Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 320
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
Дънкови облекла имат специфична миризма, подобна на мухъл. Имам дънки, прани безброй пъти, пак си миришат, особено като ги гладя. После се оправят.

# 646
А къде им пишете че пратката не е пристигнала в срок? Аз не намирам e-mail.

# 647
  • Асеновград
А къде им пишете че пратката не е пристигнала в срок? Аз не намирам e-mail.
На чата.

# 648
  • SF
На мене ми пращат разни отстъпки с колелета за въртене и други бонуси, но аз не знам как да ги използвам. Освен това ме пресират да купувам веднага, а аз не обичам така.

# 649
Моите дънки от Тему не миришат. Светли са, ако има значение. Това е една от скъпите покупки. Около 40 лв. ми излезнаха. Само ги подкъсих, че бяха дълги.

# 650
На мене ми пращат разни отстъпки с колелета за въртене и други бонуси, но аз не знам как да ги използвам. Освен това ме пресират да купувам веднага, а аз не обичам така.

Не му мисли много следващия път, специално за ваучерите за 300 лева. Имаш 10 минути да купиш две неща, няма изискването за минимална сума, слагай там нещо за 12-13 лева и бързо плащай. Няма да съжаляваш✌️

# 651
На мен не са ми ясни тия ваучери. Никога не са ми се падали. Аз в търсачката използвам claimcredit и това е бонуса, който ползвам като искам да купувам. Подготвям си неща в количката и като се падне на 30% връщане на сумата в следващите дни - купувам. Ето, сега имам 20 лв кредит събран от предната поръчка, която беше за около 60 лв.

# 652
И на мен не са ми пращали никога ваучери, само 30% за даден продукт. Което не е лошо - мини принтерче за 11 лв, action камера за 18 лв, очила за шнорхелинг за 12 лв, сега последно пуснах една писалка за 3д принтиране с консумативи за 18лв.
Лошото е че трябва да допълвам до 25 лв Grinning

# 653
  • Разпиляна във въображението
Някой поръчал смарт часовник от Тему? Моля за отзив Simple Smile

# 654
Моите дънки от Тему не миришат. Светли са, ако има значение. Това е една от скъпите покупки. Около 40 лв. ми излезнаха. Само ги подкъсих, че бяха дълги.

Зависи от цвета. Тъмните обикновено миришат, от боите е.

# 655
  • Асеновград
Да аз доволна съм, работи точно както тройно по скъпия купуван от Техномаркет. https://share.temu.com/XPY5kVqSAcA

# 656
Заявих връщане и ми искат да ги  изпратя по BOХNOW, .Това означава ли че не мога да ги върна в офис на Спиди.До сега съм връщала само там.

# 657
Оказа се, че пратките от Тему със Сеймдей не могат да се пренасочват към бокс. Първата фирма с кутии у нас Disappointed Смятам да напиша и на Тему, и на тях другата седмица.

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 13:33 от evhen

# 658
  • Асеновград
Оказа се, че пратките от Тему със Сеймдей не могат да се пренасочват към бокс. Първата фирма с кутии у нас🙄 Смятам да напиша и на Тему, и на тях другата седмица.
Поне доставиха  ли ти я?

# 659
  • Разпиляна във въображението
Да аз доволна съм, работи точно както тройно по скъпия купуван от Техномаркет. https://share.temu.com/XPY5kVqSAcA

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт