Клуб на храбрата Шивачка - 2 част

• 44 144
  • 335
  •   1
Отговори
# 255
И аз обичам да шия, но май с кройките на горно облекло хич ме няма  Wink Продават ли още списания с готови кройки, ако има кои са те?  bouquet

# 256
Ето я мойта ризка, леко недовършена, ама ще си остане така, поне временно.

А тук има безплатни кройки, има и една рокличка май.
http://www.burdamode.com/Downloads,1333669-1413206,deDE.html

Иначе за списания с готови кройки аз само Бурда ползвам, излизат всеки месец, към 6.50 - 7лв са. Има страхотни кройки, аз си ги събирам от години, голямо съкровище са ми  Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 09:45 от Ted_cat

# 257
Благодаря за бързия отговор Ted_cat  Hug  bouquet

# 258
мерил, Butique са с нелоши кройки, на мен Бурда ми идват много дълги и трябва много да се преправя кройката.

# 259
Здравейте! След като една бремелинка вече повдигна въпроса за рокличките за бременни- някая от вас ими ли линк за такива кройки, защото аз си шия от време на време разни неща, но около кройките на "бременните" дрехи имам разни въпросчета, и предпочитам поне за първата си  такава рокля да ползвам готова кройка. Първото, за което се сетих, беше Бурда за бременни, ама то в нашия малък град...Темичката ви е страхотна, но аз съм все още начинаеща, и ми е рано да сложа снимки на "собствено производство". Ако все пак ми помогнете, обещавам да се похваля със снимка!

# 260
Kylie,взимаш една тениска, която ти стои по мярка и внимателно я очертаваш на хартия.За да стане потник изрязваш деколте, малко извивка отзад, все пак лято е и, дълбока ръкавна извивка.Надолу, под гръдната линия даваш уширениес около 15см от двете страни.В страничния шев на потгъва леко заобляш, да не виснат страните.Аз, както писах, отпред леко резнах от деколтето надолу и малко издадох кройката настрани, за да се получи набор, ох, не знам как да го обясня...Извадих си и кройки от бурда, но тази ми се видя далеч по-лесна.ще се опитам да кача снимка за онагледяване.

# 261
  • София
Благодаря soft   Hug аз ще се пробвам да видя дали в магазинчето на Бурда (това на Дондуков) има нещо инересно Wink

# 262

Това е роклята, малко измачкана.На втората снимка в детайл, грешката ми е, че нямаше възможност за повече набор, каквато беше идеята.

# 263
Soft, ще ме светнеш ли за това как точно си я минала по ръбовете? Виждам, че е от същия плат.Ама при мен става грозно.

# 264
Имам смотан китайски оверлог.С него съм зачистила краищата,подгъвам 1см и с двойна игла минавам тегели.след това внимателно, да не се разтегли, разглаждам.Лесно и бързо.

# 265
  • на втория етаж
 Не забравяй предницата на роклята да отпуснеш малко повече по дължина,в сравнение с гърба.После ще подравниш като я сглобиш.Иначе има вероятност коремчето да надигне и да ти се вирне отпред.

# 266
Здравеи те ,включвам се във вашата тема с молба  за модел за рокля за булка ,но не много пищна .Аз съм шивачка ,но незнам дали ще мога да се справя и ще ви моля за съвети ,а ако има маики от Пловдив дори може да се видим.

# 267
Не забравяй предницата на роклята да отпуснеш малко повече по дължина,в сравнение с гърба.После ще подравниш като я сглобиш.Иначе има вероятност коремчето да надигне и да ти се вирне отпред.

Peace

# 268
Момичета, записвам се при вас, понеже ми трябва кройка на мъжка риза. Чудя се къде мога да намеря или пък евентуално някое списание да ми препоръчате с мъжки кройки, което да си закупя ?

Благодаря ви предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 269
  • Пазарджик-Панагюрище
Здравеи те ,включвам се във вашата тема с молба  за модел за рокля за булка ,но не много пищна .Аз съм шивачка ,но незнам дали ще мога да се справя и ще ви моля за съвети ,а ако има маики от Пловдив дори може да се видим.
Аз съм шила рокля за бременна булка и тя не беше много пищна.Дай малко инфо каква искаш да е роклята.Ето ти един  бг.сайт:                                                                                                   http://www.svatbata.bg/fashion.html

Общи условия

Активация на акаунт