Клуб на храбрата Шивачка - 2 част

• 44 177
  • 335
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря за идеите, това с цветето ми звучи интересно, може да пробвам  Sunglasses

# 241
Здравейте момичета някой може ли да ми каже как и с какво се чисти подлепващо от плат?Благодаря предварително Grinning

# 242
Със силна парна ютия, без да допираш, само пускаш пара, с търкане със спирт и много, много търпение.Личен опит, защото на работа само оправях хорските бакии.

# 243
Ted_cat , на тази пола бих сложила ширитче в четно или бяло, точно върху набора(на две места значи), но без воланчето долу. Също така бих се въздържала от дантела или в краен случай- черна.
Но - въпрос на вкус. Аз лично предпочитам по- изчистените неща.
Наложи ширити и дантели в различни цветове, преди д ашиеш каквото и да било  и виж какво ще подхожда. Така ще решиш най- добре. Peace

# 244
Amarena, благодаря за предложението, засега ще я оставя така - изчистен модел, а като ми поомръзне може да я освежа с нещо - ширитче в бяло или цвете. Сега ми предстои шиенето на ризка, малко ще ми е по- сложна задачката, досега илици не съм правила, ама като не ми шие вече мама...неволята учи  Laughing

# 245
Защо някой от нас не могат да видят снимките на Валари?
Теди кет поличката е много хубава, дерзай смело, храбра шивачко, и илици ще се научиш да правиш и много други неща.

# 246
Защо някой от нас не могат да видят снимките на Валари?
Теди кет поличката е много хубава, дерзай смело, храбра шивачко, и илици ще се научиш да правиш и много други неща.
влезте в първия линк, кадето е показала синята рокля и от там- разгледай целия албум

# 247
Благодаря, Ist, днес се мъчих с ризата...голям гърч, главата ме заболя вече и я зарязвам леко недовършена ... И без това ми е малка, уж отпусках от тук от там, ама то се е видяло, че кг трябва да свалям, за да се втъкмя в ризката  Joy  Не знам термините, които се използват за яката, пънче ли има там, що ли, ама то ми скъси живота. Скоро риза май няма да шия  Mr. Green

# 248
  • на втория етаж
   Пънчето всъщност е столче.Наистина не е много лесно.Почини си и после с нови сили,така се става шивачка.

# 249
в момента аз съм на етап ремонти и корекции.Някои, защото отслабвам Laughing Laughing,други-на заблеяната ми дъщеря след падане и на работния ми мъж от носене.Шия кръпки, бродерийки и апликации всякакви...от вето правя ново, както казват.

# 250
  • Банкя
valery, страхотни дрехи си ушила.Супер ! и идеите са прекрасни.
аз шиех отдавна когато нямаше нищо по магазините, но се радвам ,че има и сега мераклиики. Успехи Hug

# 251
Здравейте, мами - майсторки на иглата!
Изпрочетох тази тема - много е интересно при вас. Много ще се радвам да се присъединя.
А сега имам нужда от съвет(само не ми се смейте,де) - тъкмо започвам седмия месец и ми се ще да си спретна една рокля, но се чудя колко да оставя за талия(не искам да е широка в кръста). Преди бях От=70 см, а сега-100. Има ли някаква практика при случаите за бременни? Искам да я нося и после. Ще ми дадете ли съвет? Предварително ви благодаря. И лек ден  bouquet

# 252
Miss pretencia, моя съвет е да си я отпуснеш доста на корема, тепърва ще расте  Wink,  а и е добре да ти  е по- свободно, особенно в жегите които предстоят. Аз си бях шила рокля като бях бременна,  беше с нещо като бюстие и надолу много силно ракроена, стоеше супер. Избери си ярък цвят, супер гот е да си бременна, нека те забележат всички  Heart Eyes

# 253
Моята беше в А силует от трикотажен плат.С две думи рокля-потник.На предната част леко оширих в страничните шевове около линията на корема,направих V-образно деколте, като леко набрах по права линия надолу-за бюста.Изрязах си едно ромбче от красив плат, приших върху него паети и го приших върху наборчето.Получи се ефектен акцент на семплата рокля.След като родих преправих роклята, като махнах страничните уширения на предната част.Все още я нося.За това лято ще си ушия панталон-капри в подобен цвят и ще я нося като туника.

# 254
  • София
soft от къде си взе кройка за роклята или импровизира ? Аз искам да си ушия една за плаж но никъде из нета не намерих поне една кройка на рокля  Sad

Общи условия

Активация на акаунт