Клуб на храбрата Шивачка - 2 част

• 44 198
  • 335
  •   1
Отговори
# 195
SUGAR FREE, браво Hug

Ist, новата работа е страхотна Hug.Точно за каквато съм мечтала винаги.Голяма фирма.Модерна сграда и оборудване.Има 6-има моделиери, които правят супер шантави неща, но това не ме плаши.Аз обичам сложните модели.Ние сме 4-ири шивачки с по-голям опит/двете сме техноложки/ и им шием моделите за каталозите и ревютата..Голяма веселбия е JoyХодя си по етажите, шия на най-различни странни машинарии.А до скоро просто гонех бройки/норми/ в едната бригада, докато свикна с начина им на работа.Но да шиеш по цял ден само еднакви детайли до припадък е несравнимо с това сега.Много ми харесва Grinning

soft, в Русе е  Winkмоделиерната.
Относно  панталона, много зависи от самата туника , но и от  фигурата на детето.Тесен  ми изглежда по-добре на мене, но пък , ако е бермуди ще й е по-удобен.Ако е  официален/не за ежедневието/ - тесен Peace

Ох, AG, не можах да се оправя, по нощите рових в тая gmail и  Embarassed нищо не схванах.Пак ще опитам друг път.Инъче  bouquet мерси.

# 196
gerik, същите качик в Megaupload.
Ако ми погледнеш постинга с картинките- като щракнеш на картинката ще имаш възможност да свалиш.
Само трябва да инсталираш един тулбар. Ако не се справиш- питай.
Аз от снощи творя една чанта, но като сложа и дръжката ще я покажа.

# 197
Момичета, откакто видях тази пола само тя ми е в главата, но с моите размери...Не мога да не я споделя с вас.Много ми се иска да си поиграя да  я направя, но няма на кого.

# 198
SUGAR FREE, много ти е сладка дъщеричката , а сукманчето и гащеризончето много ми харесват.
Soft, я виж тук, може нещо да ти хареса:
http://boutique-online.ru/boutique/capri/?page=1

# 199
Ist, полата е жестока!Много благодаря за линка, ще го дзарна.Аз трябва да се стягам в кръста, че 24 наближава, а едва съм свалила кройка.

...Дзарнах го.Нашите ще са нещо като №8,нооо и от кройката донякъде зависи.Като ги ушия, ще ги покажа с манекенката Grinning

# 200
  • на втория етаж
    Здравейте всички храбри шивачки!Да се присъединя и аз към вас,ако може!
 Шия отдавна...мм,забравих вече колко....,но ползвам готови кройки от Бурда и Бутик.Иска ми се да усвоя самостоятелно конструирането на дамско облекло.С полите и панталоните се справям добре(от нета усвоих методиката на Галия Злачевска,някой беше писал за нея),но търся материали в електронен вид и за горно облекло.Имам на руски,но ако някой знае и има на български,моля да подскаже.

# 201
С полите и панталоните се справям добре(от нета усвоих методиката на Галия Злачевска,някой беше писал за нея),но търся материали в електронен вид и за горно облекло.Имам на руски,но ако някой знае и има на български,моля да подскаже. 
Добре дошла.Можеш ли да ми пратиш сайта от който си чела методиката на конструиране на Галия Злачевска?Благодаря ти предварително. Hug
А на молбата ти за съжаление не мога да помогна. Crazy

# 202
  • на втория етаж
   Сайта е на руски,ако знаеш ще се оправиш бързо - www.season.ru.Ако нещо те затруднява мога да помагам.

# 203
Сайта е на руски,ако знаеш ще се оправиш бързо - www.season.ru.Ако нещо те затруднява мога да помагам.
Благодаря ти ако има нещо ще пиша на лични. Hug Hug Hug

# 204
  • София /Абсурдистан
Това е личният сайт на Злачевска http://www.galiya.ru/

# 205
 Здравейте!
 Аз най-после мога да се присъединя към вас. Машината ми беше счупена доста дълго време, после беше на ремонт една година Shocked... Laughing
 Не съм  много добра в шиенето. Измислям си разни неща, но при изпълнението все нещо не се получава newsm78. Я кажете, има ли място от където мога да си сваля кройки за детски дрехи или някое списание newsm78?
 Вчера започнах да шия на моя син панталон и какво мерих..., какво кроих..., накрая нищо не стана smile3555.

# 206
  • на втория етаж
    Най-лесно можеш да се справиш като разпориш старо панталонче,което му е стояло добре и евентуално да отпуснеш по ширина и дължина.

# 207
Не се разочаровай, важното е , че правиш опити и скоро ще успееш.Аз колко неща съм съсипала....беше преди стоооо години.След всяка грешка се научава по нещо.Както ти е казала lina kaz  пробвай/ макар аз да съм против такива методи, тъй като материите при носене се деформират и се променя кройката-конструкторската/, ! но на старо парче, излинял чаршаф, стари дрехи и т.н.и когато си сигурна в кройката давай смело на плата.От проба грешка се получават чудеса.По добре си купи списание с готови кройки, продават се и единични такива, но по добре списание, ще има кройки и за теб.

# 208
Здравейте!
 Аз най-после мога да се присъединя към вас. Машината ми беше счупена доста дълго време, после беше на ремонт една година Shocked... Laughing
 Не съм  много добра в шиенето. Измислям си разни неща, но при изпълнението все нещо не се получава newsm78. Я кажете, има ли място от където мога да си сваля кройки за детски дрехи или някое списание newsm78?
 Вчера започнах да шия на моя син панталон и какво мерих..., какво кроих..., накрая нищо не стана smile3555.

ей mimi.m страОтен младеж си имаш хаахахахах извинявам се,че не е по темата,ама не можех да изкажа възхищението си от постера хахаххаха Laughing Crazy Mr. Green фънки мънки мноого  bouquet яко

# 209
до преди няколко дни дъщеря ми беше на екскурзия и реших за да й е по- удобно да и ушия тази чанта:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=35966&photo=26

Общи условия

Активация на акаунт