Клуб на храбрата Шивачка - 2 част

• 44 189
  • 335
  •   1
Отговори
# 210
 Здравейте мами! Извинявам се, че така нахлувам във вашата тема, но искам да ви питам нещо. Имам желание да ушия чаршавчета за бебето, което очаквам, но понеже моята машина прави само обикновен прав тегел, а аз искам да направя отгоре някакви апликации (патета, слончета, мечета или друго) искам да питам знаете ли дали някъде се продават готови картинки? Предварително много благодаря! Приятен ден Simple Smile!

# 211
  • на втория етаж
до преди няколко дни дъщеря ми беше на екскурзия и реших за да й е по- удобно да и ушия тази чанта:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=35966&photo=26

Разкошна ти е чантата!Жалко,че нямам момичета,но все пак си краднах идеята. Peace

# 212
  • София /Абсурдистан
Здравейте мами! Извинявам се, че така нахлувам във вашата тема, но искам да ви питам нещо. Имам желание да ушия чаршавчета за бебето, което очаквам, но понеже моята машина прави само обикновен прав тегел, а аз искам да направя отгоре някакви апликации (патета, слончета, мечета или друго) искам да питам знаете ли дали някъде се продават готови картинки? Предварително много благодаря! Приятен ден Simple Smile!

Можеш да ги намериш във всички шивашки магазинчета.

# 213
Здравейте на всички!
Исках да ви попитам къде в Пловдив мога да намеря само кройки на модели на Бурда, разбрах че в София ги има, но тук не знам къде мога да открия. Confused

Магазинът на Бурда в Пловдив е (дано все още е  Wink) на жп-гарата до службата за колети, на самия изход от паркинга. Дано не са го преместили..........
Иначе ето какво си купих аз на Бурда от единичните кройки, защото скоро се сдобих с машина и смятам да спретна нещо на дъшеря си..

http://www.burdamode.com/Kleinkinder,1270778-1129000-1129008-1443276,deDE.html

цената в Б-я е 5 лева на кройка  Simple Smile

# 214
  • в сбъднатите мечти
vesssela.v апликации можеш да намериш и в магазините за копчета.

Заради лошото време си останахме малко в къщи и успях да спретна едно костюмче на щерката. Ето го:

Искам да изкажа специална благодарност на gerik, която в предната тема обясни как се прави бието.

Благодаря gerik!   bouquet

# 215
Моля, моля, пак заповядайтИ  Blush
А пък  gerik колко мърелашката ги прави вече тия работи Joy.То с  приспособленията на работа било супер, аз се родих направо.Ама отначало докато ме склонят да ги ползвам голям зор видяха.Биета, гайки и още 100 неща.Ми пък като си ми беше по-лесно по бабешката значи, ааааа.

# 216
  • Пазарджик-Панагюрище
Да се включа и аз.Не съм завършила за шивачка,но се учих от една рускиня(много са добри).От няколко години шия по поръчка вкъщи.Спретнала съм си ателиенце.Новата ми страст е машиннтата бродерия,ходя и на уроци.

# 217
  • Пазарджик-Панагюрище

Това е едно от последните ми творения.Ших я за сестра ми.

# 218
# 219
# 220
 Здравейте,искам да си купувам оверлог.Някой може ли да ме посъветва какво да избера,марка...или евентуално на какво да обърна внимание при покупката.За съжаление не разбирам от шевни машини.Предполагам в магазина ще ме консултират,ама все си е по добре повечко мнения...Мисля да си правя малко ателиенце за детски дрешки,много съм запалена,шия непрофесионално, засега само на децата и на мен някои неща чат-пат.Ще ви пусна да видите нещо от моите изобретения,ама малко по-късно... Grinning

# 221
# 222
  • на втория етаж
  Valari,чудесна ти е роклята!И модела е готин!Браво!
  Ами златистата гарнитура каква материя е?Лесно ли се шие?

# 223
  • на втория етаж
Здравейте,искам да си купувам оверлог.Някой може ли да ме посъветва какво да избера,марка...или евентуално на какво да обърна внимание при покупката.За съжаление не разбирам от шевни машини.Предполагам в магазина ще ме консултират,ама все си е по добре повечко мнения...Мисля да си правя малко ателиенце за детски дрешки,много съм запалена,шия непрофесионално, засега само на децата и на мен някои неща чат-пат.Ще ви пусна да видите нещо от моите изобретения,ама малко по-късно... Grinning
  Моят оверлог е триконечен (Ямахато или нещо подобно)и ми върши работа,но ако ще шиеш детско,предполага се че ще е повече трикотаж,значи ще ти трябва 4 или 5 конечен.За марка не мога да дам съвет. Naughty

# 224
  • Пазарджик-Панагюрище
  Valari,чудесна ти е роклята!И модела е готин!Браво!
  Ами златистата гарнитура каква материя е?Лесно ли се шие?
Златистата материя е ластичен сатен,а синьото е трико с ликра.Не ми беше трудно ушиването,но машините са ми професионални и по-лесно шият капризни материи.Иначе модела е доста завъртян.

Общи условия

Активация на акаунт