Октомври е далече, а в коремчето расте мъничко човече Тема 5

• 33 464
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Авокадо, и аз така с това сърцебиене, да кръвното пада от жегите.
Но пак го измери, че при някои се вдига.

Mommy, аз до скоро успявах с широки дрехи да се крия, вече не.
Най-много ме дразнят бабките клюкарки пред входа, като ме зяпат. 😄

# 436
Maya, по принцип док. ми каза да почивам, заради ниската плацента, но аз навън много не обикалям в жегите, ама вкъщи все шетам. Всеки ден готвя, все нещо чистя и т.н., пазарувам, карам детето на спорт.

И мен ме стегна снощи, че се разхождах повечко вечерта, ходихме и на заведение.
 Имах и 1 капка по-тъмно течение, уж не беше кръв нз, шашнах се, но засега друго няма.
Можеш да пиеш още 1 но шпа. Почивай си.
Всяка бременност е различна, някои и с тежести тренират, други като нас..
Всичко ще е наред.

Две снимки от снощната разходка:
Скрит текст:

Sweety, страхотни са снимките, благодаря 🤗

Ще изчакам малко да видя накъде вървят нещата, може да започна и аз редовен прием на нош-па 🤔

# 437
Максимума на но шпа е 3*2. Спокойно можеш да пиеш 3*1 или 2*1, особено при нужда.

# 438
*Sweety*

Във връзка със спането - аз питах специалиста по фетална морфология и ми каза, че мога да спя както ми е удобно. Бебето щяло да даде знак, ако нещо не му е комфортно.
За капката кръв - писах ти ЛС. Препоръчвам да се прегледаш.

# 439
При мен жегата много ме мъчи, и от два дни имам болки в корема от време на време, лекарката ми каза, че може да са подготвителни контракции.. Но не е ли много рано, 21+5 съм, и утре ще ида да ме види за всеки случай, иначе спя трудно, пробуждам се през два часа за вц😑😄

# 440
InaB95, на 26ти Окт ли ти е термина? И аз съм в 21+5 🙂

П.П Ако ходенето до WC беше на 2 часа щеше да е добре, по някой път сега се връщам и след малко пат трябва да ида 🤦🏼♀

# 441
Моя грешка - 21+3, терминът ми е 28.10 😊
InaB95, на 26ти Окт ли ти е термина? И аз съм в 21+5 🙂

П.П Ако ходенето до WC беше на 2 часа щеше да е добре, по някой път сега се връщам и след малко пат трябва да ида 🤦🏼♀

# 442
Sweety, почивай една идея повече. Тя къщната работа никога не свършва.
Бебето го усещам много слабо, но го виждам как си сменя позицията. Много ми е забавно, макар че днес беше застанало доста ниско и ме заболя. 
Мен и от дрехите ми личи вече коремчето. Даже една майка на родителската среща ме пита - бебе ли чакаме?
Но аз не се крия, даже искам да ми личи.
Жегата мъчи всички. Кучетата ги разхождам рано сутрин, но към 08:30 пак става жега.
Кила не съм качвала в последния месец. Но сега на ЖК бебето е пораснало, така че не се притеснявам. Дрешките все още не съм ги прала. Само купувам. Като изляза отпуска ще го направя. Иначе поне част от учениците вече не са на училище и като се прибера от работа след обед дремвам за 1 час.
Кръвната ми захар е 4.5 сутрин на гладно. И долу горе пак толкова 1 час след храна.

# 443
Момичета, аз за първи път разбрах какво значи да имаш стягане на корема..Че преди все слушах за това и все си мислих, че може и аз да имам такова, но да не го усещам...Е, усетих го.
Случва ми се за 3ти път в рамките на днешния ден и се чудя дали е повод за притеснение?
Аз приемам диаспорал 300 от отдавна всяка вечер. Нямам болка, а само стягане, което усещам пипайки си корема.
Ще се радвам на споделен опит за това. Innocent

# 444
Прави сте момичета, трябва повечко да си почивам.

Ina, ans
Това са подготвителни контракции и не е опасно.

# 445
Здравейте и от мен.Аз вече съм 22+2 г.с.Корема не мога да да го скрия с нищо,но мисля че е защото съм слаба по принцип и за това ми личи доста.Всеки ми казва че за този период ми е доста голям корема,но аз се гордея с него.Качила съм 8 кг за сега.Да попитам за съвет.От време на време усещам едно подуване ама само на определена област от корема без болка все едно с въздух някой ти пълни дадена част от крема и отминава за няколко секунди.Нямам представа какво е това .Някой може ли да помага

# 446
Янинка, това е бебчето, мести си я ръчичка, я краче.

# 447
Защото и по друг начин усещам движенията на бебка и за това се съмнявах,но благодаря много ме зарадва този отговор

# 448
Как сте мами? Върнахме се от преглед 23+0, детайлната морфология вече, бебетата са 510 и 530 грама, а шийката е 47мм. Гледахме и на междинна и сега. Вървят добре, но едното от бебетата е с единична пъпна артерия и ще следим по-отблизо - така или иначе с близнаците го правим. Някоя била ли е така? Докторът каза, че е срещана ситуация и обикновено не води до проблеми, ако всичко останало е ок и артерията е достатъчна.

Гледахме подробно всички органи и е доволен като цяло от кръвоснабдяване и т.н, и с шийката нещата са ок!

Естествено всичко, което не завършва с ‘перфектно’ изкарва акъла ми, но чета и се доверявам на специалиста.

Иначе, ритници тук и там, личица сладурски и ги обичам безумно много, как е възможно цялото ми същество да бъде погълнато от тази емоция и аз не знам. И мисля само как да ги опазя и да им дам всичко…

# 449
Аз днес се уговорих за фотосесия. Най-добре е в 7-мия, до началото на 8-ми месец за снимки. Друга обмисля ли го?

Общи условия

Активация на акаунт