UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 67 094
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Абсолютно незаслужена и късметлийка победа на англичаните. Словакия бяха по-добрия отбор за 90-те минути.
Поредния безличен футбол от Англия. Най-скучния и антифутолен отбор на това първенство.

# 2 161
Яд ме е, яд ме е, много ме е яд.
За мен Словакия бяха по-добри, заслужаваха повече да продължат напред. Не им достигна малко късмет.

# 2 162
Нещо се чудя как да реагирам.
Обичам си Англия, но предпочитах да паднат, за да се махне Саутгейт най-после.

# 2 163
Това беше най-добрия гол до момента на това европейско.
Радвам се за англичаните. Всички ги плюха, но показаха класата и психиката на големите.

И каква е класата и психиката на големите? Да трепериш до 94 минута? Още ще ги плюя, ако ще титла да вземат  с такава игра за мен са един слаб, слаб, ама много слаб отбор.

Дона, има надежда - Саутгейт е обявил, че ако не вземат титла ще си ходи.

# 2 164
  • София
Те и кейса на купата няма да вземат...
Мачът Исп-Гру не е по Диема, а по Нова!

# 2 165
  • sf
И по Диема 3 го дават,.

# 2 166
Аз нещо се отнесох. Защо играят продължения при 2:1?
2:1 стана в продължението.
Да, разбрах после. За известно време не гледах и не бях видяла Simple Smile

# 2 167
Значи засега само  "Наливам" прогнозите в таблицата, но искам да кажа нещо за да няма недоразумение. Няколко души са дали 2-1 за Англия, обаче аз смятам резултата редовното време (плюс нормалното удължение което бе 6 минути), а мача завърши 1-1 в редовните минути, (2-1  с гол в първото 15 минутно продължение) така че това не е точен резултат.

Ще бъде бая трудно смятане, защото тук имаше и продължения.

# 2 168
  • Другата България
Силно се надявам Швейцария да натрие носа на а/ла/нглетата и да си ходят.
Не заслужават повече, и това им е много с играта, която показват. Спечелиха само с късмет, да, знам, че и Италия така спечелиха срещу Хърватска, в последната секунда на продължението, но при Англия го има късмета и при съперниците, които се очертава да имат.
В момента плакна очите с Ла Фурия, очертава се динамичен мач, и надявам се поне три испански гола.
И тук съм заложила на победа на фурията, сигурна съм, че няма да ме разочароват.

# 2 169
Проспах мача Англия - Словакия. На магия са се измъкнали Англия.

Със закъснение, ама какво да се прави.

Испания - Грузия Х2.

# 2 170
  • София
Е това вече на нищо не прилича. Не ми се гледа повече.

# 2 171
  • Берлин
Откачаааааамммм...

# 2 172
Куриоз. Испания 15  минути в малкото наказателно на противника,  после една атака на Грузия, 4 души проспаха едно центриране - и 1-0 за Грузия с автогол на испанците

# 2 173
Ох. Мама му стара. Просто ми е прокълнато това европейско. А дано Испания обърнат мача, че да не се ядосам, че просто не се събудих навреме да го играя тоя мач, мама му стара. Angry Що не си навих шиб.ният телефон да стана преди началото на мача. Не можах да го играя тоя мач, просто защото не станах навреме......Пфу, аман.

# 2 174
  • Другата България
Аз пък се радвам, 150% съм убедена, че Испания няма да отпадне, просто мачът ще стане по-динамичен.
Ако това стане, ще е гига изненадата на първенството, а все пак съм привърженик на футболната логика.
По-рано писах - това ЕП е първенството на автоголовете.

Общи условия

Активация на акаунт