Клуб на храбрата Шивачка - 2 част

• 44 201
  • 335
  •   1
Отговори
# 165
сред момиченцата са популярни Барбитата Laughing

Момичета нямаме представител, който да се нагърби с тази идея:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=180654.0

Да се съберат линковете пускани тук и да се включат в евентуално създаващата се библиотека на Хоби.

Чакаме кандидат Peace

# 166
Хайде, и тук да се запиша! Да следя темата...
Иначе и аз шия от време на време, натрупала съм си доста Бурди и платове, но пусто време все не стига. Имам няколко рокли, поли и други ушити, но сега не ми се занимава да ги снимам.
покрай вас ще взема да се вдъхновя и да измайсторя нещо другата седмица  Joy
Моделите, шити по готови кройки броят ли се?  Mr. Green

# 167
  • София /Абсурдистан
Моделите, шити по готови кройки броят ли се?  Mr. Green
Че защо не  Simple Smile

# 168
Момичета, някоя от вас има ли проблеми с конците? Моята машина не иска да шие с всякакви конци. С памучните нямам проблеми, но сега вече не се продават ooooh! Купих си една макара памук смес с полиестер и машината ми започна да прави бодове по 2-3 сантиметра или къса. Помислих, че машината ми не е наред и я носих на ремонт, но се оказа, че нищо и няма. Направо съм се видяла в чудо.

# 169
Не че разбирам много, но дали конеца не е много тънък и от него да изва проблема. Аз все си купувам един тип конци, ама сега им забравих името, много са здрави. Иначе някой по- евтини видове и на мен ми се късат.

# 170
хехе, Ted_cat , уший нещо на котката! Wink
Аз тези дни шия една торба за играчки с котешка глава, опашка, но още си чака лапите. 

# 171
Аз тези дни шия една торба за играчки с котешка глава, опашка, но още си чака лапите. 
Хм, това много идейно ми се вижда! Laughing А моделче ще хвърлиш ли насам? Wink

# 172
Момичета, някоя от вас има ли проблеми с конците? Моята машина не иска да шие с всякакви конци. С памучните нямам проблеми, но сега вече не се продават ooooh! Купих си една макара памук смес с полиестер и машината ми започна да прави бодове по 2-3 сантиметра или къса. Помислих, че машината ми не е наред и я носих на ремонт, но се оказа, че нищо и няма. Направо съм се видяла в чудо.
памучни конци ВСЕ още се продават и то във всяка кинкалерия
 проблеми имат и ще имат всички , АКО при промяна на конец, материал и т.н. не си пренастроят машините ...за това не ти трябва техник Wink
 и моята машина си има "характер" ...не "долюбва" белгийски 100%ПЕ макарички, както и 100% К ...затова и вече не купувам такива
късмет и дано се "разберете" с машинката

# 173
Мими, на мойта котка да й ушия нещо е абсурд. Как не съм го изритала Спас още не знам. Толкова съм му насъбрала - тапетите в коридора изпонакъса ( а са нови), Мони е целия изподран  по лицето и още.... Та най- много от кожата му да ушия нещо  Joy (шегичка) - да не ме разпънат на кръст котколюбителите.
Иначе тези дни може наистина нещичко да взема да ушия, че пратих баткото на гости на маминка и ще съм по- свободна.

# 174
Хм, това много идейно ми се вижда! Laughing А моделче ще хвърлиш ли насам? Wink

Да, и аз ще се радвам да споделиш! От известно време търся по магазините несесер с джобове за да си складираме играчките, обаче няма. И ми мина през ума да си ушия, ама много ме мързи и все се оправдавам, че нямам време. А като видя нещо интересно се надявам да се взема в ръце и да сътворя нещо!

# 175
Наскоро уших това джобче, за любимата кукла на Дима- Пипи:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=35966&photo=22
Завързано е за решетките на леглото й.
За торбата ще чакате, че тази седмица не ми беше до нея и си стои така.

# 176
Завързано е за решетките на леглото й.
За торбата ще чакате, че тази седмица не ми беше до нея и си стои така.
Уау много интересно и толкова оригинално.Браво. Peace

# 177
Завързано е за решетките на леглото й...

Страхотно е! И Пипито също е много сладка! И аз си мислех точно за нещо такова - закрепено за решетките с лепки примерно, но с повече джобове за играчки и разни нещица. Непременно се похвали с котарака като стане!  Peace

# 178
Миме, страхотно е новото ти произведение. И ние имаме такова приспособление, с много джобчета, но е купено. Blush В момента няма къде да го сложа, макар че много ми харесва защото махнахме решетката на леглото отдавна.

По- късно ще го снимам..Може някой да се вдъхнови ..

# 179
Тука съм била писала...
Амарена, айде показвай, че котака вече се разходи из форума:

Имам още една торба, която ще се възроди скоро в слон.

Общи условия

Активация на акаунт