Октомври е далече, а в коремчето расте мъничко човече Тема 5

• 31 904
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
И аз често хвърлям по поглед на септември, ноември и декември.

И аз видях за майката от ноемврийската тема, много ми стана тъжно… то и в нашата темичка имаше трагичен случай в по-ранна седмица, за съжаление. Sad

Диди, включвай се тогава и тук. Ще стигнете до щастлив финал, стискам палци всичко да е наред и с трите бебчета. Естествено ли станаха при вас?

# 721
Скрит текст:
И аз видях ноемврийското злощастно събитие...  Broken Heart

Момичета, ползвали ли сте някакъв wishlist да споделяте с приятели и роднини, които имат желание да вземат нещо, но не знаят какво (за различни поводи)? Колко успешни са наистина? Имам предвид, моя приятелка беше направила такъв за погачата на детенцето си, после и за рожденния ден го позлвахме пак. Има опция да "запазваш" артикул, един вид, че си го избрал и ще го вземеш и то това става анонимно. Но се чудех дали всички от приятелите ѝ са се справили с регистрация и бутона "запази"? Дали е получила дублирани подаръци от този списък, или пък погрешния цвят/модел от този който тя е била обявила? Малко ме е срам да я питам директно, тъй като и а съм го ползвала, може би ще я питам, де, но ми стана интересно дали някоя от вас е ползвала такова нещо.

# 722
Благодаря за подкрепата момичета! Все се каня да пиша тук и все не пиша… нз защо 😄 Сряда ми предстои фетална при Стратиева и нямам търпение да видим двете дами дали растът горе долу еднакво, че това ни е много важно за тях, понеже са с една плацента и трябва много да се следи да не изостава някоя от тях с много. Иначе момченцето си е най-добре че той си е сам в къщичката със собствена плацента.😄
Mommy ин витро сме. От две ембриончета едното се раздели и станаха трички. Въпреки че всеки док първите му думи бяха да махнем поне едното …в крайна сметка с мъжа ми не можахме да вземем такова тежко решение и си казахме че щом Господ ни е дал три значи така трябва да бъде и ще се борим до край за тях пък каквото е писано 🙏🏼

# 723
Диди, добре дошла при нас! Това е дар Божий, много, много хубаво. Simple Smile
Дано пораснат доста и не бързат да излизат.
И всичко ще купувате по 3, а? Лелее много вълнуващо. Simple Smile
Ще има ли кой да ви помага?

Стаси, стискам палци всичко да е наред.
Имаше ли симптоми преди да те приемат?

О, чак Декември не ги чета, виждат ми се много далеч от нас. Хаха
С нетърпение чета август и септ., че да видя какво ни чака.
И на мен ми стана мъчно за случилото се на ноемвр.мама. Sad

# 724
Didi много се радвам да те видя и тук! Знам те от близначешката тема Heart ти си герой, стискам палци на малките и като теб гледам да ги държа моите господин и госпожица колкото се може повече вътре!

Как си с движенията им? Представям си има постоянни подскоци с три! Моите през деня ги разхождам и усещам цяла нощ как си се занимават вътре. Предполагам и прегледите ти са едни дълги..

# 725
ЗАПОВЯДАЙТЕ В ● НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт