Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 367
  • 775
  •   1
Отговори
# 240
Натискате отмяна на цялата поръчка и тогава си избирате само артикулите, които искате да отмените.

# 241
Здравейте!
По погрешка мъжът ми си е изтрил съобщението за доставка с Пин кода за взимане от Съмдей. Сега незнам дали ще получи ново съобщение с код или въобще какво да правим. Вероятно утре ще звънне да пита, но аз се притеснявам дали ще получи адекватна помощ като чета коментарите тук. Някой, ако се сблъсквал със същото, моля да даде съвет!

Няма ли кошче на изтрити съобщения?
Аз имам кошче за всичко - мейли, снимки, бележки, смси. Пазят се 30 дни.

# 242
Натискате отмяна на цялата поръчка и тогава си избирате само артикулите, които искате да отмените.

Много благодаря!

# 243
Колко дни след заявка за връщане съм длъжна да занеса пратката в Спиди?
Ще връщам рокля, много безформено ми стои, голяма и не ми харесва.

14

# 244
Здравейте!
По погрешка мъжът ми си е изтрил съобщението за доставка с Пин кода за взимане от Съмдей. Сега незнам дали ще получи ново съобщение с код или въобще какво да правим. Вероятно утре ще звънне да пита, но аз се притеснявам дали ще получи адекватна помощ като чета коментарите тук. Някой, ако се сблъсквал със същото, моля да даде съвет!

На мен се случи. Писах им в контакт формата на сайта и имейл  и още на същия ден ми пратиха кода отново.

# 245
Един въпрос към тези от вас, които получиха от многослойните стелажи на колела. Някой купи ли 5-слоен? В коментарите пише, че са нестабилни, а пластмасата се огъва и не издържа по-тежки предмети. Не знам дали да рискувам  с толкова висок стелаж.

# 246
Нямам 5 етажа, но пластмасата се огъва лесно, твърде тежко няма да държи.

# 247
  • София
Не бих рискувала с такава височина. Имам троен, най-долният рафт е пълен с буркани, но на другите два съм сложила по-леки неща и така е добре. Ако и трите бяха пълни с буркани, ми се струва, че нямаше да издържи.

# 248
Здравейте!
Ако не е затрил имейла, на който също пращат кода, може там да провери.

# 249
  • Разпиляна във въображението
Във Вайбър няма ли го кода?

Поредна поръчка, отново греда с обувки. Този път изпратили по-голям номер. Чудя се дали да се разправям.

# 250
Поръчах няколко от тези пили за допълване на сума, но много се  хареса на всички, които я ползваме:
https://share.temu.com/waqY1DmjtzA

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 09:55 от Mateah

# 251
Момичета, как точно може да се разбере кой артикул в кой найлонов плик е пристигнал?Boxnow лепят отгоре  етикети върху етикета на плика и нищо не се разбира. Нарочно ли го правят това, за да става по-непонятно връщането на артикулите?! Гледаш в сайта номер на поръчка, който не можеш да откриеш никъде върху плика и не можеш да се ориентираш.... Помагайте, моля! Ако пратя двете торбички, тъй като не мога да се ориентирам коя точно е била оригиналната опаковка, дали ще ми върнат парите?

# 252
По какъв начин излизат тези колела с отстъпки в приложението? Има опр. алгоритъм, влиза се някъде ли или е на база много поръчки?

# 253
  • Бургас
Аз лично не мога да им схвана схемите, на мен ми пращат колело и когато не съм пускала отдавна поръчка, за да ме активизират. А за да финализирам една поръчка ме офертираха да я пусна в рамките на определено време и ще ми върнат кредит от 20 лв уж, който всеки ден се заявява на части. Не не разбирам добре следното сега: " Ако сумата бъде възстановена, непотърсените кредит ще бъде рециклиран". Демек трябва пусна поръчка по- рано от последния ден ли, що ли? Някой с подобен опит?

# 254
Тия уж големи отстъпки аз видях само в първата си поръчка. Един артикул до 32 лв го взех на 6 лв. После ми се пада колело, което ми е давало макс до 30% да ми върне от направената поръчка в отделни дни като сумата расте. Имам две такива активни, които ми връщат пари, защото на няколко дни правя нова. Условието е да са нещата от количката и там отдолу ти пише какъв е минимума за поръчка. Мислех, че излиза автоматично след 24 часа, за да си взема бонуса, ама не. Имам два пропуснати. За това в търсачката ги намирам в claimcredit и си ги проверявам и не чакам да ми изскочат.
Ето това ми е първия, който свършва утре. Другия е до 15.06.

Не знам дали после си взимат кредите, ако не пуснеш поръчка след този ден, както е писала rosi81 или аз така я разбрах. Не би трябвало според мен. Кредита ти се начислява в профила. Ще видим след ден-два дали ще ми вземат кредита от първия ордер на скрийншота, но не би трябвало.
Имах и един по пръв ордер, но и той накрая не ми излизаше да си взема кредите и май изтече. 5-6 лв изгубих. За това сега си ги следя всеки ден с търсачката.

Та това е кяра, който съм разбрала да работи. Ако някой знае други хитринки, да споделя. За това като съвет мога да дам - добавяйте си, каквото искате в количката и като Ви излезе това колело - поръчвайте. После си връщате част от сумата в няколко поредни дни. Ако нещата не са Ви в количката, не може да отидете да търсите други, защото ще излезнете от страницата (или аз не съм знаела как да се върна и съм чакала друг ден, друго колело).

Малко съм хаотична в обясненията, но питайте, ако нещо мога по-ясно да обясня.

Общи условия

Активация на акаунт