Реставрация на плюшени играчки.

• 200
  • 5
  •   1
Отговори
Случайно някой знае ли къде или кой реставрира плюшени играчки? Става дума за добавяне или смяна на външен плюш/козина.

# 1
Аз сама съм шила плюшена катеричка, без да съм някакъв професионалист, така че предполагам, че всеки може сам да си ремонтира, а ако не - всяка шивачка би трябвало да може да го направи, стига обаче да намерите подходящия плат.

# 2
Аз сама съм шила плюшена катеричка, без да съм някакъв професионалист, така че предполагам, че всеки може сам да си ремонтира, а ако не - всяка шивачка би трябвало да може да го направи, стига обаче да намерите подходящия плат.

Става дума че козината й вече е паднала на много места. Плешив заек става. Затова не знам кой и как точно би го направил.

# 3
А това някакви страшно ценни играчки ли са? Емоционално или финансово? Няма да ти излезе по-евтино да ги дадеш на човек да ги реставрира, отколкото да купиш нови. Не говорим явно само за пълнеж, който всеки може да попълни и да зашие после дупката, Изобщо не си представям как му оправят плешивина ако е от  тип булана или кожа с косъм. Направо трябва да сменят цялото парче плат, да го скроят и ушият отново.

# 4
А това някакви страшно ценни играчки ли са? Емоционално или финансово? Няма да ти излезе по-евтино да ги дадеш на човек да ги реставрира, отколкото да купиш нови. Не говорим явно само за пълнеж, който всеки може да попълни и да зашие после дупката, Изобщо не си представям как му оправят плешивина ако е от  тип булана или кожа с косъм. Направо трябва да сменят цялото парче плат, да го скроят и ушият отново.

По скоро има сантиментална стойност. То даже ако има как да се донажда козина. Наистина не знам. Затова и търся някой който да се занимава с това

# 5
Питай в някоя група за Хендмейд във ФБ!
Има хора, които правят играчки.

Примерно тази група :
https://www.facebook.com/groups/624725828086582

Общи условия

Активация на акаунт