Отговори
# 195
# 196
Здравейтее, Мистери той сериала е топ и актьорите са топ още държави ще го купят. Първия сезон няма равен, втория малко куцаа...
Не знам защо, но мисля, че третия сезон ще е хубав. Ако се въртят около семейните драми в нормалния живот ще е добре + повече комедиини ситуации, защото си го могат и Афра и Мерт и Дирен. Много съм се смяла с тях, точно за това ме грабна и сериала, накара ме на премина през всички емоции (тъга, смях, радост, тревога, гняв и т.н ). Плюс една бременност и едно бебче ще ни дайдат добре, че защо не и Суна да забременее, но след Сейран ! 😃

Бучето не мисля, че ще я върнат няма за какво вече, добре си я избелиха тръгна си достойно, но трябваше да го направи още след като бебето и почина !
Хубаво момиче ама не играе добре.
В Опасно изкушение беше същата.

Та така дее, нека купуват сериала, труда на Мерт и Афра трябва да се заплаща, а те заслужават многоо !!! 🔥

Еве аз не очаквам нищо, очевидно е , че се крият, не искат много много да се показват заедно. Щастието обича тишината. Ако бяха само приятели нямаше да им е проблем да се снимат тук и там.
То се вижда химията, няма нужда да ни я навират в лицата ! 🥰

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 10:59 от Jessy3

# 197
  • София
На мен инфото за Швеция и Финландия ми е много интересно, защото хората в тези държави са с доста по-различни разбирания от нашите. Освен това Рибарчето е първият турски сериал, който са купили и не излъчват други за момента, до колкото имам информация.
Затова и го споделям Simple Smile

# 198
Подготовката за партито е започнала.

# 199
Jessy3, аз се пошегувах Sunglasses

И без това, максималните очаквания на феновете били, Онур да седне между Мерт и Афра, а Гюлсерен да шпионира Grinning

Само не разбрах, защо ще е карнавал, ама нейсе Smiling Imp

# 200
Аз просто изкоментирах, че сериала е хубав с никакви лоши чувства ! 🌸
Може след него да се зарибят да гледат турски сапунки 😃

Евее не разбрах, мислех, че мечтаеш наистина 😃

На мен инфото за Швеция и Финландия ми е много интересно, защото хората в тези държави са с доста по-различни разбирания от нашите. Освен това Рибарчето е първият турски сериал, който са купили и не излъчват други за момента, до колкото имам информация.
Затова и го споделям Simple Smile

# 201
Амаа как може да правят такива гадни спойлери..
Скрит текст:
Скрит текст:

# 202
  • София
Гюнгер е на плажа с лаптопа и пуши. Не знам какво пуши и дали пише за нашия сериал или за нещо друго, но дано е за хубаво Joy

# 203
Май ни очаква страхотно парти днес, карнавално,доста интересна концепция като за парти, представям си нашите с маски да дойдат или с костюми.

https://twitter.com/Gull_401/status/1800160256829579555?t=-pckQ7 … mvPU7JprwI1Q&s=19

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 16:52 от Албенаа

# 204
# 205
Добавям и възкръсналата половинка 🤣
П.с. Надявам се да видим Афра и Мерт.

# 206
# 207
Още малко снимки

# 208
  • София
Аз се възмутих, като ги видях тези да жунглират в 3 часа на жегата. В София е 35 градуса, за Истанбул не ми се мисли. Но това изглежда доста добре

И хаштаг има събитието, миналата година социалните мрежи бяха забранени.

# 209
Баба ни Гюлсерен по-добре да не ходи, че току виж и стане нещо от жегата, да не стои на слънце по-добре. 🤣🤣🤪🤪

Гьозде е много активна, всичко снима😂 даже и Фуат (Доукан) е там. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт