7 дни, но ще пътуваме и ми трябва преди това. С бокса получих днес нещата, а пратките са от един и същи ден, направо ужас са тия sames***t

Не е събран или не е взет от подател. Моята така си виси от към 20 май. После писаха, че е на митница. Днес след много чатове ми възстановиха сумата преди крайния срок.
Your parcel hasn't been collected from the sender

# 110
  • софия
Дошла ми е пратка, а може би 2. В много смотана кутия, изобщо не ми е близо. Добре, че служебния транспорт минава оттам, та поне едната посока да спестя. Но, ако все с Бокс Нау идват, ще спра да поръчвам. Това кратко време ме дразни. Като съм нощна смяна е абсурд да се занимавам с кутии, кой знае в кой квартал.
Ако не си получавала пратка в кутия до гробищата😂, няма какво да се оплакваш (5+ км от адреса за доставка, без удобен ГТ в близост, в софийските задръствания).
Sameday са най-клетите куриери. Някакви нови са и са пълен ужас.

Отново ще пиша на Тему. Този път ще пусна и в контактната форма. Това е пълно безобразие. Следващия път може и в Перник да я хвърлят, защото там има свободни места.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 18:59 от zvаnchе

# 111
Я кажете, има ли случай, в който sameday да са сложили прословутия статус - пакета не е събран и да не е отнело повече от 3-4 дни да го донесат? Последния път след този статус се размърда чак след 6-7 дни, но ще пътуваме и ми трябва преди това. С бокса получих днес нещата, а пратките са от един и същи ден, направо ужас са тия sames***t

Не е събран или не е взет от подател. Моята така си виси от към 20 май. После писаха, че е на митница. Днес след много чатове ми възстановиха сумата преди крайния срок.
Същото, от 25 ти ми е с тоя статус.

# 112
Скрит текст:
Някой срещал ли е/купувал ли е такива принтерчета, които печатат върху залепващи хартия? Питането ми е специално за етикети за подправки и подобни. Постоянно виждам такива на клипчета в тик-ток, но от Амазон и цената е висока.
Аз си купих от тези. Може да видите в сайта кои подправки са включени. Доста са. Тъпото е, че аз за сега съм налепила десетина, другите етикетчета ми стоят. Иначе са много сполучливи на живо. Може да снимам при интерес. Минуса е, че примерно нямам етикет за хуск и конопено семе, които си ползвам. И не са евтини като добавиш доставката. Евентуално, ако се комбинираш с някоя приятелка. Има и големи за брашно, захар, боб, леща. Има и на бял фон. Мисля, че може да си поръчаш и индивидуални като вече ще се оскъпи. Ако пък намериш някакъв сполучлив принтер, показвай после резултат. Но тези на живо са много качествени.
Скрит текст:

Етикетите на български език откъде са?

# 113
Писах имейл за втората пратка, да видим дали ще я пренасочат към удобен за мен автомат.
обадете се на тел. 0882122326
успех

# 114
Последните пратки ги получих в кутия и реших да променя адрес за доставка/ домашен адрес/, за да ми я разпределят в по- близка кутия до вкъщи.
Е, няма такъв карък.... сега са я изпратили със Спиди, а аз цял ден съм на работа. Мога ли като получа sms от Спиди да я пренасоча до служебен адрес? Ще ми начислят ли пари за пренасочването?

# 115

Същото, от 25 ти ми е с тоя статус.
Размърда се, утре ще дойде, може би защото писах на 2-3 човека от съпорта, да им дам зор Blush

# 116
Скрит текст:
Някой срещал ли е/купувал ли е такива принтерчета, които печатат върху залепващи хартия? Питането ми е специално за етикети за подправки и подобни. Постоянно виждам такива на клипчета в тик-ток, но от Амазон и цената е висока.
Аз си купих от тези. Може да видите в сайта кои подправки са включени. Доста са. Тъпото е, че аз за сега съм налепила десетина, другите етикетчета ми стоят. Иначе са много сполучливи на живо. Може да снимам при интерес. Минуса е, че примерно нямам етикет за хуск и конопено семе, които си ползвам. И не са евтини като добавиш доставката. Евентуално, ако се комбинираш с някоя приятелка. Има и големи за брашно, захар, боб, леща. Има и на бял фон. Мисля, че може да си поръчаш и индивидуални като вече ще се оскъпи. Ако пък намериш някакъв сполучлив принтер, показвай после резултат. Но тези на живо са много качествени.
Скрит текст:

Етикетите на български език откъде са?

По-долу на скрийншота се вижда сайта - gifty.bg
Ето и реална снимка:

Поръчах и дървена въртяща се поставка за бурканчетата - от Тему, естествено, но за нея ще дам отзиви като пристигне.

# 117
Хайде въпрос и от мен Simple Smile

Какво означава това:

# 118
  • Асеновград
Здравейте , някой купувал ли си е от тези гел възглавници , какво им е действието? Моята идея е да се облягам на нея , дали ще върши работа?   https://share.temu.com/mIvvsAcUWuA     

Върши работа да омекоти твърд стол или седалка. Няма охлаждащ ефект ако това се очаква.
За ежедневно стоене и поддържане на гръбнака, на стол има по добри.
Това само омекотява не поддържа стойката.

# 119
Изпробвах сивите кърпи за стъкло, останах много доволна- само с вода стъклата заблестяха.
На допир ми напомнят едновремешните гюдерии от естествена кожа, едно такова меко и лигаво.
Още веднъж - благодаря на дамата, която сподели линка за тях!

Общи условия

Активация на акаунт