Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 372
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
Пристигна ми пратката. Гредата ми са едни обувки, които ми идват малко големи Simple Smile От всичко друго съм доволна.

# 226
При големи обувки - препоръчвам да си вземете от тези стелки с 5D пяна
https://share.temu.com/EpWtjdLtIsA
Относно размерите: гледайте таблицата с продуктовите размери - Product details, както и четете коментарите и най-вече тези със снимки, освен това вижте материята, дали има еластан.

# 227
Отдавна се каня, но все не се сещах да снимам на тъмно и днес в един мол най-накрая.
Това са от покупките на мъжа ми. Проектор, който прожектира марката на колата, като отвориш вратата. Около 10 лв е добра цена за един комплект. Ето и снимка, вижда се, къде е сложено уредчето.

Ето и линк
 https://share.temu.com/VkXc3rSyWiA

# 228
  • софия
Скоро ще приключи вакханалията на Тему.

# 229
На мен ми беше ясно, че няма да НИ оставят дълго да пазаруваме на добри цени.
Значи имаме още 4 месеца за пазар 😀

Това органайзерче за баня/кухня е намалено, отнесох още 3. Ами при нашите търговци за 6-7-8 лева мнооого щях да се замисля, нямаше да си го купя изобщо!
 https://share.temu.com/LJVQ20ztEzA

# 230
Да ги закриват 😃 Сметката ми ще си отдъхне. Приготвила съм 5-та поръчка. Чакам да ми попадне онова колело, с което събирам кредити и ще пусна още една 😃

# 231
Проблем са ниските цени и безплатната доставка. Sweat Smile
Чакам 6 поръчки, две от които са само изпратени. Но до 26 юни по план трябва да дойдат. Скрила съм си приложението в папка на втора страница на телефона, за да не ме изкушава да разглеждам. Понакупих доста неща. Време е малко да си почина. Но определено, ако ми потрябва нещо, ще го потърся в Тему.

Звънче, пробва ли отново да си искаш парите? Аз нямаше да се примиря. Преди години ми беше надписана сметката на телефона - бях говорила с чужбина и ме бяха таксували като друга група държави. Това се случи и при Мтел и при Виваком. Мтел коригираха, а Виваком се напрявиха на ущипани. Ми писах до къде ли не, включително до Комисията за защита на потребителите. Върнаха някаква сума, но пак не цялата. И не ставаше дума за много пари. Мене ме е яд да ме правят на малоумна. Astonished Като са написали нещо на страницата си, трябва да го спазват. Сори за отклонението.

# 232
На мен ми беше ясно, че няма да НИ оставят дълго да пазаруваме на добри цени.
Значи имаме още 4 месеца за пазар 😀

Това органайзерче за баня/кухня е намалено, отнесох още 3. Ами при нашите търговци за 6-7-8 лева мнооого щях да се замисля, нямаше да си го купя изобщо!
 https://share.temu.com/LJVQ20ztEzA

Интересно ми е, колко ли време ще се задържи на стената преди да падне? Отзивите са много малко...

# 233
Лепенките са изключително здрави. Наскоро получих кутия за тоалетна хартия, която се залепва с лепенка. Понеже я залепих без да си направя план, не успях да я хоризонтирам точно и си викам ей сега ще се опитам да я отлепя и да залепя наново. Забрави!!! Сетих се обаче да пъхна парченце тоалетна хартия на едно място и кутията заспа. Simple Smile

# 234
На гладка повърхност ще издържат години, голяма е площта на лепенката. На вилата ще слагам на кухненския гръб, а той не е  баш гладък и съм взела резервни лепенки.

# 235
Колко дни след заявка за връщане съм длъжна да занеса пратката в Спиди?
Ще връщам рокля, много безформено ми стои, голяма и не ми харесва.

# 236
  • софия
Звънче, пробва ли отново да си искаш парите? Аз нямаше да се примиря. Преди години ми беше надписана сметката на телефона - бях говорила с чужбина и ме бяха таксували като друга група държави. Това се случи и при Мтел и при Виваком. Мтел коригираха, а Виваком се напрявиха на ущипани. Ми писах до къде ли не, включително до Комисията за защита на потребителите. Върнаха някаква сума, но пак не цялата. И не ставаше дума за много пари. Мене ме е яд да ме правят на малоумна. Astonished Като са написали нещо на страницата си, трябва да го спазват. Сори за отклонението.
Не сме спрели. И се правят на луди.
Това беше първа и последна поръчка на мъжа ми. Той се е запънал, че иска да му върнат парите по сметка, а не в профила. Не иска да купува боклучки за 700 лв. Ако бях аз, досега да съм ги наместила. Пак ще им пише и е решил да пише и на Европейски център за защита на потребителите.

# 237
Добро утро!
Преди няколко дни направих поръчка и сега реших да проверя дали е тръгнала. С изненада виждам, че още не са опаковани нещата и с още по- голяма изненада виждам в поръчката си  неща, които даже не съм разглеждала и не знам как са попаднали там. И тъй като нещата ми все още не са опаковани,  опитах с бутон Отменете артикули, но ми дава да отменя цялата поръчка, което не искам.
 Как да махна само някои артикули и да запазя поръчката?

# 238
Коментирахме го това преди време. По спомен даваш OK да се отмени цялата поръчка и след това отменяш един по един артикулите. Ако искаш пробвай или изчакай и някой друг да се включи с мнение.

# 239
Здравейте!
По погрешка мъжът ми си е изтрил съобщението за доставка с Пин кода за взимане от Съмдей. Сега незнам дали ще получи ново съобщение с код или въобще какво да правим. Вероятно утре ще звънне да пита, но аз се притеснявам дали ще получи адекватна помощ като чета коментарите тук. Някой, ако се сблъсквал със същото, моля да даде съвет!

Общи условия

Активация на акаунт