Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 334
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
Група, поръчвали ли сте украса за рожден ден? Дъщеря ми става на 4 другият месец  и мисля да поръчам украса от тече или шеин. Моля за препоръки.
О, да, поръчвала съм балони, свещи за торта, стойка за мъфини, надпис за рожден ден, рамка за снимка, абе всякави неща. Препоръки не са нужни, защото цените са динамични, както и много продукти ги спират от производство някои купувачи. Търсите каквото ви е нужно и гледате рейтинг, коментари, реални снимки
Това получих днес

Фламингото не сме го гледали колко е голямо, има размери, ама не съм мерила
Пончото е доста добро, особено за парите си
Чантата е много готина, даже си мисля да си поръчам и за мен една, че е за подарък
Табелките за тоалетната са супер

# 586
  • Бургас
Аз получавам, но никога не го въртя. Карат ме да купувам на момента, защото офертата ми била изтичала.
"Вие получавате 30% отстъпка. Купете с отстъпка и под снимката ??? - три въпросителни." Ползвам отстъпката и ми се появява цена 20 лева. Знам ли дали преди това е бил 30...
Аз затова си пълня количката с разни набелязване неща, на които знам цените. Така ми предлагат намаление именно на тях и знам кога си струва.

# 587
Хич не ми правят намаление на мен на нещата в количката.
Раницата, която Бубанка похвали, ми хареса. Сега се надявам да се въздържа от покупката на още цветове.

# 588
Привет. И аз направих поръчка, но искам да върна едната рокля.
"Изпратете пратката си обратно от най-близката DHL Parcel точка и сте готови!
Връщането е през офис на Спиди".
Ако отида директно в офис на Спиди проблем ли е?

# 589
Точно в Спиди трябва да отидеш. С разпечатан документ за връщане.

# 590
  • Асеновград
Някой беше поръчвал робот за миене на прозорци, може ли линк от модела от който сте доволни.
Аз днес чакам пакет с три обединени поръчки по късно ще дам отзив за това което дойде.

# 591
Елси, моля за  линк за чантата!

Тези ножчета за сирене са много хубави, ама бяха 2 лева, сега изобщо не ги намирам на подобна цена.
 https://share.temu.com/N2Ft8bUiMnA

Това е много добро, да си събереш кабела за телефона, но и то беше лев и двадесет, какво става с тези цени!
 https://share.temu.com/m96b49taiuA
Даже близки не намирам, май им свърши промо бюджета.
Прави ми впечатление, че и по-малко оферти за нови клиенти срещам. Като съм на лаптоп дебна за кюар код за робот за прозорци, но не. Срещнах на телефон веднъж, беше за 130 лева, но там няма как да хвана кода.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 08:19 от evhen

# 592
  • Pazardjik
Как се разпечатва документ за връщане , може ли да ми обясните като на нищо неразбираща

# 593
  • София
...
Връщане:
Можете да извършите връщане на артикули, като следвате тези стъпки:
I. Влезте в акаунта си на Temu на Temu.com или в приложението, за да заявите възстановяване на средствата. Ако нямате акаунт в Temu, щракнете върху „Запазване на поръчката“ във вашия имейл за поръчка от Temu, за да извършите връщане на артикули.
II. Намерете съответната поръчка във „Вашите поръчки“ и щракнете върху бутона „Връщане на артикули/възстановяване на средства“.
III. Изберете артикулите, които искате да върнете и причината за връщането. В зависимост от причината, която сте избрали, може да се наложи да предоставите допълнителна информация, свързана с поръчката. След като предоставите необходимата информация, щракнете върху бутона „Следваща стъпка“, за да продължите.
IV. Ако не е необходимо да връщате артикула си, последната стъпка е просто да изберете начина за възстановяване на средствата ви. Можете да изберете да получите възстановяването на средствата като кредит в кредитното ви салдо на Temu или да бъдат кредитирани обратно чрез първоначалния ви начин на плащане. Направете своя избор и щракнете върху „Изпращане“.
V. Ако трябва да върнете артикулите си, ще имате възможност да изберете начините за връщане на артикулите и възстановяване на средствата ви. След като изпратите заявката, ние ще ви предоставим етикет за връщане, за да можете да върнете артикулите. Доставката за връщане на артикули е безплатна при първото връщане за ВСЯКА поръчка в рамките на 90 дни от датата на покупката.
VI. След като поставите всички артикули за връщане в една пратка, отпечатайте и залепете предоставения от нас етикет за връщане от външната страна на пратката. Изпратете пратката си обратно от най-близката DHL Parcel точка и сте готови!
Връщането е през офис на Спиди
VII. Можете да проверявате статуса на възстановяването на средствата за вашите артикули на страницата с подробности за вашата поръчка или чрез текстово съобщение/имейл/насочени известия от Temu.
https://www.temu.com/bg/return-and-refund-policy.html?_x_sessn_i … fer_page_sn=10076
...

# 594
Как се разпечатва документ за връщане , може ли да ми обясните като на нищо неразбираща

Не е нужно. На мен от телефона ми сканираха долния код, който е в профила. Само си поискай номера на товарителницата на Спиди и си го запиши, и го пази!

# 595
evhen това е линк за чантата, но аз я взех по-евтино тогава
 https://share.temu.com/ZxK1j34ndeA

# 596
Може ли линк към таблетките, че не ги виждам на снимката? Благодаря!

Иначе аз чакам две поръчки, които периодично "засядат" някъде. Едната можеше вече да е тук, трябва да дойде до 1 юли, а втората - до 8 юли.

# 597

Иначе аз чакам две поръчки, които периодично "засядат" някъде. Едната можеше вече да е тук, трябва да дойде до 1 юли, а втората - до 8 юли.
Ето линк за табелката за тоалетна
 https://share.temu.com/cxJpckEK53A
Пак е по-скъпо Grinning

# 598
Скрит текст:

Ето линк за табелката за тоалетна
 https://share.temu.com/cxJpckEK53A
Пак е по-скъпо Grinning
[/quote]

Ох, бе, то "табелки"  пишело, а моят заспал мозък чете "таблетки". (емотикон плясване по челото)

# 599
А трябва ли да качвам снимки на продукта като го връщам? Изглежда ми голяма глупост, ама ако се налага, за да ми приемат връщането...

Общи условия

Активация на акаунт