Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са основните емоции и реакции на участниците във форума?
Какви са промените в цикъла и причините за тези промени по време на опити за зачеване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните емоции и реакции на участниците във форума?
-
Какви са промените в цикъла и причините за тези промени по време на опити за зачеване?
По време на опитите за зачеване много участници съобщават, че техният цикъл става по-кратък и редовен, което им помага да уловят овулацията. Някои също така отбелязват появата на болки в яйчниците около времето на овулация, което преди не са изпитвали. Това може да бъде полезен сигнал за определяне на периода на плодородие. Промените в менструалния цикъл по време на опитите за зачеване могат да бъдат причинени от различни фактори, включително хормонални промени, които могат да доведат до по-регулярен и по-кратък цикъл. Тези промени могат да бъдат свързани с улавяне на овулацията.
-
Какви са очакванията за бременността?
-
Какво е мнението за сватбите и годежите?

Аман, такива мили хорица ги има навсякъде!

оф тая работа не се свършва значи............
Доскоро!
Пих чай, взех ударна доза Вит. С и се сгрях с един дълъг горещ душ...
и скоро да имате повод за обща радост 
Просто не можах да се въздържа да не изкоментирам (преди да съм изчела всички още)! Май доста мъже се усещат за сватба точно като им дойде нещо такова на главата... иначе са много модерни, де 
и за теб!
Много хубаво сте си поприказвали-така времето наистина минава по-лесно. Как ми се иска и аз да имам интернет на работата
. И тъй като гледам сте си наслагали снимчици, а пък много обичам запознаствата да ви се представя и аз