Октомври е далече, а в коремчето расте мъничко човече Тема 5

• 32 226
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Мая, ноемврийските мами яко драма е там. Аз на няколко пъти съм влизала и спрях. Много напрягат от време на време. Имаше една мацка дето разказваше как нейна позната не си направила пренатален тест и родила Даун. И как може да не си го направят останалите тоя тест. Много назидателно прозвуча.
Скорпионите всички ги оплюват, че са много тегава зодия. Аз не съм забелязала по себе си или по мнението на околните за мен.
Той скорпиона е разделен в октомври и ноември, но май скорпионите не са толкова драматични като стрелците.
От една седмица насам ми направи впечатление, че Кайра (кане корсото) отделя някакво много специално внимание на стомаха ми - първо го души и след това го ближе. Като й кажа "кажи здравей на бебето" и веднага там се подрежда.

Брееееее, Кайра, много интуитивна 👏🏻👏🏻👏🏻 Супер са си Скорпионите, Sway, може и да има драма, може и да е овладяна, но Ноемврийската група във всички случай е много интересна извадка на тема “мами на Скорпион”. Както съм казвала и преди, надявам се на момченце Скорпион, но мисля, че ще порасне и ще е готово бебето да излезе по-рано, ще видим.

Sweety, радвам се, че ти хареса, твоето бебенце се очаква на моят рожден ден 😉 И, да, съгласна съм колко е интересно как тази огромна разлика сега се стопява напред в живота.

# 706
Аз пък много искам да пренося мъъъъничко, за да имам скорпионче 😁 аз съм рак, бащата е с асцендент риби, та много добре мисля ще се впише едно скорпионче Simple Smile макар да имам тълкувание за евентуалната везна, а именно изчистване на уроци свързани с други везни в рода и живота ми. Каквото и да е, важното е да е живо и здраво, и със сигурност ще е това, което трябва. Силно вярвам, че децата избират кога и при кого да дойдат, и идват с ясна цел.

В тази връзка Мая, благодаря за статията, много интересно.

Дрийм, колко хубава история! Наистина, усеща се!

# 707
Аз съм скорпионче, в началото на ноември. Не обичам да сравнявам хората по зодии, макар че има някои сходности. Аз и сестра ми сме през 2 дни родени и сме много различни характери, с малко подобни интереси.

По термин и моето бебе се очертава да е скорпион в края на октомври. Радвам се само, че няма шанс да е на моя рожден ден, защото датата се пада чак в 42 седмица, а до тогава няма кой да ме чака.

# 708
Дрийм, страхотна история. ☺️

Оо, пренасянето е много гадно.
Миналия път багажа ми беше готов още от 34-35г.с. Родих към 41-42г.с. Всеки ден се молех вече да родя, тежеше ми.

# 709
Стана ми интересно. Вие темата за термин ноември 2024 ли четете или за 2023?

# 710
Повечето 2024 ги четем хахаха

# 711

В ноеврийската тема има една мама героиня с тризнаци. Понякога и аз хвърлям по едно око.

# 712
Как исках и аз едни близнации. И миналия път и сега също.. Simple Smile

# 713
Когато си реши, нея зодия ще е. И моите близначета бяха с термин 14.04 - чисти овнета, а се родиха в края на февруари - риби. Тъй че планове за зодия не правя. Само да ми е живо и здраво искам.
Аз съм овен, таткото лъв, две риби, след няколко месеца ще видим попълнението какво ще е.
Тази вечер си поръчах комплекта за изписване. Иначе име няма измислено още 😁

Dream90 и ние с моя мъж заживяхме заедно след около месец от познанството ни. Решихме, че или ще се получи, или всеки си продължава по пътя. И вече сме под един покрив близо 19 години.

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 22:49 от anichka.bs

# 714
Здравейте мами,
Пиша ви от болницата. Вчера ми направиха серклаж, заради прогресивно скъсяваща се шийка. Стискайте палци и дано всички станем октомврийски мами, това е най-доброто.

# 715
Късмет, stasy! В коя седмица си и как се установи проблемът?

Isibel, при теб какво е положението? Ще ви изписват ли вече?

# 716
Стискам палци силно и за двете ви Stasy  и Isibel!

# 717
  • UK

В ноеврийската тема има една мама героиня с тризнаци. Понякога и аз хвърлям по едно око.

За съжаление има и много трагичен случай от тези дни там, на майка, на която се наложи късно да прекъсне бременността заради тежко увреждане на бебето.

# 718
Хей това трябва да съм аз с тризнаците 😄 Аз май повече чета вас, че ме предвиждат за октомври … с три бебчета няма как да стигна до ноември 😄 Общо взето са ми казали първите две седмици на октомври макс че ще изкарам тоест до 34-35гс. Дай боже да издържат бебчетата до тогава че още от сега ми натежава доста… вече съм в 21гс. и очакваме две момиченца еднояйчни и едно момченце 🩷🩷🩵 Най-големите ми страхове е скъсяване на шийката макар че за сега се държи супер е варира 34-32мм. Но се моля и вярвам че ще издържи с повече почивка и лежане 🙏🏼

# 719
Здравей, Диди. Nature Sun With Face Радвам се, че всичко се развива добре с теб Simple Smile Flowers Four Leaf Clover Дръж се, ти си герой! Nature Sparkles
Аз повече поглеждам темата за септеврийските бебета.Но май повече попоглеждат в тема Ноември Nerd

Скрит текст:
Съжалявам за случката в ноемврийската тема. За нещастие навсякъде ги има.

Общи условия

Активация на акаунт