Отговори
# 90
Аз най се радвам , че Мюдюра оцеля. Явно са се наговорили с Везира. Но утре след превод ще разберем със сигурност. А Айдан няма за кога вече да се опъва и инати. Останаха има няма 45 мин. А трябва и Екбер да занулят. Всички да ги оженят и т. н. т. н.

# 91
Мене ме е страх повече от Екбер. Той е безкрайно отмъстителен, щом желае смъртта и на родния си син.

Мисля, че Везира им е помогнал за охраната, но тези неща ще научим при превода. Сега само на догадки ще я караме.

Не мога още да се отпусна. Опасност ги дебне отвсякъде.

# 92
С превод ще разберем повече.
На финал сме и трабваше да действат бързо.. като детска игра се получи и лесно..
Но патакламлата е зрелищна ,жестока и якаааа... Ще я въртя енти пъти да я гледам..

# 93
Енвер ще "оправи" баща си. Каквото повикало...

# 94
Надявам се Екбер да умре от ръката на сина си, но мисля, че Дахан няма да му позволи. Гаддар ще го гръмне и него така, както направи с Боса.

Не ми се нрави поведението на Айдан и това е.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 22:53 от Emiliya

# 95
Да, аз също мисля, че той ще умре от ръката на Енвер. Даваха на трея как му прави засада Енвер на една маса. После пък Екбер в болницата. И там набързо ще го дадат.
Сега всичко ще им е по-набързо, за да приключат. Няма какво да се чудя и аз защо и как.
Айдан ще си иска да замине, нали я дават с Лейля като говори. Как ще я спре, че да си гледат детето, не знам. И мен Оя ме дразни, но от друга страна е права, когато каза, че, ако не е бил Месут, сега дъщеря й щеше да е мъртва. Тя е майка и всяка майка гледа да си защити детето. Не иска за Айдан живот на ръба. И аз не бих искала за моето дете.

Ама какво стана с тея реклами? 3 часа🙄

# 96
Курт и Нилюфер ме зареждат оптимистично.

# 97
Това е епизода на Месут, големия и малкия.

# 98
Момичета, при вас свършиха ли рекламите? Какво стана? На мен още не ми върви серията? Много дълго нещо.

# 99
Да, рекламите свършиха преди 5 минути.

Най-после успяха да погребат Месут. Само 3-та - Дахан, Енвер и Лейля.

Наистина е епизода на Месут.

# 100
Рестартирай

# 101
Дахан каза на Лейля, че Айдан е бременна.

Лейля не можа да понесе новината. Изглежда, че и приятели вече не иска да са.

# 102
Рестартирах няколко пъти. Нищо нямаше. Сега тръгна, когато Дахан и Лейля говорят.
Пропуснах доста. Утре ще гледам, каквото съм изпуснала явно🙄

Той й каза, че Айдан е бременна. На нея й стана гадно. Дано вече си тръгне😀

# 103
Напротив, тя ще спре Айдан

# 104
И Лейля не успя да разубеди Айдан.

Екбер накъде ли се насочи с червената роза?!

Общи условия

Активация на акаунт