UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 66 177
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 2 850
Гласувала съм за Испания 2:1 и много се надявам да взема точки днес, защото хич ме нямаше в миналата фаза. Така, че наистина да свирят мача и толкоз!!!

# 2 851
  • Берлин
Съгласна!

# 2 852
  • София
Головите положения са 5:3, а точните удари - са головете, 2:1. Да, наистина гледаме мач, по-достоен за тази фаза и очакванията на публиката - за разлика от очакванията на "специалистите" (които направо ни зомбираха - НО, заедно с показаното от отборите до момента - че нулевото реми е най-логично).
Витрината:
Скрит текст:
zzrr - някога (че и често) една Итал в групите правеше 2 ремита и 1 победа (а веднъж май прескочиха само с ремита - имам предвид заедно ЕП и СП), после... продължения, тук-там и дузпи... и накрая на финал.
Но времената са други - поне с оглед на това, че има отбори като Исп, даже една Австр, холандците, Швейц - не можеш някак с три автогола, 2 дузпи и 1 гол (така да го река) и на финал да стигнеш.
Впрочем, нека Олмо да вкара още един, а онзи да го запишат на франсетата - заслужават си го.

# 2 853
  • Берлин
Футболната легенда Тони Кроос казва, че ще остане в Испания, след като приключи футболната си кариера с „Реал“ - Мадрид това лято. Той казва, че Германия се е променила в сравнение с преди години и че би се чувствал неспокоен, ако пусне дъщеря си навън вечер.Германската футболна икона е критична към сигурността и миграцията в Германия. https://exxpress.at/dfb-star-kroos-bleibt-in-spanien-deutschland … A#google_vignette

# 2 854
Аз си позволявам да копирам смешен коментар от корнер.дир.бг

Блиц новина
нашият национал, понеже е без загуба на голямо първенство от 20 години отива на финала на европейското с уайлдкард.

# 2 855
Франсетата защо освиркват рошльото!? Само да барне топката Кукурея и свирят, като изоглавени

# 2 856
Франсената защо освиркват рошльото!? Само да барне топката Кукурея и свирят, като изоглавени
Щото се е репчил в соц мрежи. Мн наперен, интересното е на какво основание.

# 2 857
Испанският коментатор така вика в момента че се чува в микрофона на нашият коментатор. Някъде наблизо коментира. И се чува испанска реч, с голямо вълнение.

# 2 858
  • Другата България
Франсената защо освиркват рошльото!? Само да барне топката Кукурея и свирят, като изоглавени
Щото се е репчил в соц мрежи. Мн наперен, интересното е на какво основание.
https://dsport.bg/kukurea-stana-lubimec-na-germancite-po-vreme-n … video~169553.html
По-скоро това е немската публика.
Нали въпросната “дузпа“ беше с него в центъра на събитията, неговата ръка, и сега е “черен“ на германците.
Да се спасяват, те не линчуваха Антъни Тейлър, освиркват Кукурея.....
А, ето един и на терена е нахлул....сигурно да бие Кукурея.....Sunglasses

# 2 859
  • Берлин
Мбапе го изгледа разочарован, надяваше се, че идва фен за селфи с него 🫣

# 2 860
  • София
Впрочем, имаше хубаво (човешко) интервю с Кукурея. Има 3 деца, едното е аутист (дано не бъркам - да не беше по-лошо: Даун или нещо под.) И в Исп семейството не е могло да му намери подходящо уч.заведение и среда. Търсили са и практически е отишъл в Челси, понеже в Лондон са устроили детето както трябва.

# 2 861
Много хора са заложили 2-1 и ще са доволни ако мача завърши така. За Ливърпул ще е кофти,  ще изостане още от Сам Нийл, за Прешъс също ще кофги, а Дона и Фортуна ще продължат с битката за третото място. И двете са заложили на 2-1
Има още време да видим какво ще стане.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 23:43 от Лорд Сняг

# 2 862
Дешан интересно прави обратни промени на финала на световното. Тогава като падеше от Аржентина извади старите кучета Жиру и Гризман, май го извади, от лидерите в отбора само Мбапе остави и пусна май Маркос Тюрам, и още некой пусна, които обърнаха мача. Сега обратното извади младоците, и вкарва старите кучета да спасяват положението.

# 2 863
Тесла, за титлата не знам - но имам едно неясно предчувствие, че след този мач ще почна да ти дишам във врата. Третото място ме зове.

# 2 864
Много рано им изравниха и поведоха, и после Франция лежерно.
Интересен ще е финала с Англия, Испания е по силна но ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт