Предстои ми инсеминация - тема 35

• 29 748
  • 820
  •   1
Отговори
# 15
Alise до колкото ми е известно стимулацията започва между 3-5 ден от МЦ и лекаря преценя кога точно. Но общо взето зависи и кога отидеш на преглед- ако е по-рано те стартират на трети, ако е по-късно от пети, поне моите наблюдения са такива.
V_gs горе главата, с инсеминации трудно се случват нещата .. при мен миналия месец всичко беше като “по учебник” както каза док и пак ги нямаше заветните две черти. Та продължаваме напред към номер 4🍀
Днес пусках изследвания и ми направи впечатление, че в Щерев пускат АМХ плюс, аз досега винаги нормално АМХ съм пускала, имате ли представа каква е разликата( освен цената )?

# 16
Надявам се да има положителен ефект. Само, че ми е много слаб цикъла, въпреки че 10 дена пих прогестерон да не направя кисти. Имах очакване за обилен цикъл, а то нищо общо. Не знам дали това трябва да ме тревожи, а чак в Понеделник съм на преглед.

Alise до колкото ми е известно стимулацията започва между 3-5 ден от МЦ и лекаря преценя кога точно. Но общо взето зависи и кога отидеш на преглед- ако е по-рано те стартират на трети, ако е по-късно от пети, поне моите наблюдения са такива.
V_gs горе главата, с инсеминации трудно се случват нещата .. при мен миналия месец всичко беше като “по учебник” както каза док и пак ги нямаше заветните две черти. Та продължаваме напред към номер 4🍀
Днес пусках изследвания и ми направи впечатление, че в Щерев пускат АМХ плюс, аз досега винаги нормално АМХ съм пускала, имате ли представа каква е разликата( освен цената )?

# 17
Nobody благодаря за подкрепата. Аз не съм се отчаяла, напротив с 200 продължавам напред В понеделник съм на преглед да проследим дали всичко се е изчистило и как са нещата. На теб пожелавам скорошен успех Flowers Four Leaf Clover
Вики, сила и търпение желая и на теб. Напълно е възможно да се случат нещата докато си давате почивка от всички тия процедури. Може и смяна на клиниката да е добър ход. Стискам палци и се надявам следващия път или преди него нещата да се получат Yellow Heart
Alise, мен също са ме стимулирали от 5ти ден. Лично аз смятам, че е по-добре да се започне по от рано, за да има време да се проследят и ако трябва да се смениили засили стимулацията да се действа. Слабият цикъл не мисля, че е критерий. При мен също е слаб, но важно е колко фоликула се развиват. Вярвай в лекаря и успех!

# 18
Здравейте! За пръв път пиша в подобен форум. На 03.06. беше моята първа инсеминация с донорски материал. В клиниката ми казаха на 17.06.да направя домашен тест и след това кръвен. Вълнувам се, но в същото време се опитвам да не възлагам големи надежди. От това, което съм прочела до сега във форумите, мноооого рядко се случва да се получи от пръв път.Blush

# 19
Рядко, но не невъзможно 😊 Успех и стиснати палчета! 🍀

Здравейте! За пръв път пиша в подобен форум. На 03.06. беше моята първа инсеминация с донорски материал. В клиниката ми казаха на 17.06.да направя домашен тест и след това кръвен. Вълнувам се, но в същото време се опитвам да не възлагам големи надежди. От това, което съм прочела до сега във форумите, мноооого рядко се случва да се получи от пръв път.Blush

# 20
Благодаря за подкрепата!:grinning:

# 21
Успех Мечта! Стискам ти палци да е успешна!Къде прави инсеминацията?

# 22
Благодаря! Инсеминацията я правих в МЦАР-Варна. По мое желание беше леко стимулирана с Летрозол от 3-тия ден на МЦ. На първият ехограф след стимулацията се видяха два фоликула от едната страна-един по-голям и един по-малък. А в деня на инсето и от двете страни се видяха два големи фоликула. Д-р Анжел каза, че имам двоен шанс.Blush

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 21:59 от Мечта24

# 23
Зависи..при мен от 4 инсета 3 бяха успешни.Сега чакам близнаци.Мислете позитивно ❤

# 24
Tuk.tam даваш ми надежда!:heart:Пожелавам ти лека и спокойна бременност!
При теб инсеминациите стимулирани ли бяха или не? Предварително се извинявам ако въпросът е прекалено личен!

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 21:58 от Мечта24

# 25
Късмет Мечта, стискам палци за успех от първия път Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 26
Tuk.tam даваш ми надежда!:heart:Пожелавам ти лека и спокойна бременност!
При теб инсеминациите стимулирани ли бяха или не? Предварително се извинявам ако въпросът е прекалено личен!
Стимулирани с Летрозол

# 27
Believe, благодаря ти! Чудя се дали на 15.06. да не си направя един кръвен тест. Вие как мислите? Или да си изчакам и на 17-ти да направя уринен?

# 28
Believe, благодаря ти! Чудя се дали на 15.06. да не си направя един кръвен тест. Вие как мислите? Или да си изчакам и на 17-ти да направя уринен?
На 12-ти ден кръвния ще ти покаже.Успех 🙏🍀🍀🍀

# 29
Няма да му мисля много, много и на 15-ти сутринта ще крача към лабораторията. Пък каквото такова.
Tuk.tam ти след стимулациите чувстваше ли някакъв дискомфорт? Питам, защото по принцип кръста започва да ме боли по време на МЦ,  а сега непрекъснато. Освен това чувствам леки пробождания и придърпвания в яйчниците, което за мен не е типично. Колкото до това, че непрекъснато ми се яде.... Аз по принцип си хапвам, но сега съм като ламята Спаска. Днес какво ли не си сложих в корема. Та предполагам, че е от стимулацията и инжекцията за пукане на фоликулите.

Общи условия

Активация на акаунт