Отговори
# 75
Курт винаги ще подкрепя Мюдюр. Независимо на каква цена. Много му е верен.

Обаче съм сигурна, че Мюдюр има план. Не знам дали е казал за него на Курт, но по лицето му го виждам. Нещо е замислил...

# 76
На бас, че Мюдюра вместо в Дахан ще застреля Биг боса

# 77
Охх, неее, Мюдюр трябва да застреля двамата.

Добре се получи дотук.

Пипи, позна!

Ох, как харесвам екшън сцените. Изпипани до съвършенство.

# 78
Курт винаги ще подкрепя Мюдюр. Независимо на каква цена. Много му е верен.

Обаче съм сигурна, че Мюдюр има план. Не знам дали е казал за него на Курт, но по лицето му го виждам. Нещо е замислил...

Дано има план че иначе лошооо.. сега е момента на истината..  но абсурд да стреля по Дахан...

Юхууу каква патакламааа плана се задейства... голям кеффф ейваллах беееее

# 79
Абе не рабрах какво стана? Май част от охраната на Шефа взе тяхна страна.

# 80
Ехааа, притиснаха Боса. И Дахан му тегли куршума.

Ред е на Екбер.

# 81
Момичета, нищо не разбрах. Кой в кой се прицели и какво стана😀 Чак спрях да пиша, че да не пропусна нещо. И пак не разбрах. Дахан знаеше какво става ли? Енвер се чудеше? Накрая всички стреляха? Охраната към кого се обърна с патлаците? Не разбрах, утре пак трябва да гледам🫢

# 82
Ха ха бИГ БОСА бил голяма пародия, смъртен.

# 83
Курт пъхна пистолет в панталона на Дахан. Всичко е било предварително планирано.

# 84
Значи Курт му сложил патлака. Той знаеше.
Сега ще дадат и как Мюдюр е направил плана.
Но някак много лесно стана това как затриха баш Патрона, не мислите ли? Очаквах малко повече да се поизпотят😀

# 85
Доста се поизпотиха всички. А Мюдюр се кара на Курт, че го е ранил. Joy

# 86
Не разбрах какво говореха за фирмата? Край ли или Везира ще я оглави? Хайде Дахан и Айдан да видим какви ще я свършат?

# 87
Ха ха бИГ БОСА бил голяма пародия, смъртен.
Смъртен и още как. Дахан му тегли куршума право в челото.
Каза му нещо свъси убийстсеният поглед и вежди и бууууум... Биг бос не е толкова голям бос и умен. Великолепнта Гаддарска четворка го надхитри.. Набързо се случи всичко и ако не беше финал на сериала нямаше да затрият така лесно биг боса.  

Сега Дахан е при Айдан и говорят спокойно думите от фрага че ще разчисти мръсотията около себе си

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 22:38 от femmi2

# 88
Не очаквам да се разберат и този път Дахан и Айдан. Оя отново успя да промие мозъка на Айдан.

# 89
Аз си мисля, че той обяснавяаше как е взел охраната на своя страна. Те нали обърнаха патлаците и ги насочиха в Боса. Нещо говореше Мюдюр за телефона и шантаж. Ще разберем с превод повече.

Те се биха, но някак за 5 минути затриха Боса дето толкова време всички го мислеха и се страхуваха от него. Като детска игра. То вярно, че нямат много време да разтягат, но беше твърде лесно неговото затриване. С Екбер повече се мъчат, дето и той му трепери на Супер Марио😀

Общи условия

Активация на акаунт