UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 66 193
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 2 805
Испания - Франция. Съотношението на силите между тях, ми изглежда сходно като това на Франция и Португалия. 60 на 40. И най вероятно тоя мач, ще завърши като онзи, 0-0 и победа с дузпи за Испания. Защото Франция ще се окаже в ситуацията при нови дузпи, да се озове в оная статистика. За двата поредни мача в историята с дузпи, вторият задължително се губи. Единственото изключение е Италия 2021 г.

Франция не е отбелязала все още гол от игра на това европейско. Но и не допуска много. Здрава защита имат. Испания ще е по активният отбор, повече ще владее, повече ще натиска, но мисля че испанците ще изиграят най защитният си и неатрактивен мач на европейското тъкмо довечера. Защото французите имат напред Мбапе и Дембеле, и разни нови силни футболисти като Баркола и подобни, които могат да накажат на контра Испания ако много се увлече в атаки, срещу най здравата защита на цялото европейско.

Между другото понеже тоя мач наистина прилича на сблъсъка на атакуваща и атрактивно играеща Бразилия срещу защитна Италия през 1982 г. си мислех за Франция да го играя мача. Обаче много са точките за Испания. Може и аз да греша и да не са 60 на 40, а 55 на 45 шансовете, заради важните липси в защита на испанците. Ама то пак и така става да се играе за Испания, въпреки че ключови хора като Карвахал и Льо Норман няма да играят. Но си мисля че това няма да е чак такъв проблем, защото едва ли Франция ще има много владеене на топката и положения срещу Испания. Те ще играят като Англия, защитата фърст, от страх те самите да не си отворят собствената половина с натиск срещу Испания, защото отстреща ги чакат още по страшните от Мбапе и Дембеле на това европейско Ямал и Уилямс. На това европейско Испания има по добре играещи големи звезди от Франция.

Тука има един политически момент. Възможно е Франция да направи най силният си мач, и да отнесе Испания заради загубата на националният фронт на Льо Пен, които останаха чак трети на изборите във Франция. Което се тълкува като лична победа на френските футболисти, които всичките им тъмнокожи футболисти агитираха да се гласува срещу крайно-десните националисти във Франция. И с тяхната популярност във Франция, защото това поколение, донесоха световна титла, и са действащи световни вицешампиони в момента, и на два крачки от нов голям триумф за Франция, допринесоха, за този резултат на политическата сцена. Атаките към тях че се месят в политиката от страна на Льо Пен и нейните привърженици ще спрат, самите играчи, в последните дни изразиха задоволството си и радостта си че френският народ е казал не на крайната десница, и очаквам политическото напрежение в отбора да е спаднало, и да са в приповдигнато настроение за мача, и с мисли само за футбол, а това е доста опасно за Испания в ситуацията.

Обаче все си мисля че мача не е 50 на 50. А то с оглед точките трябва да го приема за такъв за да играя за Франция. Много са за Испания и съм длъжен да ги потърся, но и леко ще се застраховам, защото всичко е възможно в тоя мач. Особено със силно вероятни продължения в него. А и както важи за Англия, совите не са това което са, щом Англия почна да печели с дузпи по големите първенства, защо пък Франция да не се присъедини към Италия, с два поредни мача със спечелени дузпи на Европейско. Французите ме впехатлиха как си изпълниха дузпите срещу Португалия. Като роботи бяха. 5 перфектни изпълнения и никакъв шанс за вратаря, дори и предварително да му бяха казали къде ще бият.

Испания - Франция 1Х

# 2 806
  • София
Тесла, хубав предикшън!
Наистина е 50:50 - което обаче значи и възможности за някакво избухване (колективно, индивидуално?) - наистина не вярвам, че двата тима ще излязат с нагласа за реми и после каквото стане.
Обаче си представете (с грешка, късмет), че някой успее да излъже другия с гол в последните 10-12 мин. на мача. При тези 2 отбора (адмирации за Исп - за които и ще викам) едва ли ще е лесно губещият да се върне в мача. Не, че не видяхме такива моменти.
Сега "пренесете" тази "грешка/късмет" до и ок.средата на 1-то полувреме... В такъв случай, предвиждам друг сценарий - различен от по-очебийния. Губещите се опитват да изравнят, водещите се защитават добре. И ок. средата на 2-то полувр. удвояват от контра.

Игра е, вс.става. Но не очаквам кой знае колко голове и в 2-та мача (днес/утре). Зрителските удоволствие и "тото" са едно, залогът там на терена - по-друго. Политическият елемент, за който споменава Тесла - може да е вдъхновение. Но самО не вкарва голове.
Малко остава. Предпочитам да бъда опроверган в идващите 90+90 минути или и повече.

# 2 807
Испания - Франция  0:0 , Испания продължава
За играта на Тесла

Надявам се, че поне към края на финалите съм схванала как да давам коректни прогнози. 🤪

# 2 808
  • Берлин
Сега видях анкетата. Дяволо, благодаря.
Как пък нито 1 не иска петлите шампион. Или чакате мача довечера, за да гласувате?

# 2 809
  • София
Тесла, Лорде - ще поразмислям малко заради рефера на утрешния мач. Ако не дам нова прогноза за мача - остава, каквото съм дал.
Ако реша промяна - ще я напиша. Благодаря.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 19:25 от EmBrother

# 2 810
Така.....
Испания - Франция 2:1, айде този път без продължения. Продължава Испания, естествено Joy

Испания - Франция 1

Изстудявам бирата, току-виж тоя път съм получила правилни факсове, че на предишните се издъних така Joy

# 2 811
Колебая се за Испания- Франция до момента😉
Тесла, ето ми окончателната прогноза за днес:
Испания- Франция- 12
Рискувам с малко точки, но сърце не ми дава само твърда 1.
При Лорда🙂 оставам
Испания- Франция- 2:2

# 2 812
Щях да кажа поздрави от фен зоната на стадион "Юнак" в събота, но Аканджи помрачи празника.
Много ми харесват мероприятия с гледане на събития на голям екран. Атмосферата е чудесна. До мен феновете подкрепяха Англия, на мен швейцарският национален отбор винаги ми е бил симпатичен. Англията ще я мисля и мъча утре.

Испания - Франция 1:1 (X2)

Още след победата на Франция срещу Гибралтар с 14:0 през ноември си помислих, че не е на хубаво и мачовете им след това се закучиха, по-скоро головете.

King in the North, добави ми три точки за развоя на Нидерландия - Турция (в пост 2741 не се видях), че сигурно ще си остана с 36 точки до края. 

Англия - Швейцария - 1:2 (X2)
Нидерландия  - Турция - 2:1 (1X)

# 2 813
Прогнози за довечера и утре:
Испания-Франция 1х/0:0 и победа за Испания в продълженията
Нидерландия-Англия х2/1:1 и победа за Англия с продълженията
Имам чувството, че Англия ще вземе титлата. Такъв късмет и анти игра.

# 2 814
  • Берлин
То пък Франция с 2 автогола и 1 дузпа са на полуфинал, та не знам кои са късметлии.
Vamos ❤️❤️❤️

# 2 815
  • Другата България
Само дано сега същия късмет не им помогне, отново.
Надявам се ЧАК толкова късмет да нямат.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 22:02 от Merri_An

# 2 816
  • Варна и...духом на Босфора
От Сахара
Ис

Испания - Франция 1х
Продължава Испания

Къпя се от пясъка и сядам на бара!🤩

Vamoooooooos
Ля Фурия Роха!

Ncha'llah 🍀

# 2 817
Аз съм за Франция шампион САМО АКО го постигнат, без да вкарват голове.
Ако ще се разиграят на полуфинала - да си ходят. По принцип бих "викала" и за отборът, който не е печелил никога, ама ако Англия спечели, ще слушаме 15 години за това... така че най-добре да е Нидерландия.
Щом моят отбор отпадна, искам парадокси и сеир.

# 2 818
  • Берлин
На Георги Донков му прощавам всичките пъти, в които казва такивИ, щом има ❤️ за Испания.
Vamooos, LA FURIA ROJA ❤️❤️❤️ Adelanteeee

# 2 819
  • Другата България
Френските фенове много ме дразнят.
Грозно е това освиркване без повод, и испанския химн освиркаха....

Е, красив гол за Франция.
Нямаше засада, естествено.
Утешавам се с ето този човек. Отдавна съм му фен.

Сега Франция ще минат в глуха защита.....

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 22:13 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт