Отговори
# 495
Ама така правят истинските приятели, дори истинските колеги Sunglasses

# 496
То е ясно , че са заедно, но вероятно не го официализират именно заради ПР. Ако кажат : пичове, заедно сме , готино ни , живеем си живота, оставете ни на мира, интересът изведнъж ще секне.

# 497
  • София
Проблемът на Онур е, че не иска да се говори за АфРам, а за СейФер. Въпреки, че заради неговите идеи нямахме СейФер половин втори сезон.
Аз също не знам колко е редно докато са екранна двойка да ходят по събития заедно.
Така или иначе слуховете са, че Мерт много пази връзката си и явно той също не иска да се афишират пред всички нон стоп.
Афра няколко пъти каза, че не иска да й задават лични въпроси(за Рамо), а само професионални.

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 14:59 от MysteryG

# 498
Сигурно е въпрос на ПР, но едва ли е само това. Те си знаят на какъв етап и каква точно е връзката им и ако я признаят открито, би означавало да трябва да дават съответни обяснения, което не е най-приятното нещо на света - някой да се рови и да се опитва да измъкне от тях отговори на въпроси, които самите те може би не знаят.

# 499
Не са длъжни да обясняват нищо на никого, нито да доказват. Който има очи, вижда достатъчно.

# 500
Имало една време .. от екрана любовта премина в реалния живот.  Красота.

# 501
На Байрама стават чудеса! 🧿🤍🔥

https://www.instagram.com/p/C8RtDBysByD/?igsh=aXl5d296MWtzdDRl

# 502
  • Яко в Матрицата...
Сложила му е едно бонджуче Афра, да не го урочасат ахаха 🧿🧿🧿🧿🧿

# 503
Ах, ах, аххх 🤍🫠

# 504
Е , не могаааа.. разкошен е!🥰❤🧿

# 505
Естествено,че е в интерес на продукцията първо да пазят връзката.В проект,където главните се разделят и събират,женят и развеждат на преден план трябва да са СейФер,а не АфРам.Предстои и трети сезон.Илюзията за тази филмова история трябва да продължи…….Толкова хора участват в този проект и всеки има отговорности.Най-вече главните.
На второ място, личното щастие е хубаво да си остане лично.И сватба да вдигнат,няма да ни поканят!😉Пък са и толкова млади….нека се наслаждават на живота и успехите си🍀🧿

# 506
Събирайте ме от земята...
🤤🥵 Тая снимка влиза в топ 3. 🥵🥵🥵🧿

# 507
Огън момче!❤🔥❤🔥❤🔥Подпали мрежите пак! 🔥🔥🔥🧿🤍

# 508
# 509
И Афито честити празника

Те са, но според мен не е редно да се разпространяват тези снимки, прекалено е.

Общи условия

Активация на акаунт