UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 67 096
  • 3 241
  •   2
Отговори
# 2 145
  • Другата България
За мен голът беше красив.
И го казвам като хейтър на англичаните.
Казах ви. Късметлии.

# 2 146
  • София
Събудиха се лъвовете най-накрая.

# 2 147
Рефера много, ама много удобно даде цели 6 минути продължение, за да може
дърварите да изравнят и в крайна сметка после да спечелят мача. Най-малкото в момента
имат психологическо превъзходство, плаша се от възможността тези някакси да се промушат
до полуфинал примерно. Словакия не заслужава да отпадне.

# 2 148
Англичаните вярно се събудиха, сетиха се, че са на европейско...

# 2 149
  • Берлин
Мисля,че словаците нямат силата да го докарат до дузпи.
Яд ме е, че футболът губи - тоя некадърник Саутгейт ще си се развява победоносно, Кейн пак ще е велик...и те така. Много ме е яд, но това е положението.

# 2 150
Втория гол бе хубав, ама то ако съдията бе свирил нормално продължение, а не 6 минути въобще нямаше да има втори гол.

Ох, нека се паднат Англия срещу ИСпания и да паднат с  5-0

Ем Брадър, владеенето на топката не доказва нищо. Аз съм гледал Левски, владее топкатав 80 процента от Време, Нанася 24 удара, Бате Борисов 2 удара, резултат  Левски - Бате -0-2.

Какъв гол изтърваха словаците - жалко.

# 2 151
  • София
Саутгейт - поредно странно решение - вади Кейн и Белингам. Словаците изравняват. И за дузпите тия двамата не участват... ???
ПП. Лорде - не съм коментирал статистиката. С владеене, без; с удари, без; с ВАР и без ВАР - футболът е игра на голове. Това е основното.

# 2 152
  • София
Повторение на Хър-Ита...
ПП: Някой ако следи Копа Америка  - през последните 3дни има ли хубав мач или предстои ли такъв, за да си оправя вкуса от днешната "игра"? Все попадам на Давид срещу Голиат и не е интересно.

# 2 153
  • София
Головете на англия, и двата, бяха много красиви.

Предпочитам Англия напред, въпреки куция им футбол, отколкото .... Словакия. Извинете, те какво направиха показаха, какво направиха? 1 удар, 0 корнери, 23% владение на топката. Това през редовното време.

Не съм фен на Англия, но мерси за Словакия. Направиха премного и заслужават само поздравления и самолетни билети за вкъщи.

А Саутгейт в биполярен, да извади двамата голмайстори?! 300 млн вадиш от терена?!

# 2 154
Аз нещо се отнесох. Защо играят продължения при 2:1?

# 2 155
  • София
За мен Словакия беше по-добрият отбор. Чудесна игра направиха, но нямаха късмет.

# 2 156
  • sf
Аз нещо се отнесох. Защо играят продължения при 2:1?
2:1 стана в продължението.

# 2 157
  • София
Витрина (само за времето на продълженията е - такава им е таблицата)
Скрит текст:
Е, биха ли - биха. Не заслужаваха? Словаците също (по моему) не направиха нищо повече да додрапат до победа - а в прод. се видя, че не могат.
Само дето нещастните горделивци прецакаха сума ти хора по тото и бетове, колкото обаче да покажат, че следващия тим вероятно няма да ги изпусне...
В създалото се положение ми се гледаха дузпи - в следващите поне 2 мача може и да стигнем до там.

# 2 158
Прогнозите ми за днес:

Швейцария - Италия - 1:1 ( победа за Швейцария с дузпи)
Германия - Дания - 2:0

Лорде, пропуснал сте ме , това ми бяха прогнозите за вчера

от предния кръг имаш 23 точки, познала си Германия - Дания. Преди това са били 20

Голяма работа че са били, за мен след тоя мач Англия се нареди сред най-слабите отбори. Само Италия бяха по-зле. Ако ще титлата да вземат с такава игра Англия за мен са слаб отбор. Просто недоумявам, защо България не е на европейското, а Англия - е.

# 2 159
Това беше най-добрия гол до момента на това европейско.
Радвам се за англичаните. Всички ги плюха, но показаха класата и психиката на големите.

Общи условия

Активация на акаунт