Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 266
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
Супер разочарование вярно , че за 6.50 не се очаква кой знае какво но чак пък  толкова не съм очаквала. , така изглежда чантата отвътре.     https://share.temu.com/1d6LvFFTanA

# 736
  • София
Същата я гледах преди време, но се отказах като видях снимките от клиентите.

# 737
Тази чанта и аз си я поръчах на 3 лв.

# 738
  • Асеновград
Следващата ми пратка е със sameday нещата вървят към отказване .
Свързах се Бокса по телефона, увериха ме,че са получили имейла със снимките, имало регистрирано и обаждането ми, и сега да чакам. Но за сметка на това Тему отказаха да качат снимките с празния плик като отзив. защитавали ми личните данни.

# 739
Иди, че ги разбери!

от 28 юни сутринта  пратката е в Софийски склад на BOXNOW и вместо да я доставят ---- на 1 юли са я прехвърлили в ПЛОВДИВ!!!

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 23:05 от bgladybg

# 740
  • Pazardjik
Какъв е срока за връщане  на артикула след получаване на потвърждение?

# 741
Срокът за връщане е 14 дни.

# 742
Здравейте,
Получих си първата поръчка от Тему.
На 18.6 я пуснах. Пишеше срок за доставка 27.6-08.07. Дойде днес, 02.07, с box now.

От първи пост видях, че може неколкократно да се иска корекция на цената, но не разбрах може ли и на един и същ артикул?

Иначе, средна хубост. По-скоро съм доволна. Детски дрешки купих, може би леко оголемени, но и човечето е слабичко, та...
Две рокли за мен. Едната много ми харесва, другата е много евтинка на живо, странна материя, но и аз не бях се зачела за нея преди да я купя. Беше ми офертата за нов потребител, и нещо около 5 лв май.
Два ластични колана с красиви катарами. Доволна съм от тях.
Една сламена чантичка за 3 лв. Която обаче е детска Joy Не мислех, че ще е чак толкова малка.
Сандали.  Леко умалени според мен. Аз съм 36-37 номер, купих 37. Могла съм и 38 да взема.
И един цицко-държач взех. Не очаквах, то е добър всъщност. За рокли без гръб и т.н.
Също едни дървени обеци, 3 лв. Добри са.
И 3 бр перлени закопчалки, 3 лв. И тях харесвам.

# 743
Имате ли впечатления от среброто? Много е подвеждащо, покритие, основен материал... Поръчах. Кой знае какво ще дойде.

# 744
Здравейте Simple Smile
Имате ли някакви кодове за отстъпки в Тему?
Преди няколко дни ми излезна реклама в инстаграм от някаква инфлуенсърка, като въведох кода и и Тему ми дадоха 20 лв. отстъпка на сума над 80 лв, но пропуснах да го използвам. Дали някой е попадал на други подобни кодове?

# 745
Не съм попадала на кодове.

# 746
Днес получих истинските сиви кърпи!   https://share.temu.com/OTA4hh5DlMA
Явно е тактика, ако решиш да купиш още, цената да е "спираща" Hushed
Това дойде днес със Сеймдей, чакам и Спиди - последната снимка.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 14:29 от alys

# 747
  • Асеновград
Скоро ще трябва да се пусне нова тема, ако има нещо за което се сещате, че може да се добави в първия пост , ми го пратете. Добавих връщане с Боксноу.

# 748
Panayotu, добави как се дава линк към артикул в Тему. Мисля, че го няма в първия пост. https://m.bg-mamma.com/?topic=1584482.msg47562294#msg47562294

# 749
Може ли някой да препоръча УВ лампа за гел-лак, както и консумативи и ел. пила, от които сте доволни? Обещала съм на дъщеря ми да ѝ взема, но всички ми изглеждат еднакви...

Общи условия

Активация на акаунт