Отговори
# 540
  • Яко в Матрицата...
АфРам си гледат кефа, а турските жълтури сами си пускат новини за сватби и после опровержения Joy
Акиф какво се излага, да споделя на Билал глупостите.
Да не изостане с новините Joy

Онур Акай днес не е във форма. Не знам защо Билал абиджимът не прекъсна лайфа, а го кара да се излага.

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 23:49 от Reni 🧿

# 541
😂😂😂😂 Точно това щях да слагам сега! Голям смях! 🤣🤣🤣🤣

# 542
Днес денят е изпълнен с мноооого АфРам новини и снимки,което е супер .Simple Smile  Чак и сватбени новинки се прокрадват ,но за тях е най-добре от най,най,най-достоверния източник да научим ,а именно Афра или Мерт иначе тия клюкари жълтите папараци само раздухват някакви клюки и си създават популярност на  гърба на АфРам.

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 23:45 от Eny87

# 543
Ееее значи, тъкмо ги ожениха, то фламенко излезе.. 🤣 Днес много се излагат пишман журналистите 🤣

# 544
  • София
Изтекла е снимка от сватбата в Испания Joy

# 545
Харесаха ми снимките и на Мерт и на Афра Много секси ориентирани някак Heart Eyes Grinning

Не знам как може някой да си помисли , че Афра ще се ожени без майка си Мисля , че никога няма да се случи това

Скрит текст:
Този Онур не го ли набиха скоро Явно все още има кой да му се връзва  И  Акиф така да се излага чак

# 546
  • София
Шегата на страна. На мен много ми хареса как направиха обратното на това, което беше миналата година. Мерт качи снимка, която Афра хареса веднага, а Афра качи стори с бяло сърце.
Според мен отдавна са над нещата и ще се смеят много като разберат за изцепките тази вечер Simple Smile

# 547
Извод: вярвайте само на рускините (колкото и да са нахални), информацията им е много по-достоверна Grinning

# 548
Ей на това му се вика купон  Simple Smile
Ох тия рускини никога няма  да спрат да ме изумяват Simple Smile

https://x.com/xGullusahx/status/1802423201969946891

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 08:05 от Eny87

# 549
  • София
Хаха, вярно рускините знаят всичко и имат клипове, дори и с ниско качество Joy

Снощи още драми е имало. Според онази Ямур, дето я изгониха от телевизията скоро, Рамо изобщо не е в Испания, снимали го на някакво летище. Качила и снимка на мъж в гръб, дето грам не прилича на Мерт. Тази е решила да доказва, че всичко е ПР и всеки си има гадже.
Гюлсерен пък харесала опровержението.

Ще изпишем много бързо темата с клюки, ако продължават с тези неща всеки ден Joy

Иначе и Сезар е бил с Афра снощи, за Мерт няма доказателства Joy
https://www.instagram.com/stories/sezerarici/3391954721177717937 … waXB5cWN3Y3l6bA==

# 550
Мистери,
този Сезар беше приятел на Март, нали?
Миналата година го бяха посетили в Испания?

Така им завиждам, обожавам Испания, живях там за кратко и съм била на тези места, на които ги изловяват лудите рускини Joy
И си викам, ех да бях още там, щях лесно да ги видя .... Но, според мен, феновете навлизат прекалено много в личното им пространство.

# 551
  • София
Мистери,
този Сезар беше приятел на Март, нали?
Миналата година го бяха посетили в Испания?

Да, на Мерт е приятел. Явно доста са си паснали с Афра, защото й харесва всички публикации, от както се следват в Инстаграм.
Той беше с тях в Истанбул миналия ноември, когато бяха на ресторант и ги чакаха журналисти.

# 552
Привет ! Влизам в темата и ...... нови снимки , стари новини /повтарят се/. Тези журналисти /като сценаристите ни/  не могат да измислят нещо ново.  Децата си почиват , кефят се , а те се опитват да ги женят.  Много ме дразнят тези папарашки снимки.  Няма място на което да се скрият от феновете. Все  едно си преследван. Ужас ! Определено има фенове  , които са си направо с диагноза.
Иначе и двамата готини. Много ми хареса колието на Афра. И тя  сексии..... Мерт , невероятен сладур. Надявам се да се забавляват , когато четат глупостите на драскачите.

# 553
  • Яко в Матрицата...
Ей, вчера голям ПР, голямо чудо, че чак си поръчаха новина, че са се оженили. Не знам кой от двамата по-точно го е организирал това, ама добре му се получи... Не спряха да ги коментират Joy

АфРам нямат полезен ход, за съжаление. Каквото и да направят ще ги обвинят, че връзката им е ПР. Така че да си живеят живота и да не се съобразяват много много с това кой какво мисли.

Забравих за баба Гюлсерен. Колко зле трябва да си, за да отидеш и да харесаш пост в Инстаграм с опровержение на новината за женитба на двама твои подчинени Rolling Eyes Нали работят за нейната фирма, значи са ѝ подчинени... Явно ѝ харесва да я плюят феновете Joy По-добре да пази енергията си, че е на възраст Joy

# 554
  • София
Аз наистина не разбирам, защо някои си мисля, че ако се обяват официално ще спре истерията. А и какво повече да се показват от това, ами не искат да си коментират отношенията, но не ги крият, не ми се струва чак толкова сложно за разбиране.
Следя чат-пат Ханде и Хакан, същата простотия, всяка седмица ги женят и разделят. Те са официална двойка, ама какво от това.
Рени, как кой го е организирал, Афра се е обадила на Онур Акай Joy Горкият Мерт, в неведение човекът, как го мами жена му и прави ПР на негов гръб, тцтцтц. Ама и Серенай му звъняла милата и тя влюбена в него, бреййй не могат да го разделят JoyJoyJoy То значи и тя си прави ПР, пууу...

Айде днес чакаме нов момент, стига с тези глупости Nature SparklesNature SparklesNature Sparkles

Общи условия

Активация на акаунт