Октомври е далече, а в коремчето расте мъничко човече Тема 5

• 31 929
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък в секцията "Родени 2024" разглеждам темите, посочили са си имена на бебенцата и ми беше интересно да разгледам 🤭
MayaJane Видях те аз в Юнската тема, и аз почнах да я гледам от 2 седмици насам, че ми беше любопитно за новите бебчета.

# 691
Благодаря за споделената статия MayaJane. Силно вярвам в тази част: Душите на децата избират своите родители много преди те да се познават още на физически план!. На първия ден в който слещнах ММ, усетих, че това е моят човек и ще създадем семейство заедно Heart Толкова бях сигурна в него, че след по-малко от месец вече бяхме направили план за преместването ми (по това време живеех в България, а той в чужбина), напуснах работата, която обичах, приятели, семейство и нямах капка колебание. Пет години по-късно сме в очакваме второто си детенце Heart

Таткото много иска да присъства на раждането, с първото детенце също беще до мен. Бях 16 часа в родилна зала, супер бавно прогресираше разкритието ми, въпреки окситоцина и преносването от 5 дни. По начало нямах очаквания да присъства, щях да приема всяко негово решение, но сега съм адски щастлива, че беше до мен. Това е най-емоционалният и съкровен момент за нас до момента. Дори мислех, че няма никакъв шанс да присъства, защото му става лошо от кръв. Много ме изненада желанието му и се притеснявах да не припадне на раждането. Не само не припадна, но помагаше активно на акушерката, помагаше ми с напъните, дишаше с мен и ми викаше кога да напъвам, направо не можех да го позная, точно като по филмите беше Grinning. Той преряза пъпната връв и с гордост после разказваше за цялото преживяване.

# 692
Здравейте идвам с въпрос в 23+3 г.с.и някои дни бебка не е много активна нормално ли е или вече трябва всеки ден да я усещам

# 693
Здравейте идвам с въпрос в 23+3 г.с.и някои дни бебка не е много активна нормално ли е или вече трябва всеки ден да я усещам

И при мен беше така точно в този период. Не се притеснявай, след още някоя седмица ще видиш как ще започнеш да я усещаш по-осезаемо. Blush Може би когато имам повече работа и движение не го усещам толкова, но като полегнеш по гръб и се отпуснеш започват шутовете...Smile Аз вече съм 26+5 дни и снощи ме шутираше в две срещуположни страни. Явно бяха и крачета и ръчички... А и доколкото съм чувала момиченцата са по-деликатни, докато аз май отглеждам малкия Джеки Чан....BowtieGrinning

# 694
Статията не беше ли твърде религиозна?

# 695
В какъв смисъл твърде религиозна? Не се натрапва нещо на някого. Просто се сподели интересно мнение. А и беше поискана от няколко мами, така че дори и да е, не виждам проблем. Simple Smile

# 696
Dream90, много красива история, като по филмите, да, както ти каза 👏🏻👏🏻👏🏻

Фрида, 🤷🏼♀ който както го разбира. Извинявам се, че не публикувах в скрит текст, не знам как.

Shisharche, чета ги аз всичките от Април насам. Сега при нас е интересно, и тогава беше, но като дойде време да се ражда бебенцето, ей тогава става най-интересно според мен 😂💪🏻

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 17:26 от MayaJane

# 697
А вие мислите ли за имена вечее? Аз проучвам също, за да видя дали не е прекалено често срещано, защото е едно от комерсиалните Grinning... За сега върви добре, 2-3 пъти го срещнах Grinning

# 698
В болничен ще излизам чак септември. Но съм отпуска от средата на юли.
Бях си харесала едно име, но го свързвам с един супер лигав и невъзпитан ученик и явно няма да е то.
И аз влязох в юнската тема - те са започнали да раждат от края на май. Така че влезем ли в септември всичко е възможно. И в този ред на мисли са само два месеца. И колкото и да не се струва много ще мине бързо.

# 699
В болничен ще излизам чак септември. Но съм отпуска от средата на юли.
Бях си харесала едно име, но го свързвам с един супер лигав и невъзпитан ученик и явно няма да е то.
И аз влязох в юнската тема - те са започнали да раждат от края на май. Така че влезем ли в септември всичко е възможно. И в този ред на мисли са само два месеца. И колкото и да не се струва много ще мине бързо.

Ами да, тъкмо две мами от Август казаха, че се очаква да родят съвсем скоро, а сме реално Юни.

# 700
Благодаря, Мая, сега ще я прочета. 🥰

И аз чета др теми, любима ми е Майската.

Името го избрахме.

# 701
Благодаря, Мая, сега ще я прочета. 🥰

И аз чета др теми, любима ми е Майската.

Името го избрахме.

Мисля, че ще ти хареса Sweety. На мен най-ми-допаднаха априлските мами, но техните бебенца пораснаха 🤣, заети са те вече с други неща и не са чак толкова активни.

В тази връзка на мен лично ми направи впечатление нещо много интересно, астрологично погледнато. Характера на мамите (не знаем кога са родени), много наподобява характера на бъдещите дечица, например Овните са доста духовити и забавни, обаче Априлските мами ми направи впечатление, че и те 🤔 По същият начин Ноемврийските мами ми се сториха доста драматични, имаше там много дълбока дискусия за свекървите и номерата,  но Скорпионите не са ли и те! Нашите бебенца се очаква да са интелектуалци, но пък не сме ли и ние по каймака на нещата 😂🤩 Много интересно! Преди години учих астрология, прекъснах, защото реших, че не съм дорасла до степен да се абстрахирам, но така или иначе никога не съм попадала на някой, да описва подобна взаимовръзка, а виждам, че я има.

# 702
За феновете на астрологията, както и спиритуални теми, препоръчвам ютюб канала/книгите на Хули Леонис. Тъй като гледам все пак и научно над света, не взимам за чиста монета нищо, но все пак ми е интересно да го слушам ахах

# 703
Мая, ноемврийските мами яко драма е там. Аз на няколко пъти съм влизала и спрях. Много напрягат от време на време. Имаше една мацка дето разказваше как нейна позната не си направила пренатален тест и родила Даун. И как може да не си го направят останалите тоя тест. Много назидателно прозвуча.
Скорпионите всички ги оплюват, че са много тегава зодия. Аз не съм забелязала по себе си или по мнението на околните за мен.
Той скорпиона е разделен в октомври и ноември, но май скорпионите не са толкова драматични като стрелците.
От една седмица насам ми направи впечатление, че Кайра (кане корсото) отделя някакво много специално внимание на стомаха ми - първо го души и след това го ближе. Като й кажа "кажи здравей на бебето" и веднага там се подрежда.

# 704
Прочетох я, хареса ми. Simple Smile

Аз също вярвам в астрологията. Моето дете е везни, бебчо и той ще е везни. Много са мили, добри, умни, благи характери. Simple Smile

Ноемврийската и аз спрях да я чета.

И колко е интересно, че реално децата ни ще бъдат един набор, в 1 клас, а на какви различни етапи сме. Някои с бебета на по няколко месеца вече, другите раждат, трети като нас вече с ритничета, някои пък още се чудят гади ли им се и бхс дали да правят.
Особено като са малки децата, моето родено края на есента и друго родено януари, леле в 1ва група в градината си личи, едното с 1 глава по-високо, повече говори. Чак към 3-4 група се поизравняват.

Общи условия

Активация на акаунт