Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 419
  • 775
  •   2
Отговори
# 210
  • София
Като цяло размерите отговарят, но четете коментарите към съответната дреха и гледайте размерите, дадени от търговеца.

# 211
Сеймдей работят ли в събота ? имам пътуваща пратка . сега получих смс , но не пише утре или в понеделник ще ми я доставят

# 212
Someday доставят в събота.

Дрехите отговарят на размера, но гледайте дали пише, че отговарят на европейски размер и отзивите на хората, които са купили дрехата.

Someday не са малка и нова фирма според информацията на сайта им и би трябвало по-професионално да се справят с работата си. Аз нямам забележки (големи) към тях.
Спиди и Еконт си имат своите пропуски, както всички други. Имах проблем с пратка на Спиди (пращах колет в чужбина, повредиха го, но се отнесоха много професионално - обезщетиха ме). Еконт ми бяха загубили вътрешна пратка, но после я намериха и ми я доставиха. И понеже беше преди една Коледа им простих. 😊

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 21:53 от Fortuna

# 213
Someday доставят в събота.

Дрехите отговарят на размера, но гледайте дали пише, че отговарят на европейски размер и отзивите на хората, които са купили дрехата.

Благодаря...

# 214
Сеймдей са нови на нашият пазар. Какво пише на сайта им и какво правят са две различни неща.

Бубанка, тези раници около какви цени ги нацелваш?

Имате ли впечатления от една стъргалка, която рони царевица? И от уредите за чистене на риба?

# 215
около 20-22 лв.
преди малко поръчах и тъмно синята за 15.50 лв

ето и черна за 22 лв
https://share.temu.com/90wlRMxdjlA

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 22:41 от bubanka

# 216
Не откривам къде да им пиша, чат Blush

# 217
Разгледайте в профила си. Имаше някъде Contact us.

# 218
Разгледайте в профила си. Имаше някъде Contact us.
Рових доста, не откривам...

# 219
Не сте ровили достатъчно….

# 220
  • Габрово
Не откривам къде да им пиша, чат Blush
1.избирате Вие
2.в горния десен ъгъл-слушалките
3. скролвате до най-долу

# 221
Благодаря ви! Открих го. Renyt0 , благодаря ви много за "играчката" да онагледите така подробно Hug

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 10:30 от Liashka

# 222
Обадих се по телефона на БоксНау още преди пратките ми да са пристигнали. Вдигнаха ми в събота. Момичето беше много мило. Даже нямаше нужда да казвам товарителници. Явно по телефонния ми номер провери за пратките. Свери и името и каза, че ще ги пренасочи към избраната кутия. Избрах си кутия, която е на бензиностанция, за да мога да спра и да я взема 24/7. До тук много лесно. Да видим как ще финишираме. Трябва да пусна още една поръчка, че ми трябва, но ми се искаше да дойдат първо тези две. Мислех и да пиша лош отзив на Тему, че ми изпращат пратките в две различни далечни точки от посочения адрес, но за сега ще се въздържа. Все пак се надявам да имам повече пратки със Спиди.

# 223
Докладвам - получих си без проблем поръчката на 13 тия ден, в кутия на бокс нау близо до нас. Наистина трябва много внимателн да се чете какво поръчваш, защото си мислех че две от роклите са полиестерни, а се оказа за моя радост, че едната е била памучна. Те бяха едннакъв модел, в различен цвят. Полиестерната беше точно 2 пъти по-скъпа от памучната. Освен това е в ужасно крещящ  цикламен цвят, а на снимката изглеждаше по-тъмен. Останалите цветове си отговарят на описанието. Отговарят си и на размера. Не са някакви уау, ама като за тръпката от очакването - стават. Блузата е много красива, но се съмнявам, че изкуствената материя може да запарва, ще видим.
Да добавя, че цените се променят в странна посока - докато чаках поръчката, не бях забелязала. И сега изведнъж - едната от роклите е скочила от 21, на 45, а ризата от 32 на 40.

# 224
И при мен така. Не се наложи да казвам номер на пратката, тя по моя телефонен номер я видя, плюс още една, за която още нямах известие.

Общи условия

Активация на акаунт