Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 26

• 34 538
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте.Имам ли тромбофилия според това изследване според вас. БЛАГОДАРЯ

# 661
Здравейте! Имам несполучлив опит инвитро май месец и оттогава ми останаха няколко опаковки фраксипарин, които съхранявах в хладилник. И тъй като ми предстои нов опит, се питам дали да продължавам да го държа в хладилника или вече мога да го извадя, за да е на стайна температура? Благодаря предварително!

# 662
Здравейте! Имам несполучлив опит инвитро май месец и оттогава ми останаха няколко опаковки фраксипарин, които съхранявах в хладилник. И тъй като ми предстои нов опит, се питам дали да продължавам да го държа в хладилника или вече мога да го извадя, за да е на стайна температура? Благодаря предварително!

А каква е причината да го съхранявате в хладилник въобще? Нали има срок на годност и температура на която трябва да се съхранява?

# 663
  • София
Именно, температурата за съхранение е до 25°С.

# 664
Именно, температурата за съхранение е до 25°С.

Е то и във фризера е до 25°С. Joy Винаги съм си мислила, че за да се слага в хладилник трябва изрично да пише на лекарството. Аз до скоро бях на фракси и друго лекарство, което трябва да е в хладилник. Изрично ми казаха другото лекарство в хладилник, фраксито на стайна. Flushed

# 665
Имах притеснение, че в нас е много горещо и някъде из форумите бях срещнала такава препоръка. Rolling Eyes Хммм, въпросът сега е дали е годен за употреба и ако да, да извадя ли кутиите да са на стайна температура? Flushed

# 666
  • София
Сис, важното е да не са замразявани Simple Smile Аз също лятото ги държах в хладилник, че вкъщи като напече и става доста топло навсякъде.

Нала, в хладилник се държат лекарства като пробиотици, лактобацили и подобни. За тях има специално изискване.

# 667
Имах притеснение, че в нас е много горещо и някъде из форумите бях срещнала такава препоръка. Rolling Eyes Хммм, въпросът сега е дали е годен за употреба и ако да, да извадя ли кутиите да са на стайна температура? Flushed

Не бих се ангажирара с отговор, бих се обърнала към медицинското лице, което е назначило терапията. Вчера с ММ четохме, че не трябва да замръзва само.

С deli сме писали заедно

# 668
Здравейте. Искам да попитам някой от Вас правил ли е консултация с хематолог онлайн и как става? Трябва да си пусна Анти ха и после го изпращам на лекаря за разчитане ли?
Благодаря предварително и успех на всички ❤️

# 669
Здравейте. Искам да попитам някой от Вас правил ли е консултация с хематолог онлайн и как става? Трябва да си пусна Анти ха и после го изпращам на лекаря за разчитане ли?

Аз си направих чрез приложението Healee.Изпратих изследванията,които имах и ми отговориха след няколко часа.Удобно и полезно приложение.

# 670
Благодаря много за бързия отговор.
А заплащането как става?

Аз си направих чрез приложението Healee.Изпратих изследванията,които имах и ми отговориха след няколко часа.Удобно и полезно приложение.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 14:02 от Perla23

# 671
  • София
Ето, подробно е описано в сайта на приложението:
https://www.healee.com/bg/patients/faq#faq7

Моля да се придържаме към темата.

# 672
Здравейте, момичета. Бременна съм в 25 г.с. и съм на терапия с Клексан 0,4 и акард 150. На 12.10 бях на ФМ във втори триместър и кръвотока беше добре. Изследванията за коагулация и анти Ха обаче не знам дали са добре. Другата седмица ще се консултирам с хематолог.
Коагулацията е от 15.10, а анти Х а от днес - 01.11 

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 14:33 от ThroughMyWindow

# 673
Здравейте!
Знаете ли дали вливането на желязо има нещо общо с коагулацията и дали може да и се отрази?

# 674
  • София
Според мен антиХа е добре, проф. Паскалева в НКБ иска да е между 2 и 4. Д-димер и фибриноген също са добре. Щом и кръвотокът е наред, значи няма място за притеснение 🍀

Здравейте, момичета. Бременна съм в 25 г.с. и съм на терапия с Клексан 0,4 и акард 150. На 12.10 бях на ФМ във втори триместър и кръвотока беше добре. Изследванията за коагулация и анти Ха обаче не знам дали са добре. Другата седмица ще се консултирам с хематолог.
Коагулацията е от 15.10, а анти Х а от днес - 01.11  

Общи условия

Активация на акаунт