Клуб на храбрата Шивачка - 2 част

• 44 186
  • 335
  •   1
Отговори
# 225
  • Пазарджик-Панагюрище
Здравейте,искам да си купувам оверлог.Някой може ли да ме посъветва какво да избера,марка...или евентуално на какво да обърна внимание при покупката.За съжаление не разбирам от шевни машини.Предполагам в магазина ще ме консултират,ама все си е по добре повечко мнения...Мисля да си правя малко ателиенце за детски дрешки,много съм запалена,шия непрофесионално, засега само на децата и на мен някои неща чат-пат.Ще ви пусна да видите нещо от моите изобретения,ама малко по-късно... Grinning
За ателие е хубаво професионален оверлог 4-5 конечен,става и втора употреба. Но когато идеш да си купуваш оверлога, си забери компетентен майстор.Той да го пусне и види как работи.Моя е китайски професионален,втора употреба.Засега съм доволна.

# 226
  • Пазарджик-Панагюрище
Довечера ще хвана сестра ми за манекен и ще сложа и други модели, които съм ушила.Аз кроя сама без кройки,но няма как да ви покажа колко лесно и с малко изчисления става това.Ако намеря начин ще споделя

# 227
И на мен много ми хареса роклята.
ще се радвам да споделиш метода си на кроене.

# 228
  • на втория етаж
Аз също ще чакам инфо за методите на кроене.

# 229
Здравейте храбри шивачки  bouquetИскам да попитам знае ли някой къде има евтини шивашки принадлежности-конуси,ципове,подлепващо ей такива работи.Чула съм за някакви араби на сливница,но незнам точно.Може склад който продава и на дребно.Много благодаря

# 230
  • Пазарджик-Панагюрище
Ето нови снимки,на ушити от мен дрешки.Някои са рисувани с текстилни бои,а други са бродирани.За кройките ще се опитам да ги кача някак на компютъра.Но ако имате въпрос за кроене на пола,панталон....или др.,с радост ще обясня моя начин.

# 231
  • Пазарджик-Панагюрище
Ето нови снимки на дрешки,ушити от мен.Ще се опитам да кача кройките на компютъра.Междувременно ако имате въпроси за скрояването на пола,панталон,рокля...или др.,с радост ще обясня. Thinking

# 232
# 233
Ъ-ъ!Ни ще!

Valary, не мога да видя снимките ти.

# 234
  • на втория етаж
   И аааааз!

# 235
  • BG
Искам и аз да видя снимките на Валари  Rolling Eyes

# 236
влезте в първия линк, кадето е показала синята рокля и от там- разгледай целия албум

# 237
Валари, много готини моделчета! Браво! Лилавата пола с черното много ми хареса.
Аз като една мързелива и несериозна шивачка  Joy и тази година уших нещо, и то защото нямахме нет и се чудех какво да правя.
Мисля да сложа някаква бродерия или апликация долу в ляво, но в нашето магазинче за такива неща много е бедно зареждането. Знаете ли по- заредени магазини и какво би отивало на такъв тип пола?

# 238
  • на втория етаж
  Много са хубави моделите на Валари !

"какво би отивало на такъв тип пола? "
   На червеното много му ходи дънков плат,може да направиш някаква апликация.А може да декорираш и с дантела.

# 239
  • Пазарджик-Панагюрище
Валари, много готини моделчета! Браво! Лилавата пола с черното много ми хареса.
Аз като една мързелива и несериозна шивачка  Joy и тази година уших нещо, и то защото нямахме нет и се чудех какво да правя.
Мисля да сложа някаква бродерия или апликация долу в ляво, но в нашето магазинче за такива неща много е бедно зареждането. Знаете ли по- заредени магазини и какво би отивало на такъв тип пола?

Сложи някаква дантелка по ръба на харбалите.Апликацията долу не е удачна,защото плата образува гънки от харбалата и ще се изгуби ефекта на апликацията.Ако си решила бродерия или апликация сложи на най-горното парче плат,там се опъва на талията и ханша и ще стои по-добре.След като нямате избор във магазинчето ви,ще ти дам др.съвет.Изрежи си от плат цвете или нещо друго,който да подхожда на полата и блузката,с която ще го носиш.(Примерно черно или бяло).Купи си тънък ширит или дантелка(подходящ цвят) не по-широки от 1см.Прикрепи цветето от плат и покрая с прав тегел заший ширитчето.Става страхотно

Общи условия

Активация на акаунт