Отговори
# 120
Стелче хайде и после да ни се покажеш как си се разхубавила  Hug

# 121
  • София
Е много сте сладки всички на снимките  Peace
Голди, а тези твоите колежки явно нямат достатъчно работа, щом имат време за клюки? Що не подметнеш на шефа ти нещо в тази връзка, не директно разбира се. И ще видиш как ще се откажат бързо от глупости!  Naughty Аман, такива мили хорица ги има навсякъде!  Crossing Arms

# 122
Goldie благодаря абе усетих се аз, че нещо не правя нещата както трябва Hug А по повод на колежките ти от мен да знаеш, че злобни хора навсякъде има и мен знаеш ли колко пъти са ме питали дали не съм бременна, а аз просто след абортите напълнях и всеки път ме удряше на рев, не им се връзвай изобщо на този свят след проблемите винаги идва нещо хубаво Hug
mimeto_iv и DesiT благодаря и аз стискам палци на всички и от сърце ви желая скорошно сбъдване на мечтата за бебе Praynig
Приятна вечер момичета ако имам възможност ще се включа довечера Heart Eyes оф тая работа не се свършва значи............ Crazy Доскоро!

# 123
Хубава вечер, момичета!
Goldie - Hug бях пропуснала момента с колегите, точно ти преди време успя да ме успокоиш след подобен случай -  горе главата и я пълни само с позитивни мисли - нали тази година е нашата, ще има бебче за всяка - злобни хора е имало преди нас, ще има и след нас . . .
STELLA_B - смело експериментирай! Hug Да пуснеш снимчици после . . .

# 124
  • София
Чувствам се много зле... Май се разболявам!  Thinking Пих чай, взех ударна доза Вит. С и се сгрях с един дълъг горещ душ...  Confused
Дайте някаква идея как по- бързо да се оправя без лекарства, че ако има бебче да не му навреди...!

# 125
Чувствам се много зле... Май се разболявам!  Thinking Пих чай, взех ударна доза Вит. С и се сгрях с един дълъг горещ душ...  Confused
Дайте някаква идея как по- бързо да се оправя без лекарства, че ако има бебче да не му навреди...!

Здравей,
ами по принцип горещи душове не се препоръчват ако искаш бебе, а иначе витамини, а ако вдигнеш температура парацетамол.Ако те боли гърло тука на сайта видях реклама на Тантум Верде и пишеше, че е подходящ за бременни.Дано ти се размине успех Praynig Hug

# 126

Здравей,
ами по принцип горещи душове не се препоръчват ако искаш бебе, а иначе витамини, а ако вдигнеш температура парацетамол.Ако те боли гърло тука на сайта видях реклама на Тантум Верде и пишеше, че е подходящ за бременни.Дано ти се размине успех Praynig Hug

и осцилукокцинум (незная дали го написах правилно)

# 127
Еййй,нямаше ме няколко часа и яко нашенски си клюкички съм изпуснала.
Goldie,кви са тия колежки,бе пиле!Я ги стегни.Много мразя такива квачки.
Pretty,от една партия сме-червени коси и обеци на пъпа.Да ни пита човек живот и зраве с дебели кореми какво ще ги правим тия обеци.Пък и заради пежото си имам едно такова особено мнение за теб като за човек-естет хихихихи.

# 128
Сладкишки здравейте и от мен много хубаво е почнала седмичката, а дано да продължавате с по две чертички, честито на новите бъдещи мами, много здравички и пухкавки бебковци, за аспирина аз го пия по обед на пълен стомах, трябва да го пия до края на бременноста, но доки не ми е казвал точно по кое време на деня, не мисля, че е от голямо значение, обичкам ви всички и ви стискам много палци Heart Eyes Hug

# 129
Здравейте група!

Благодаря, че ви има! Докато ви изчитам ту се смея, ту ми се свива сърцето заради някоя от вас, ту се радвам за друга, но при всички случаи се разсейвам доста успешно от моите си грижи и мисли  Hug

Момичета, всички сте много хубави на снимките. Въобще всички снимки, които съм гледала на съфорумки... ами всички сте като манекенки бре... направо се чудя кво правя тук  Laughing

Голди, защо им се впрягаш въобще на колежките - нека си говорят к'вото си искат. Вярно, че е гадничко като обсъждат болна за тебе тема, но не си слагай и това на сърцето... даже може да пуснеш на най-голямата клюкарка някакъв "кьорфишек" под секрет и да се забавляваш като гледаш как се връзват и шушукат. Не допускай, обаче, да ти развалят настроението и кефа...

Кате, честито за стъпката и ти пожелавам, със или без подпис, да живеете много щастливо с половинката и папагалите  Wink и скоро да имате повод за обща радост   fingerscrossed

# 130
.......детето беше записано в акта си за раждане като Марина Галинова Тодорова - на името на майка си - Галина Тодорова. ....... голям рев падна за името. ...
  newsm62 Просто не можах да се въздържа да не изкоментирам (преди да съм изчела всички още)! Май доста мъже се усещат за сватба точно като им дойде нещо такова на главата... иначе са много модерни, де  Wink

Мента, и на мен цикълът ми се измени от както почнахме да бебеправим- беше през 32-33 дни и доста редовен, а сега направо ме същисва- прави си точно каквото си иска- варира между 40 и 21 дни!!! Но интересно е, че зачатие е отчело, че за последните 10 цикъла средната продължителност си е 33 дни, така че може и да има някаква логика (скрита)  hahaha

Голди, пу- пу да не ти е уроки  Peace А за колежките- като гледам колко коментари има по този въпрос, излишно е да казвам колко сме съпричастни всички... представи си колко са нещастни (колежките ти), че само това да ги занимава...
Цветенцеfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и за теб!

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 20:37 от ani2

# 131
  • София
Здравейте, момичета-малко късничко днес, но чак сега успях.  Grinning Много хубаво сте си поприказвали-така времето наистина минава по-лесно. Как ми се иска и аз да имам интернет на работата  Sad. И тъй като гледам сте си наслагали снимчици, а пък много обичам запознаствата да ви се представя и аз bye
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=107088');

# 132
  • v. turnovo
Абе все отбрани хубавици сме се изтипосали тука.Пу да не ни е уроки Blush

# 133
  • БУРГАС
Абе все отбрани хубавици сме се изтипосали тука.Пу да не ни е уроки Blush
Тъй, тъй! smile3521 smile3521 smile3521
Айде вижте сега какъв идиот се направих!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=107091

# 134
е що пък идиот бе душко ми много си си хубава даже бравооооооо

Общи условия

Активация на акаунт