Предстои ми инсеминация - тема 35

• 29 718
  • 820
  •   1
Отговори
# 45
Интересно.. ние първия път поръчахме 3 и втория път още 3 за да се разпредели доставката, която беше към 250-300 евро. Не са ни предупреждавали, че може да възникне проблем с използването им. А и идеята беше да имаме материал от същия донор за две деца.

По начина по който вас ви карат да го правите обаче не ми се струва ок. Така със сигурност пропускате по 1 месец, а ако не съвпаднат нещата с овулацията или нещо друго по още 1 месец.

Именно, това ме притеснява и мен, че се губи време, а от това, което съм чела тук, при повечето момичета доста по-бързо се случват нещата.

# 46
Въпрос към преминалите инсеминация,аз от вчера получавам болки като преди цикъл.Нормално ли е,при положение че инсито ми беше миналия понеделник. Тези болки ме навеждат към мисълта че няма да е успешна.
Чувствам се все едно всеки момент ще ми дойде

# 47
Буболече, аз имам понякога такива спазми 7 дни след О, мисля, че от покачване на прогестерона. Ако и приемаш прогестерон, вероятно е от това. Стискам ти палци, както и на всички други чакащи, за + тестове 🙂

# 48
Buboleche аз съм така всеки път. Мисля си, че организма реагира на еякулата, който вкарват директно в матката. Тръгва някакъв имунен отговор и от него започват конвулсии. Също така, при мен са стимулирани последните и от самото разрастване на яйчниците също има усещане на пробождане.
Да ви питам и аз нещо, започна да ми отича левият крак, а до сега това никога не ми се е случвало, дори не съм предразположена към отоци. Различното е засиления прием на прогестерон след инсе и стимулациите. Имате ли някакви наблюдения при вас? Утре мисля да си пусна изследвания, вече за втори път се получава..

# 49

Въпрос към преминалите инсеминация,аз от вчера получавам болки като преди цикъл.Нормално ли е,при положение че инсито ми беше миналия понеделник. Тези болки ме навеждат към мисълта че няма да е успешна.
Чувствам се все едно всеки момент ще ми дойде

# 50
Все още не мога да ти отговоря на теб, защото кутията ти още е пълна поне така ми изписва. Много, много съжалявам за спама, но не знам как да ги уведомя по друг начин
Здравейте , знам колко е трудно , но не се обезкуражавайте и знайте , че чудото за всяка ще се случи . Пиша това , защото когато аз си задавах хилядите въпроси и претърсвах теми така и е не успявах да намеря някой отговори . Да - и 1% морфология е достатъчен за успех и то от 4-тата инсе . Нашата успешна беше с лоша морфология , слаба  преживяемост след обработка и голям брой . Не губете надежда никога и се пазете психически , за да сте готови , когато чудото се случи. Намерете някой или нещо , което да ви кара да мислите положително , не бъдете пасивни и всичко ще се нареди

# 51
Здравейте ,включвам се за пръв път във форума и искам да споделя опита си до момента с хора преминаващи през същото.Та накратко за мен: на 34 г. съм , първото инсе беше неуспешно при Стефанов в Ст.Загора. Втората инсеминация беше на 7 с реинсеминация на 8 юни в Селена Пловдив при д-р Ставрев, чух много добри отзиви ,за сега не се оправдават. Аз нямам установен проблем , но при партньора СГ е с намален обем 1 мл. и морфология 2 -4% (варира). Инсеминацията беше стимулирана с летрозол от 3 ден и един ДФ -19 см с таймираща инжекция  хориомон на 10 ден от МЦ ,а инсето правихме на 12 и 13 ден ,5 дена преди очакваната естествена овулация ,защото цикъла ми е 30-32 дни. Та в чакалнята съм до 21-ви. Докато чакам се чудя , доктора преди процедурата не ме прегледа ехографски и не каза нито дали е спукан фоликула ,нито колко см е лигавицата, всеки преглед протичаше на бързо ,защото имаше много хора ,а часовете се бавят, без много обяснения и като цяло надявам се да ги е следил тези неща ,но се чувствам претупана.

# 52
Здравей Rosenweis, на мен доктора ми каза, че няма значение кога ми е обикновено овулацията, защото с хапчетата и инжекцията се контролира.
За твоя доктор предимно хубави неща съм чела. Моя доктор ми прави преглед от 1 Мин, само да види дали имам кисти, втория преглед е две минути, за да види колко фуликула имам.
Гледай да се разсейваш, че до 21-ви има доста време. Стискам ти палци да се похвалиш с голямо ЧХГ!

Здравейте ,включвам се за пръв път във форума и искам да споделя опита си до момента с хора преминаващи през същото.Та накратко за мен: на 34 г. съм , първото инсе беше неуспешно при Стефанов в Ст.Загора. Втората инсеминация беше на 7 с реинсеминация на 8 юни в Селена Пловдив при д-р Ставрев, чух много добри отзиви ,за сега не се оправдават. Аз нямам установен проблем , но при партньора СГ е с намален обем 1 мл. и морфология 2 -4% (варира). Инсеминацията беше стимулирана с летрозол от 3 ден и един ДФ -19 см с таймираща инжекция  хориомон на 10 ден от МЦ ,а инсето правихме на 12 и 13 ден ,5 дена преди очакваната естествена овулация ,защото цикъла ми е 30-32 дни. Та в чакалнята съм до 21-ви. Докато чакам се чудя , доктора преди процедурата не ме прегледа ехографски и не каза нито дали е спукан фоликула ,нито колко см е лигавицата, всеки преглед протичаше на бързо ,защото имаше много хора ,а часовете се бавят, без много обяснения и като цяло надявам се да ги е следил тези неща ,но се чувствам претупана.

# 53
Момичета, много се надявам скоро някоя от нас да се похвали с добра новина. Аз, ако трябва да съм честна, си мислех, че ще ми е много трудно да дочака заветната дата. Но колкото повече наближава времето, толкова повече вълнението се преплита със страх.Cold Sweat

# 54
Момичета, много се надявам скоро някоя от нас да се похвали с добра новина. Аз, ако трябва да съм честна, си мислех, че ще ми е много трудно да дочака заветната дата. Но колкото повече наближава времето, толкова повече вълнението се преплита със страх.Cold Sweat
И аз се надявам ,защото въпреки ,че вече година и нещо само отрицателни тестове си правя и съм леко обезсърчена ,все пак храня надежда. И мен ме е страх да направя тест ,защото може пак да е отрицателен. Като чета за успели момичета тук ми става по-добре ,докато чакам и се надявам някой да се включи с добра новина.

# 55
Rosenweis, пожелавам ти в най-скоро време да видиш мечтаните две черти! И аз вярвам, че ще стане. Когато не спираш да се бориш за това което искаш, то рано или късно става!

# 56
Rosenweis, късмет и търпение ти пожелавам. Не мисли за резултата, наслаждавй се на лятото и аромата на липите.

Момичета, имайте търпение и вяра, това е най-важното. Ако имате съмнения относно лекаря или процедурата, поговорете с него или в краен случай потърсете друг, на който да имате доверие.
Помнете, че бързият успех не е толкова сладък, затова някой път се налага да положим повече усилия и да изстрадаме нещо, за да се появи нещо прекрасно в живота ни. Скоро ще се случи на всяка от нас Flowers Four Leaf Clover

# 57
Благодаря ви Alise и believe23 за вдъхнатия оптимизъм, може и да си внушавам , но ми се иска да знам как вървят нещата по време на прегледа , не че това би променило резултата ,но аз ще се чувствам спокойна и сякаш всичко е под контрол.  Предишния доктор ми обясняваше всичко ,обсъждахме нещата ,чувствах се част от процеса, но той не се занимава с инсеминации ,а само с инвитро, защото сигурно няма такова търсене и успеваемост. И затова се пренасочих към селена, ще ми се при положение ,че сериозни проблеми уж нямаме да стане с инсеминация. От инвитрото ме е страх ,стимулациите ме плашат и т.н. многоплодната бременност също ме ужасява. Надявам се всеки да получи каквото иска съвсем скоро.

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 21:57 от Rosenweis

# 58

Здравей! При мен беше на естествен цикъл, но в деня на самата инсеминация също нямах преглед, единствено ми пуснаха изследване на единия от хормоните, мисля, че LH беше, но резултатът излезна след самата процедура. Може би от резултатите от тези хормони разбират дали е спукан, не съм много сигурна. При следващо посещение ще попитам.

На самите прегледи понякога ме преглеждаше той, понякога момичето, което мисля е специализант. Тя обясняваше малко повече, но също не са ми били кой знае колко дълги прегледите. Според мен няма и нужда, те си виждат каквото им е нужно, а и все пак с толкова много пациенти вероятно са се научили къде и какво да гледат. Винаги са ми отговаряли на въпросите, дори след като са ми обяснявали нещо са ми казвали: "Питайте, ако имате въпроси".

Стискам палци за положителен резултат. Flowers Four Leaf Clover

# 59
V.1330 ,да разбирам ,че и ти си при Ставрев ,колко инсеминации имаш до момента при него и по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт