Клуб на храбрата Шивачка - 2 част

• 44 195
  • 335
  •   1
Отговори
# 180
Мимиту, страхотен е котака! Бравооооооооооооо!  bouquet
(Дано след като така ме вдъхнови, да събера сили и нерви да се заема и аз...)

# 181
Хайде , момичета.Какво става, никой ли не твори.Толкова умеятни шивачки , а никакви отзиви.Да се похваля имам нова пола и където ида с нея и всички почват "тази пола е на обратно", "защо си се разръфала", "я, я тук си си раздрала полата", даже една жена толкова беше учудена, че даже не се притесни и подминавайки ме така извърна глава да види дали и отпред е така.Само ровя  и толкова интересни нещица съм копнала/модели, идеи/, ще се твори няма начин.Ако мога да снимам ще пускам снимки.Хайде храбри шивачки, размърдай те се няма сама да си пиша.А и някое ново попълнение няма да е излишно.

# 182
Аааама, Ist,ти сега пусна мухата и си спокойна, а аз сега от любопитство какво да правя?
Ми покажи!
Аз явно не съм достатъчно старателна и почти нищо не съм изровила като идеи,затова ще си смуча от пръстите...Да мине офанзивата по една изложба и мятам кроилата да шия едно панталонче на щерката за 24май, а аз...е, все някога ще се вредя.

# 183
Тя мойта е малка още, и за нея шия, ама когато и каквото аз искам.Използвам сега, че като порасне, ако се метне на мен ще е една фръцла....

# 184
Чакам аз да видя полата, че такива раздърпани най-ги обичам!

# 185
Момичета, имам няколко кройки за кукли в електронен вариант, който се интересува да пусне бележка.

# 186
   Здравейте и от мен след много време.Това са последните ми 2 произведения.От скоро работя в моделиерната и имам достъп до  невероятни платове/памук и лен/, но  пък време нямам Sad да шия.Вчера изнудих бродировачката да ми плесне една бродерия и до 1:30 сутринта ших на малката  шапка за гащиризона.Луда работа #Crazy

Жалко , че уеб камерата не хваща и реалния цвят, защото е страхотен.

# 187
Момичета, имам няколко кройки за кукли в електронен вариант, който се интересува да пусне бележка.

Peaceдавай ги насам, де Wink

# 188
кройките получих и се каня да ги кача в мегата, за да може всеки да си ги свали, но да видим кога ще стане...
gerik, страшен ти е комплекта! Peace

# 189
Какво друго да очаквате от Герик освен красоти.Браво smile3501.Разкажи за новата работа.Не се очудвам и мен като ме перне вдъхновението мира не ми дава, докато не го направя.Сега обаче чакам бебка да заспи smile3524 и тогава.Снощи от 23 до 1 ч. кроих две поли.Отскоро посещавам един руски форум, тези рускини много шият needle.Обещах да пусна снимки, но нека да ушия и тези поли, че ще търсе фотоапарат photo, нашия сдаде багажа.

# 190
Иии,gerik,къде е тая моделиерна?И шапката ,и гащеризонът, и моделът са страхотни!

Аз пък купих на дъщеря си трикотажна туника и обещах да ушия бял панталон до коляното, но се чудя и се мая и ако продължавам така, ще дойде празникът, тесен по крака и ли да го направя или прав тип бермуди.
Съвет?

# 191
   Здравейте и от мен след много време.Това са последните ми 2 произведения.От скоро работя в моделиерната и имам достъп до  невероятни платове/памук и лен/, но  пък време нямам Sad да шия.Вчера изнудих бродировачката да ми плесне една бродерия и до 1:30 сутринта ших на малката  шапка за гащиризона.Луда работа #Crazy

Жалко , че уеб камерата не хваща и реалния цвят, защото е страхотен.

Манекенката е страхотна, както и гащеризона и шапката! Поздравления!
Ако мимито може да ги качи някъде да можете да сваляте направо ще е чудно, аз съм ги качила в gmail поща и който иска потр. име или парола да пусне бележка на мен или на мимито Simple Smile.

Моята муза за шиене или плетене нещо се е скрила. Мързи ме и нищо не ми се прави, дори и не готвя Simple Smile, но пък съм с  намерението да направя някои от кройките в електронен вариант (да видя кога ще се наканя).
 Ако някой може да даде идея как да направя в електронен вариант кройки на дрешки за деца?! Имам стотици готови кройки, с които не ми се разделя но с удоволствие бих ги споделила с други стига да има по-лесен начин освен от прекопирване на ръка (много изморително това занимание).

# 192
рокли за кукли- кройки, които ми прати АG:

# 193
  • в сбъднатите мечти
И аз скоро не съм показвала нови произведения, но сега ще се отчета

Сукмана сама скроих, но за гащиризона ми помогнаха (признавам си Wink).

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 15:20 от SUGAR FREE

# 194
Здравейте на всички!
Исках да ви попитам къде в Пловдив мога да намеря само кройки на модели на Бурда, разбрах че в София ги има, но тук не знам къде мога да открия. Confused

Общи условия

Активация на акаунт