Отговори
# 150
добро утро   bouquet
Цветенце, потърпи още 2 дни и си направи пак тест, мисля че ще видиш по ярка  EFP и аз ползвах престо но на една седмица закъснение и пак си беше бледа чертичката. Стискам палци да се похвалиш с хубава втора чертичка  Praynig  Praynig  Praynig
приятен и слънчев ден на всички  Hug

# 151
  • Бургас
Добрутро Crazy

Благодаря ви за разбирането, момичета, днес съм готова за атака и по обяд ще видят тия клюкарки на какво съм способна, дори без да повишавам тон Mr. Green Снощи убедих мъжо да ме снима и се получиха "невероятни снимки" - аз по анцуг и без грим и дребният накачулен отгоре ми Joy Но вие гледайте само косата ми, мен ме пропуснете Praynig Сега ще кача снимките и по-късно ще пусна линка. Хубав ден на всички Hug
Цветенце, съветвам те да повториш кръвния тест и стискам палци Peace
Стели, много ти отива и тъмна коса Simple Smile

# 152
Добро утро, душици!
STELLA_B - ма много си хубава с новата коса, какви са тия приказки от теб?!  bouquet
tsvetentse  - миличка, ти май си за честитка! Laughing Hug
Кате - нали знаеш - Кой разбира - на Пежо се спира!!! Hug
Goldie - мерси за кафенцето, мила! Hug

# 153
  • Бургас
pretty , а пък вие с Катето  сте такива готини бойни огнени мацки  Peace Сега се сетих, че мъжът ми има едно малко Пежо-нце, което му е слабост, но много рядко кара; да вземе и той да се причисли към вашия клуб Wink
Ето ви обещаните снимки; моля ви, не обръщайте внимание каква съм зверкиня без грим Mr. Green
http://images13.snimka.bg/002234745.jpg
http://images13.snimka.bg/002234743.jpg

# 154
Добро утро хубавици  Hug
Стелче: ама много си хубава с тъмна коса  smile3521 Хайде новата прическа да ти донесе късмет и до 8ми март да се похвалиш с две дебели с  EFP
Goldie: Благодаря ти за кафенцето мила   love001 Пък им натрий носовете на клюкарките денс на обед  Mr. Green
Цветенце: Миличка, стискам палци след два дни да видиш ДВЕ ДЕБЕЛИ черти  fingerscrossed

Ех, такива сте сладурани всичките - много си ви обичкам момичета! Толкова е хубаво с вас  Hug

# 155
Goldie:   love001 миличка, ама просто нямам думи.... толкова си хубава! Незнам с каква прическа си била преди, но тази много ти тича  smile3521 И все си мисля, че с едно сладко коремче, което да почне да расте от този месец, ще си още по-хубава  Hug

# 156
Goldie , ама и ти си много хубава с тъмна коса Grinning, а за мъжа ти - нямам думи , аз съм го написала по-горе - който си разбира от хубавото си разбира  Hug

# 157
  • БУРГАС
Голденце, супер си мила с тъмна коса! Колкото до снимките, аз какво да кажа, като мойта е по пижама! hahaha Е, сега и двете сме тъмнокоски!
Кате, Прити - винаги съм знаела че сте разбирачки! Ако имате проблеми с Пежата/те не се развалят, ама.../, обаждайте се - мойто мъж работи в сервиза на Пежо! Wink

# 158
  • Бургас
Деси, чул те Господ за коремчето Praynig
Абе, мацки, май кафето не успя да ви събуди щом ме мислите за хубава Mr. Green Joy

# 159
  • v. turnovo
Добро утро на всички!Голди,много ти отива тъмната коса!Гледам има леко раздвижване с тестчетата,ама засега само тихичко честито!Няма ли още някоя от вас да се похвали?
Лек ден на всички

# 160
  • София
Абе, мацки, май кафето не успя да ви събуди щом ме мислите за хубава Mr. Green Joy
Е добре де, то бива излишна скромност ама хайде стига вече Naughty Така даже си още по-хубава отколкото със златни коси!  Hug
Стела Б мисля че беше другата скромна тъмнокоска- наистина и на теб ти е по-хубаво така  Peace
ИЗобщо сладуранки такиви, само тука ми скромнеят  Mr. Green Аз съм си с кестенява коса, но миналия юни направих отново глупостта да си направя кичури, които разбира се спрях да поддържам и сега ОТНОВО съм на опашки или кокове докато порасне че ме дразни много  Naughty
Рошко я няма, някой дали се сети да й изземе временно функциите за списъче а? Че после да не ви казвам как ще се развилнее  Mr. Green
Хубав и усмихнат ден сладурки, а мен тук едно слънце ме е напекло, просто е февруарска приказка  Mr. Green

# 161
Голденце мерси за кафенцето, голяма сладуранка си си с тъмна коса  и изглеждаш страхотно и без грим  Mr. Green
А като се отвори темата за Пежо и ние също фенове на марката и си имаме една синя малка "джапанка" както я нарича мъжа ми  Mr. Green

# 162
Ехееееееееееее, то тук си стана фен клуб на Пежо Laughing
Тази седмица забелязвам отсъствието на много мацки - къде се криете, че не пишете? Naughty
Сряда е - време е за още EFP EFP EFP - да не се излагаме!
Хубав и успешен ден!

# 163
  • Бургас
Айде ся, червя се вече Blush Днес и без туй съм отнесена от вихъра; шефът е в командировка и съвсем се отпуснах, а и ми се спиииииии.
Аз съм фен на друга марка автомобили за ужас на всичките ми познати, които разбират от коли Joy Ама тръпка ми е и това е Crossing Arms

# 164
  • София
Добро утро, сладуркииии!  newsm51 Как сте, бе пиленца? Като ви гледам още снимки сте добавили към галерииката... Е, ама много сте готини, всичките....
STELLA_B , много ме кефиш с тъмната коса! Аз може малко да съм пристрастна, че и аз съм със същата, ама си много хубава...
 Goldie, и на теб много ти отива тъмния цвят на горещите мацки! Незнам как си изглеждала преди, но така много ти отива...

Аз уж се пооправям от вчерашното неразположение, ама ще видим...

Я, май има още една бремелинка! ЧЕСТИТО!  newsm17 Искрено се моля наистина чудото да е дошло и при теб!
 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт