Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 257
  • 775
  •   1
Отговори
# 750
Шмекери на дребно се оказаха. Тормоз от всякъде. 5 минути хубави оферти после нищо. Да бяха сложили лимит 10 лева не 25. Бързо се наредиха до wish и joom.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 20:20 от netman71

# 751
Аз трябва да си поръчам бански и някаква плажна рокля за морето. Но като гледам офертите в тему се отказах. Ориентирах се към конкуренцията. Все пак имам и малко кредити, ще гледам да ги оползотворя и приключвам и аз с тях. Аз рокля за 40+ лева мога да си взема и от сергийте на Сл. Бряг.

# 752
А някой от вас да има опит с връщането? Върнах две рокли, но още нямам обратна връзка дали са получили пратката и одобрение за връщане на пари. Не виждам къде мога да им пиша, за да ги питам.

# 753
Отбеляза ли, че си върнала артикула?
Имам 3 връщания, с върнати вече пари. Сега чакам четвъртото.

# 754
Отбеляза ли, че си върнала артикула?
Имам 3 връщания, с върнати вече пари. Сега чакам четвъртото.
Да, даже генерирах товарителница и с нея отидох в Спиди.

# 755
Арвен88,
Роклята с лимони и аз не я харесах. Ужасна материя, парцалива и евтина. Ама я взех за 5 лв и няма да я връщам физически. Но си взех парите като кредит.

Би ли казала какво не е наред на другата рокля, че тъкмо я гласях за следваща поръчка?

# 756
Арвен88,
Роклята с лимони и аз не я харесах. Ужасна материя, парцалива и евтина. Ама я взех за 5 лв и няма да я връщам физически. Но си взех парите като кредит.

Би ли казала какво не е наред на другата рокля, че тъкмо я гласях за следваща поръчка?
Материята е гадна, намачкана е и стои евтино. Освен това е много широка в талията. Може би става за плажна, ама на мен не ми хареса.

# 757
Arwen, освен товарителницата има един бутон в поръчката "Вече върнахте артикула", или нещо подобно. Нямам активен, за да ти го снимам.
Като влезеш в поръчката, връщане, там някъде е. Там отбелязваш след като е предадена на Спиди пратката.

# 758
Може ли линк за рокля с лимони?

# 759
Може ли линк за рокля с лимони?
Категорично не и за тази, която е показана горе.

А ето какво трябваше да е:

Арвен88,
Тази е, нали? От която не си доволна:

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 15:34 от AnMary

# 760
Моята е с колана, но пак стои не както на модела. Другата е точно тази, да.

# 761
Моделите са снимани в движение. Затова са разперени роклите.

# 762
Рошличката, то се кликва на корекция на цената за цяла поръчка, а понижение на цената може да има само един артикул, примерно. На някои артикули намаляват цената няколко пъти. С други думи, можеш да искаш корекция на цената, без да се притесняваш. (Питала си назад в темата, но не съм видяла въпроса ти.)

Не знам каква е материята на роклите, които не сте харесали и са намачкани, но има материи, които само трябва да се изперат и да се прострат внимателно. Много рядко гладя, но често ми се случва да изпера нещо или да го намокря с цел да се изправи.

# 763
Иди, че ги разбери!

от 28 юни сутринта  пратката е в Софийски склад на BOXNOW и вместо да я доставят ---- на 1 юли са я прехвърлили в ПЛОВДИВ!!!

Допълнение:

Днес се обадих да ги питам защо са изпратили пратката ми в Пловдив  - отрекоха, било някаква грешка на системата (не им вярвам).
В крайна сметка я получих днес - в зелен плик на BOXNOW - от оригиналния плик на ТЕМУ нямаше и следа - много странно. На някой друг случвало ли му се е?
https://share.temu.com/gJOAeNVMivA  - много я харесвам, цветът е по-хубав отколкото на снимката. Купих я за 3.07 лв.
https://share.temu.com/tz9NdL3OcuA  - за 1.45лв. Малки са, но ми харесват - в хладилника ги ползвам за пакетчета мая, есенции за сладкиши и т.п.
https://share.temu.com/pDQYNwehYrA
https://share.temu.com/5L9ZvtpuOCA - дъждобранът е мнооого тънък

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 22:05 от bgladybg

# 764
Да Ви попитам, преди нонстоп ми излизаха оферти с мега намаления, -70 %, -30% и подобни.
Само на мен ли не ми излизат вече? Или "кирията" приключи 😁

Общи условия

Активация на акаунт