Отговори
# 600
Момичето е много влюбено.Толкова са хубави да не им е уроки.Злобари винаги ще има пиар било вах-вах...

Ще видя миличка! Повече ми хвалиха Гаддар това разправях на Феми преди да замине ;дю

ЙЪЛМАЗОВИ Heart

+

Много харесвам Селин още от Булките бегълки с Фуркан Андъч бяха ОГЪЪЪН...

Лека нощ! СарМел Heart

# 601
Здравейте, дами!

Бързам да ви поднеса кафето, че трябва да изчезна по хладинка и нямам идея кога ще се прибера.
Да сложа и класацията, за да не ме мъмри Феми. Тя държи да знае как се движи Чачо в IMDb.
Цитат
🧮📊 Оценки на актьорите от сериала “Gaddar” в сайта на IMDb, които бяха сред първите 100 000 имена в целия актьорски свят!

Желая ви невероятен ден, изпълнен с енергия, сила, вдъхновение и доброта!
Спорна сряда!

# 602
Привет, момичета❤️

Диде, ако трябва да сравнявам двата сериала- Гаддар и Йешилчам- да, аз също харесвам повече Гаддар. Колкото и да съм мрънкала за някои неща в сюжета, това просто си е моят стил😀 Както чукурци казваха- чата пата да има😀🔫🔫🔫
А и да не се лъжем- визията на Дахан радва окото повече от тази на Семих Бей😀

Ето какво казва Бирсен по повод коментарите за PR:
Привлече вниманието, че #SerenaySarıkaya носеше тениска с негова снимка, отпечатана върху нея, и прегръщаше и целуваше #MertDemir на концерта на Harbiye Open Air, въпреки твърдението за PR любов.

Пожелавам им любов и успешна връзка. Не е лесно в този медиен свят, но не е невъзможно. Пък да си пишат и говорят хората.

Пращам ви и едно слънчево Ахсенче

Успешен ден, спорна работа и хубави емоции. Кой, където скита, довечера пак ще се видим💞💞💞

# 603
Медчезир с 13 процента рейтинг в Чили...

Medcezir, starring Çağatay Ulusoy and Serenay Sarıkaya, managed to get 13 ratings in Chile, where it started broadcasting on June 24, and became the most watched TV series of the day.

Хубав ден!

# 604
Нищо интересно не открих из сайтовете.
Чачо хвърли бомбата с новата мацка и... изчезна. А ние свикнахме да ни заливат с нови фотки от сета и видеа зад кадър от "Gaddar".
За инфо от света на турското кино и новини за актьорите, разчитам на вас, момичета. Hands Pray
Цитат
Çağatay и Alper Çankaya зад кулисите на сериала #Gaddar

# 605
Здравейтееее❤️
Откраднах си малко време и минавам набързо да ви поздравя☺️
Още една снимка видях сега като влезнах зад кадър. Нови/стари явно са тези.
Чаатай и Алпер- нашите момчета😍

И една Сумейе

Красива гледка от Малбора и Мустафа Мерт.
Чачо с кого ли почива?🤔

И една лудичка Ямур/ Itir Esen

Еми, аз следя и пиша и в общата тема. Ти видя и там. Там пускам, когато мога за новинки и клюки извън Чачо, колеги и приятели. Общи неща. За да не спамим тук. Включвай се и там😘

После пак ще влезна да видя какво ново има и ще ви навестя. Извинявам се, споделих ви, че ни е доста натоварено в работата и се мъча да си открадна някой друг момент за релакс и клюки. Даже и вкъщи си нося и се очертава дъъълга нощ😀

До после, момичета😘

# 606
# 607
Време е за мач. Успех на турците💪

Съседите румънци минават на осминафинали. Браво на тях. Но нас никой не може да ни бие😆

Това малко за шега😉

Ръза, който игра в Ичерде с Чачо на почивка. Това мисля, че е в Чешме. Там на същото място мернах и Баръш Ардуч и Енгин Йозтурк. Прави ми впечатление как Ръза също се преобразява за ролите си. Беше той пуснал коремче и бързо натрупа мускули за следващата роля. Много добър актьор. За мен най-запомнящ се като Аличо😉

А ето тази мацка- Йозге Ягъз ( не съм сигурна, че така се произнася фамилията) пък се носят слухове, че има предложение да се включи в новия сериал на Арас- #Deha ( Геният), който аз чакам с голямо нетърпение😀

За Чачо нямаме новинки, тъй че си пускаме стари снимчици, за красота

И ви пращам мелодииката на Гаддар за мил спомен😊
https://x.com/iamorkinho/status/1805836915112915386?t=vfzaqeSbrjvIhCoTiM4PQQ&s=19

# 608
Йоана губят ме ако се случи...

# 609
И една лудичка Ямур/ Itir Esen

Еми, аз следя и пиша и в общата тема. Ти видя и там. Там пускам, когато мога за новинки и клюки извън Чачо, колеги и приятели. Общи неща. За да не спамим тук. Включвай се и там😘

После пак ще влезна да видя какво ново има и ще ви навестя. Извинявам се, споделих ви, че ни е доста натоварено в работата и се мъча да си открадна някой друг момент за релакс и клюки. Даже и вкъщи си нося и се очертава дъъълга нощ😀

До после, момичета😘
Йоана, обичам да чета коментарите в общата тема. Богат източник на информация е. Всеки изказва свободно личното си мнение и предпочитания към жанр, сюжет и отделни актьори от турските сериали.
Не пиша там, защото съм се "разпростряла" в няколко теми и в тях изказвам мнението си за любимците и актрисите, които не ме впечатляват.
А ето тази мацка - Йозге Ягъз ( не съм сигурна, че така се произнася фамилията) пък се носят слухове, че има предложение да се включи в новия сериал на Арас- #Deha ( Геният), който аз чакам с голямо нетърпение😀

Охх, не ми допада тази Йозге. Гледала съм я в "Обещание" и изобщо не ми се понрави играта ѝ. Много е мудна и дървено ми стои на екран.
Блудкава ми е, не е за темпераментния Арас.
Извинете ме, но това е моето мнение.

# 610
Тази Йозге може за Танер да е нали двамата ще играят?
И пак се чудя ... на връзките и.

# 611
Диде, знам за теб. Помня, че си й "фенка"😀🫢
Истината е, че и мен не ме е впечатлила. Аз пък я мернах в Лявата страна.
Но няма как да ме откаже една второстепенна актриса. Щом устоях на Бусе Мерал😆 Арас+ Танер е нещо, което няма да пропусна. А главната актриса, Деврим, ми изглежда симпатична. Но пък нея хептем не я помня да съм я гледала някъде. Така че ще видим. Ако сюжетът ми хареса, плюс Арас и Танер, не може да ме откажат актрисите. Аз така или иначе не съм фенка на някоя от тях специално, знаете. Само Берен.

Еми, аз следя само тази, общата и темата за Баръш, така че не се разкъсвам много. Ако си харесам някоя друга, може и да ми стане много😀 Но за момента няма друга, която да ми грабне окото. Ако направи някой и за Арас бей, там съм😀 Защото чукурците са зарязали темата си😀

# 612
Ще видим какво ще стане сега на картинки не мога да преценя положението

# 613
Сериалът с Арас и Танер бих гледала и аз, стига да ми допадне като сюжет. Харесвам и двамата актьори и можем и тук да ги коментираме.
Много ми хареса това видео и песента към него.

# 614
Оо да, ще чакам да ги гледам аз. Има толкова неща, които съм си заплюла за есента, ме не знам кое по-напред ще сваря да изгледам😆

Малко футболна вълна

https://www.instagram.com/stories/nselin/3399173770827549585?igs … zemZxcnh5c2Rrbg==

Честито на турците. Победиха и продължават напред към осминафиналите👏👏👏🥳🥳🥳

Още една снимка от Чешме. Явно там е събирането. Само Чачо го няма😆

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 00:10 от YoanaIv.

Общи условия

Активация на акаунт